- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.961
kızlar ben anew 25+ göz çevresini almıştım.gözüme çok yakın sürmememe rağmen sürdükten bir süre sonra gözlerim çok yanıyor.ben 1 haftadır griptim önceleri hastalığın getirdiği bir şey sanıyordum ancak hastalık geçti hala yanıyor.farkettimki krem sürdükten sonra daha yoğun bir yanma ve kızarma oluyor.özelliklede gündüz olan kısmını.sizce ne yapmalıyım ?bu iade nedeni olabilirmi?ve birde iade edilenin aynımı geliyor yoksa farklı ürün yada parasını taleb edebiliyormusun?ha canlarım nasıl oluyor bu işler?olumunekankayizsmile
kızlar ben anew 25+ göz çevresini almıştım.gözüme çok yakın sürmememe rağmen sürdükten bir süre sonra gözlerim çok yanıyor.ben 1 haftadır griptim önceleri hastalığın getirdiği bir şey sanıyordum ancak hastalık geçti hala yanıyor.farkettimki krem sürdükten sonra daha yoğun bir yanma ve kızarma oluyor.özelliklede gündüz olan kısmını.sizce ne yapmalıyım ?bu iade nedeni olabilirmi?ve birde iade edilenin aynımı geliyor yoksa farklı ürün yada parasını taleb edebiliyormusun?ha canlarım nasıl oluyor bu işler?olumunekankayizsmile
kızlar ben anew 25+ göz çevresini almıştım.gözüme çok yakın sürmememe rağmen sürdükten bir süre sonra gözlerim çok yanıyor.ben 1 haftadır griptim önceleri hastalığın getirdiği bir şey sanıyordum ancak hastalık geçti hala yanıyor.farkettimki krem sürdükten sonra daha yoğun bir yanma ve kızarma oluyor.özelliklede gündüz olan kısmını.sizce ne yapmalıyım ?bu iade nedeni olabilirmi?ve birde iade edilenin aynımı geliyor yoksa farklı ürün yada parasını taleb edebiliyormusun?ha canlarım nasıl oluyor bu işler?olumunekankayizsmile[/QUOTE
evet ya bende gribim bendede gripten dolayı yanma fazla oldu ama bence verme çünkü o kremler etkili olduğu için hafif yanma yapar sonra geçer hani şu simli yeni çıkan gece kremleri varya oda öyle ilk sürdüğümde yüzümde sanki bir sıcaklık hissediyorum ama sonra geçiyor sabah kalktığım zaman cildim yumuşacık bebek gibi oluyor ama göz kremine bir şey söyleyemicem yanma yaptıysa hemen iade et çünkü göz kremleri öyle yakmaz diye biliyorum ...
selam kızlar
şimdi reklamlarda kamyanya 12 için rimel+göz kalemi+ruj= 17,5 olduğunu gördüm hatta sitesinde de baktım öyle ama ben katalogta böyle bişey görmedim
yardımcı olurmusunuz??
dersena slm kampanya 11 ilgili söylediğiniz choclate küpe setinin 16,5 tl olan fiyatı kampanya 12 de 22 tl acaba 11 nolu kampanyadan tekrar yararlanma sansım varmı yenı gördum küpe setını ve almak ıstıyorum acil cvp lutfen....
selam kızlar
şimdi reklamlarda kamyanya 12 için rimel+göz kalemi+ruj= 17,5 olduğunu gördüm hatta sitesinde de baktım öyle ama ben katalogta böyle bişey görmedim
yardımcı olurmusunuz??
teşekkür edeim canım benimzemuszemus yerine ne alayım dersiniz? anew tüm ciltler için göz altı ve göz üstü jeli varya o nasıl? onda da aynı şeyi yaşarmıyım acaba?birde o morluklar içinmi yoksa mimik çizgilerini de düzeltiyormu?bende morluk falan yok sadece göz altlarımda çoook hafif çizgiler beliriyor gibi.belirmesin diye uğraşıyorum.tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı kızlar?
kampanya 11 bitti canımm ondan tekrar siparis girilemiyor....
tatlım o katalogta değil avonun katalog dısında yaptıgı bir kampanya bu katalogta olmasada siparsini verebiliyorsun ....
tatlım katolokta yok evet sonradan çıkardılar onu hem ayrıca o müşteri fiyatı bize gelişi farklı
çok özürdilerim yanlış bir şey yaptıysam ama inanın bir türlü şu işi çözemedim (nasıl msj yollancak gibi) pierre cardin işini yapıyorum çok memenunum ilgilenirseniz yardımcı olurum betül savur boztuna facebook
çok özürdilerim yanlış bir şey yaptıysam ama inanın bir türlü şu işi çözemedim (nasıl msj yollancak gibi) pierre cardin işini yapıyorum çok memenunum ilgilenirseniz yardımcı olurum betül savur boztuna facebook
pierre cardin nedir bu heryerde bunu duyuyorum kozmetik ürünlerimi oluyor?
canım sen kaç yaşındasın?bu bahsettiğin seriyle karşılaşmadım açıkçası cahilliğime ver avonmu bu kremCADIARZU birde kaç yaş için? ben 29 yaşındayım
yok ya cosap ve camasır kozmetik yok =)
takılar genel olarak %35 inidirmli oluyor canım...... birde bi takı bu ay indirimdeyse diger kampanyalarda nedense gelmiyor 2 3 kampanya alarlıklarla geliyor yada hemen kaldırıyolar fırsat kösesinde ya da indirim brosürsünde oluyor... senin dedigin söyle yuvarlak altalta güzel bi takı demi indirim bros. var k13 de onu mu yoksa ben mi yanlıs hatırlıyorum :)tamam teş.pekı tekrar idirim olurmu yoksa o fiyattan sipariş vereyımmı avon urunlerıyle yenı ilgilenmeye basladım ve fiyat farklılıgı dıkkatımı cektı teş.edrım...
tamam teş.pekı tekrar idirim olurmu yoksa o fiyattan sipariş vereyımmı avon urunlerıyle yenı ilgilenmeye basladım ve fiyat farklılıgı dıkkatımı cektı teş.edrım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?