Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bu fondoten nasıl kapatıcılıgı felan bıde cıldım yaglı oldugundan tafsıye edermısın 13k ındırımdeymıs :jeyyar:

Eklentiler

• $1235838023ads_z.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 16
kızlar bu fondoten nasıl kapatıcılıgı felan bıde cıldım yaglı oldugundan tafsıye edermısın 13k ındırımdeymıs :jeyyar:

cnm ben kullanıyrom kapatıcılıgı icin birsey diyemem cünkü bnm cildimde kaptıcıya gerek yok bna ii geliyo fakat gercekten ısıtlı veriyo sanki ısıltılı losyon sürmüş gibi oluyo mat surmuyo yani tavsiye ederim

Benim de İhtiyacım Yok Aslında Fondotene Ama Bunu Çok Övdüler Aylardır Bekliyorum İndirime Girsede Alsam Diye Deneyecem Bakalım.. Kullanan Herkes Memnun Olduguna Göre Vardır Bi Kerameti :)
Senin Ten Rengin Ne Canım ?
Hangi Tonunu Kullanıyosun ?

Son düzenleme:

canım kumralım vücudum beyaz ama yüzüm günes gördügü icin bugay oldu buna ragmen ivory aldım hosuma gitti ama almond hr tene uyuyormus bir daha alırsam almond alıcam

canım hediyen fauralanır iadeleri kabul edilmez bence risk etme.hediyeleri iade edemzsin çünkü..

hediyeler iade dilio tatlım ben geçen aylarda narenciye vardı nasl olduğunu merak ettm fazla sipariş girdm geldi beğenmedm fazla girdiğim siparişlerle gönderdm
ilkşahcım ismin ilkşah mı :) yoksa rumuzunmu sadece

neden kıza herks ilkay diyo ya ilkşah degil mi

ismim ilkay canlarım benm eşimin adı şahin benm adım ilkay birleşimi ilkşah yani inşllh birgün bir kızımız olursa adı ilkşah olacak

naber kızlarrr
ilkşah teşekürler katalog için baya emek harcamışsın eline koluna sağlık
ilkşah çok güzel bi isim umarım dilediğin gibi olur her şey...

ben de bu ay bişeyler alıcam kendime ama katalog hoşuma gitti önümüzdeki ay o fondöteni istiyorum buğday tenliyim koyu deil tenim ama açık da deil:)

ilkşahhh teşekkür ederiz katalog için yalnız bişey sorcam rare gold indirimde değil dimi göremedim de onu:sinifsinif:

kızzzllllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrr yemek takımı süpeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayıldımmmmmmmm

baleteğim hangi fondöten bu? bende almayı düşünüyorum da.yeni kataloglarınız geldimi ?ben bu ay sipariş vermedim onun için görmedim henüz

bana fiyat listesini koymayı unutmuşlar ama gelişini kendim hesaplıyorum fakat bu altın fırsattaki fondoteni gelişinden daha aşağı olduğunu biliyorum acaba bunun gelişi kaç ytl bilen varmı ? burda belirtmek istemesseniz özeldende mesaj atabilirsiniz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…