- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.421
hoşgeldin bebişimmmm Şeniz
sağol canımmm teşekkür ederim
Hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
Bende bugün aktif oldum burda. Pek fırsatım olmuyodu :) Artık sürekli açık sayfa :kedi:
Arkadaşlar avonun yeni rimeli nasıl kullanan var mı? Hacimli bir rimel istiyorum ama şimdiye kadar istediğimi tam olarak bulamadım. Bir de saati var siyah kordonlu taşlı falan çok beğendim tavsiye eder misiniz??
o rimeli beğenende var beğenmeyende rimelden ne istediğine bağlı yani saat hakkında bilgim yok cnm ya zemuszemus
Arkadaşlar avonun yeni rimeli nasıl kullanan var mı? Hacimli bir rimel istiyorum ama şimdiye kadar istediğimi tam olarak bulamadım. Bir de saati var siyah kordonlu taşlı falan çok beğendim tavsiye eder misiniz??
oooo yeni yeni arkadşlar gelmiş hepinis hoşgeldiniz
kızlaaaaaarrrr az önce süper bişi oldubabamın bi müşterisi varmış nijeryadan gelmiş adam parfüm duş köpüğü felan almak istiyormuş.. babamında aklına ben gelmişim aradı baba evdeyim gelin dedimm Allahtan elimde ürünüm vardııı adam geldiiiiii tam 100 lrlık ürün aldı hepside daha önce indirimdeyken aldığım kendini kurtarmış ürünlerdiii kısa günün karı 100 lira yanii sempatiksalakcinni canım babacım delikafadulden
ne kadar güzel olmus..güle güle harca olumunekankayizsmile
iyi akşamlaaar , günlük hediyeler ne zaman başlar bilen var mı acaba
iyi akşamlar canım genelde 2. hafta başlıyo bende daha sipariş vermedim 2. haftayı bekliyorumzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?