- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Sana cevabını vermiştik o konuda. Ceza davası var olduğunda ülkeye geri çağrılır. Türkiye'nin suçluların iadesi anlaşması olduğu bir ülkedeyse o ülkenin yetkilileri onu yakalar Türkiye'ye idare eder. Ve evet 18 yaşından küçük olduğun için o sırada cezası daha büyük. Ama her halükarda şimdi de tehdit şantaj vs. her şey var, hapis cezası. Git şikayet et kurtul.
Bak arkadaş tekrar yazmış. O konunda da defalarca yazılmıştı. Panikten artık ne yapacağını mı bilemiyosun anlamadım ama yardım yardım dediğin daha ne olabilir. Çok yol göstermişler sana.Lütfen yardım
Ne istiyorsun anlamıyoruz ki elinden tutup savcıya mı götürelim? Sen savcıya git. Paran yoksa o zaten avukat atar sana barodan bedava.Lütfen yardım
Arkadaşlar adam başka ülkede belkide oranın yargısına güvendiğinden bu kadar rahat benim korkum o
Elindeki resimlerde yakam açık çıplak resimler Yok ama birkaç çıplak foto ile bunlarında sen olduğunu söylerim diyorsaçmalama... bu adam yakında sana para ile şantaj da yapar sen böyle korkmaya devam edersen..
Elindeki resimlerde yakam açık çıplak resimler Yok ama birkaç çıplak foto ile bunlarında sen olduğunu söylerim diyorsaçmalama... bu adam yakında sana para ile şantaj da yapar sen böyle korkmaya devam edersen..
+1Korktuğunuzu anladığı için üstüne gidiyor. "Verirsen ver ulan vermezsen şerefsizsin, savcılığa şikayette bulundum, mahkemede görüşürüz" de bakayım pısıyor mu pısmıyor mu adi pislik. Yurtiçi yurtdışı fark etmiyor benim bildiğim, her türlü cezası var.
Resimler bana ait montaj dememin imkanı Yok ama çıplak resimlerde senin derim diyor cesarete edebilir miSikayetle ugrasmak istemiyorsun sanirim. Gonderdigi kisilere santaj yapiyor manyak adam fotograflar montaj de. Inan olur inanmayan da olur. Biraz rahat ol. Adam bu paniginden faydalaniyor. Sosyal medya hesaplarini kapatmissindir umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?