- Konu Sahibi avukathanim
en büyük isteğim dapdar bi siyah deri pantalon üzerine hafif uzun bi bluz onun üzerine de siyah bi ceket giymek altına da topuklu siyah ayakkabılar. ahhh ah:)atiye giyiyor ya ne güzel yakışıyor16 aralıkta 3. yılımızı kutlayacağız sevgilimle o akşam giyeceğim inşallah. ama şunu söyleyeyim siz olmasydınız olmazdı!!!! cidden yapamazdım. başlar başlar bırakırdım yine.
bu arada öğlen yemeğim: 3 kaşık az yağlı makarna + 2 tatlı kaşığı bol pulbiberli yarım yağlı yoğurt + 1 kaşık et kavurması
ben yemeklerin öncesinde 500 cc su içiyorum ki tok tutsun diye hakikaten de azcık yesem de şişmiş gibi hissediyorum kendimi:)
hmm harika...
ben deri de kot da pek tercih etmem ama ince zarif kumaş pantolonlara bayılrım
bu arada menün harika olmuş afiyet olsun cnm arkadasım
ben de yemek öncesi 1 bardak su içenlerdenim sabah bile en az 2 bardak suyla güne başlarım
canım sen neden birden öyle kilo aldın? ben lise2deyken 68 kiloydum boyum bu kadar değldi. 8. sınıfta 64tüm. yani hep hep hep çok şişmandım :S birden alamadım yani kililoarı.
ben yüksek kortizon tedavisi gördüm cnm o zaman liseye yeni başlamıştım
sonra da arttı kilolar
son aldığım 20 kilo da evde olduğum için ama tabii 3-4 yıl içinde aldım bu kiloları arada verdim de vermesem heralde 100 olurdum
okuldayken ister istemez aktiftim eee yas da küçük olunca idare ediyordum ama yaş geçtikçe kilolar yapıştı işte...