Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

iade et tatlım sakın kullanmaa.s iade olduğunda 10 gün içersinde düşerler fiyatını borcundan..

canım bende solution ların gece kremini sürdügümde gözlerim yanıyor hmde annem sürdü ondada yanma ve sulanma yaptı neden acaba yaa

Son düzenleme:
dersena slm kampanya 11 ilgili söylediğiniz choclate küpe setinin 16,5 tl olan fiyatı kampanya 12 de 22 tl acaba 11 nolu kampanyadan tekrar yararlanma sansım varmı yenı gördum küpe setını ve almak ıstıyorum acil cvp lutfen....

selam kızlar
şimdi reklamlarda kamyanya 12 için rimel+göz kalemi+ruj= 17,5 olduğunu gördüm hatta sitesinde de baktım öyle ama ben katalogta böyle bişey görmedim
yardımcı olurmusunuz??

tatlım o katalogta değil avonun katalog dısında yaptıgı bir kampanya bu katalogta olmasada siparsini verebiliyorsun ....

selam kızlar
şimdi reklamlarda kamyanya 12 için rimel+göz kalemi+ruj= 17,5 olduğunu gördüm hatta sitesinde de baktım öyle ama ben katalogta böyle bişey görmedim
yardımcı olurmusunuz??

tatlım katolokta yok evet sonradan çıkardılar onu hem ayrıca o müşteri fiyatı bize gelişi farklı

teşekkür edeim canım benimzemuszemus yerine ne alayım dersiniz? anew tüm ciltler için göz altı ve göz üstü jeli varya o nasıl? onda da aynı şeyi yaşarmıyım acaba?birde o morluklar içinmi yoksa mimik çizgilerini de düzeltiyormu?bende morluk falan yok sadece göz altlarımda çoook hafif çizgiler beliriyor gibi.belirmesin diye uğraşıyorum.tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı kızlar?

bendede morluk yok kaz ağağı çizgisi yok bende ilkdefa göz kremi aldım oda accolade serisinde toparlayıcı özelliği olduğu için çokda memnunum göz çevrem eskisinden daha parlak ve gergin oldu tavsiye ederim .yerimseniben

canım sen kaç yaşındasın?bu bahsettiğin seriyle karşılaşmadım açıkçası cahilliğime ver avonmu bu kremCADIARZU birde kaç yaş için? ben 29 yaşındayım

pierre cardin nedir bu heryerde bunu duyuyorum kozmetik ürünlerimi oluyor?

betül arkadaşım ne demek istedin anlamadım ben ?pierre cardin işi derken ?benim bildiğim saat ve tekstil sektöründe cardin.kozmetiğidemi var?yani satışmı yapmak istiyosun anlamadımki?

yok canım yeni üyelsiniz. 100 msj doldurulmadan özel iletişim kuramıyorum. bunun için söylemek istedim.....:1hug:

canım sen kaç yaşındasın?bu bahsettiğin seriyle karşılaşmadım açıkçası cahilliğime ver avonmu bu kremCADIARZU birde kaç yaş için? ben 29 yaşındayım

cnm hani şu solutions ageless accolade nemlendirici serisi yokmu onun göz çevresi kremi bende seneden bikaç yaş fazlayım benimde yaşıma uygun deyil ama bu seri toparlayıcı sadece nemlendirsin istemediğim için bunu aldım aynı zamandada onarıcı..

tamam teş.pekı tekrar idirim olurmu yoksa o fiyattan sipariş vereyımmı avon urunlerıyle yenı ilgilenmeye basladım ve fiyat farklılıgı dıkkatımı cektı teş.edrım...
takılar genel olarak %35 inidirmli oluyor canım...... birde bi takı bu ay indirimdeyse diger kampanyalarda nedense gelmiyor 2 3 kampanya alarlıklarla geliyor yada hemen kaldırıyolar fırsat kösesinde ya da indirim brosürsünde oluyor... senin dedigin söyle yuvarlak altalta güzel bi takı demi indirim bros. var k13 de onu mu yoksa ben mi yanlıs hatırlıyorum :)

tamam teş.pekı tekrar idirim olurmu yoksa o fiyattan sipariş vereyımmı avon urunlerıyle yenı ilgilenmeye basladım ve fiyat farklılıgı dıkkatımı cektı teş.edrım...

cevap verebılırmısınız lutfen aynı urun kac defa indirime gırıyo, yada hangı zamanlarda mesela choclate küpe seti almayı dusunuyorum ama fiyat farklılıgı sureklı degıskenlıkmı gösterıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…