- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.941
ya kızlar benim eşimin de parfüm sıkıntısı var
eşime ve abime avondan hanqi parfümü aldıysam kalıcı değil diyolar
memnun değiller anlıyacağınız
sizin bildiğiniz çok kalıcı olan bir parfüm varmı
ben bu ay sipariş verirken 23tl lik numune çantasını sipariş verdim
inşallah içinde bulabilirim kalıcı kokular
bu k13 ile gönderilen indirim broşürü
faturada geçiyor mu?
ben göremedim acaba yollamıcaklar mı?
indirim broşürü istemek için özel bişi yapılmıo dimi sipariş verirken?bilmiyorumkismile
ya kızlar benim eşimin de parfüm sıkıntısı var
eşime ve abime avondan hanqi parfümü aldıysam kalıcı değil diyolar
memnun değiller anlıyacağınız
sizin bildiğiniz çok kalıcı olan bir parfüm varmı
ben bu ay sipariş verirken 23tl lik numune çantasını sipariş verdim
inşallah içinde bulabilirim kalıcı kokular
süper shok rimelden memnun kalmayan bir kişiyi dahi görmedim cok güzel bir rimel süper extend in de o kadar reklamını yaptılar hevesle aldım ama hiç begnmedim süper shoktan menunum ve curl. maskara da cok güzel avonun tavsiye ederimmmmmm......:teytey:
kızlar k11 de 250 tl lik sipariş verene inci kolye seti hediye diyodum ama k12de gönderilecek yazıyordu kolyesi gelen var mıııı
erkekler için tomorrow parfüm derim.çook indirime girmez ama bence mükemmel.
black suede hediye setimiz de var panaromada 39 tlye.o da güzel bence..
25. sayfadaki windscape parfümlerin hem bayanı hem erkeği hafif kokular ama güzel ve indirimde.
sayfa 27deki parfümlerden en güzeli make me smile yani sarı olanı..
Bayan parfümlerinde tomorrowdan ve forawaydan vazgeçememmmmmm:)
43,10 TL olan paketi beğenmiştim ben de diğerlerini yani bunları bulamadım
online katologdan
25. sayfadaki windscape parfümlerin hem bayanı hem erkeği hafif kokular ama güzel ve indirimde.
sayfa 27deki parfümlerden en güzeli make me smile yani sarı olanı..
canım ben bi sonraki kataloğa baktığım için sana ordan yazmışım ama sen online katalogtan göremiyosun pardon. ohaoldumsmile
tomorrow çoook kalıcı canım..harika sexy bi kokusu var vede opuyorumnanaktan
canım kampanya paketi diye geçio faturada hepsi..özel bişy yapmana gerek yok.katalog sayın kadar gelio broşür..
benim eşim signature, wılderness, surrender kullanıyor avondan çok kalıcı hepsi de akşam geldiğinde hala mis gibi kokar üzerinde
tomorrowu tek gecerim evet haklısınz hiç kalıcı degil ama tomorrow cok güzel erkek arkadsım kullanıyorrr bayılıyorum o kokuyo ama kalktı avondan k12 panoroma da var fakat cok pahalı yaaa :2::2:tomorrow çoook kalıcı canım..harika sexy bi kokusu var vede opuyorumnanaktan
dün siparişimi onayladım bugün msj gelmiş kargodna geliyo kargonuz die bu ne hız şok oldum valla
ya işyerinde vercektim bu ayki katalogu da istemiştim ama bi arkdş benden önce davranıp dağıttı:) biraz acayip bi durum var ortada o da yapıyormuş avon, gelişinden satıyomuş üstelik.
kızlar nası buluyosunuz müşteri bana da akıl verseniz
tomorrow çoook kalıcı canım..harika sexy bi kokusu var vede opuyorumnanaktan
canım oyun bölümüne gir mesaj sayını yükselt özel msj atılmıyoooarkadaşlar ben siteye yeni katıldım.güzel fikir alış verişleri yapalım diye.
bende avrupanetworking (pierre cardin) temsilcisiyim. ilgilenirseniz seve seve bilgi veririm..
k12 nin panoramadaaki supershock suya dayanıklı olanı.yani o kalkıyor..diğer katalogtaki normal olanı
bu ay neden gün hediyeleri çıkmadı yaa:sm_confused:
dün siparişimi onayladım bugün msj gelmiş kargodna geliyo kargonuz die bu ne hız şok oldum valla
ya işyerinde vercektim bu ayki katalogu da istemiştim ama bi arkdş benden önce davranıp dağıttı:) biraz acayip bi durum var ortada o da yapıyormuş avon, gelişinden satıyomuş üstelik.
kızlar nası buluyosunuz müşteri bana da akıl verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?