Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tomorrow çoook kalıcı canım..harika sexy bi kokusu var vede opuyorumnanaktan

bu k13 ile gönderilen indirim broşürü
faturada geçiyor mu?
ben göremedim acaba yollamıcaklar mı?
indirim broşürü istemek için özel bişi yapılmıo dimi sipariş verirken?bilmiyorumkismile

canım kampanya paketi diye geçio faturada hepsi..özel bişy yapmana gerek yok.katalog sayın kadar gelio broşür..

benim eşim signature, wılderness, surrender kullanıyor avondan çok kalıcı hepsi de akşam geldiğinde hala mis gibi kokar üzerinde

aynen süper valla ayrık ve kocaman kirpiklerim oldu yaşasın kaydirigubbakcemile3

43,10 TL olan paketi beğenmiştim ben de diğerlerini yani bunları bulamadım
online katologdan
25. sayfadaki windscape parfümlerin hem bayanı hem erkeği hafif kokular ama güzel ve indirimde.
sayfa 27deki parfümlerden en güzeli make me smile yani sarı olanı..

canım ben bi sonraki kataloğa baktığım için sana ordan yazmışım ama sen online katalogtan göremiyosun pardon. ohaoldumsmile

dün siparişimi onayladım bugün msj gelmiş kargodna geliyo kargonuz die bu ne hız şok oldum valla
ya işyerinde vercektim bu ayki katalogu da istemiştim ama bi arkdş benden önce davranıp dağıttı:) biraz acayip bi durum var ortada o da yapıyormuş avon, gelişinden satıyomuş üstelik.
kızlar nası buluyosunuz müşteri bana da akıl verseniz

bende dün sipariş verdim
ama dün bütün qün kredi kontrolünde yazıyodu
buqünde sevkiyata hazırlanıyor yazıyo
yarında karqoya verildi yazar
p.tesi de karqom qelir
1 haftada işlem ilerler !!
ay sinir oldum yaa klava:

tomorrow çoook kalıcı canım..harika sexy bi kokusu var vede opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben siteye yeni katıldım.güzel fikir alış verişleri yapalım diye.
bende avrupanetworking (pierre cardin) temsilcisiyim. ilgilenirseniz seve seve bilgi veririm..
canım oyun bölümüne gir mesaj sayını yükselt özel msj atılmıyooo

kızlar ya biliyorum yeri degil ama..... özellikle izmir den pierre cardin temsilcisi olan varmı bizde kuzenle yapmak isitoyruz ama nasıl üyeligi falan nette hiç bir bilgi bulamadım

cnm yeni üye olduğum zamanlar bendende indirim yapmamı istediler yaptım gelişine ver dediler onuda yaptım hatta fiyat listesini ellerine verdim baktım fazla satış yaptığın zaman gelen hediyeler varya onuda istediler ! bende artık isyan ettim valla hiç kimseye gelişinden vermiyorum sadece kızımın okul arkadaşlarına çok alışveriş yaparlarsa ya düşük alıyorum yada poşete hediye koyuyorum onun dışında sadece kendim alışveriş yapıyorum dolduruyorumda zaten sadece yazlığa gittiğim zaman ara açılıyor onuda çıkmamak için hemen sipariş veriyorum isterseniz 2 kampanya siparişde vermeyebilirsiniz müşteri bulmak çok zor artık herkez avoncu oldu :bbo:

kızlar ben anew 25+ göz çevresini almıştım.gözüme çok yakın sürmememe rağmen sürdükten bir süre sonra gözlerim çok yanıyor.ben 1 haftadır griptim önceleri hastalığın getirdiği bir şey sanıyordum ancak hastalık geçti hala yanıyor.farkettimki krem sürdükten sonra daha yoğun bir yanma ve kızarma oluyor.özelliklede gündüz olan kısmını.sizce ne yapmalıyım ?bu iade nedeni olabilirmi?ve birde iade edilenin aynımı geliyor yoksa farklı ürün yada parasını taleb edebiliyormusun?ha canlarım nasıl oluyor bu işler?olumunekankayizsmile

selam kızlar
şimdi reklamlarda kamyanya 12 için rimel+göz kalemi+ruj= 17,5 olduğunu gördüm hatta sitesinde de baktım öyle ama ben katalogta böyle bişey görmedim
yardımcı olurmusunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…