Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tamam canım anladım ama ileri yaş kremleri kullanmaya korkuyorum ben açıkçası.şimdiden kullanırsam hem cildimi yorarım hemde yaşlanınca etki etmezmi acaba diye bir tedirginlik oluyor bende.belkide yanlış bir düşüncedir kesin bilmiyorum ama

cevap verebılırmısınız lutfen aynı urun kac defa indirime gırıyo, yada hangı zamanlarda mesela choclate küpe seti almayı dusunuyorum ama fiyat farklılıgı sureklı degıskenlıkmı gösterıyo

efsuncuum sen temsilcimisin yoksa birine sipariş verip ürünleri öylemi teymin ediyorsun? özel mesaj ile sordum ama cevap gelmedi senden?

yok doğru söylüyosun doğrusuda bu zaten ama ben makyaj yapmayı sevdiğim için göz çevrem zarar görmesin diye bunu tercih ettim sen bildiğin gibi yap :)

Son düzenleme:
canım nedir aslı bu durumun?ablan satıyomuş ya ?oda eldenmi satılıyor?ürünler ucuzmu güzelmi fiyatlar nasıl sen biliyomusun

valla hiç bilmiyorum ne sattığını katoloğu bile görmedim geçen sene böyle bişeyden bahsetmişti belkide çıkmıştır yani hiç bir bilgim yok :1no2:

ben temsilci degılım ıkı gun önce kampanya 12 katologunu gördum,sonra kupe ilgimi çektı googladan adını yazınca 11 panorama ındırım brosurunde fıyatı 16,5 tl yazınca dıkaktımı cektı burayada bugun uye oldum özel mesaj nerden gelıyo yazılıyo bılmıyorumda tesekkur edrım ılgınıze

avon gibiymiş canım yaa benim kuzende diyordu yapalım diye simdi tekrar aklıma yattı =)

çevren müsaitse yapabilirsin canım bencedekaydirigubbakcemile5 biz kadın milleti severiz böyle çamaşır çorap gecelik olaylarınıkaydirigubbakcemile3 hem fiyatları daha yüksek olacağı içim kar oranıda avona göre yüksek olacaktır sana zaten avonu kimse katolog fiyatından istemiyor ki bari onu satarsın katolog fiyatına

canım sayfanın en başına gel Hoşgeldin efsun yazıyor onun altında kırmızı renkte özel mesajlar yazıyor ona tıkla gelen kutusuna gir beni ekle ..msn adresimi yazdım..

kızlar ben de yeni başlayanlardanım.şu 23tl lik numune çantası almayı düşünüyorum... nasıl* alan var mı?

işin ilginç tarafı fiyatları yüksek degil ne bileyim bi is camasırı 2,5 tl corap desen öyle gelişi de indirmli olunca baya ucuza geliyordur sıkılıyorum evde artık herkes avon yapıyo bi ek iş daha bulmak istiyorum hehe =)

iyi tamam işte bizede tanıtırsın alırız madem ucuz dicem ama kargo ücreti kötü olur ona bir çare bulunursa ben alabilirim valla müşteri listene ekleyebilirsin şekerimvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…