Merhaba hanımlar,
Benden beklenmeyeni yapıyorum. Sitede çoğu kişi sen boşanamazsın diyordu. Haklılardı da inanmamakta. Zira eşim olacak kişinin her şeyine fedakarca sırf bu kaçınılmaz son olmasın diye sabrediyordum. Ama bardak dolunca karar veriyorsunuz. Sinir sisteminiz alt üst olunca, yaptığınız onca fedakarlığın bir tanesini bile değmeyen birine yaptığınızı gördüğünüzde karar veriyorsunuz... Daha bu sabah bana ultimatom yağdırıyordu bağırıp çağırıp polis çağır istersen seni dövsem hastanelik olursun diye tehditler savuruyordu. Durup dururken ütüsünü yapmıyormuşum. Sitedekiler beni iyi biliyor zaten önceden darpları da vardı, şimdi sözlü şiddetine devam ediyor. Şimdi asıl mesele şu;
Bir yakınım ile görüştüm. Avukat ayarlayacaktı. Tesadüfen avukat o yakınımı almaya geldi. Hiçbir şey isteme boşver anlaşmalı ayrılalım de diye düşünüyorlar. Eşimle aynı iş yerindeyiz. Şimdi bir yandan çekişmeli olursa olur olmadık iftira atacak diyorum. Benden para istedi vs konumuna düşürecek beni. Diğer yandan bunca zaman (3,5 sene) maaş kartım ondaydı, araba için 30 bin kredi çekmiştim onları taksit taksit ödüyordu, arabay sattı borsa oynadı zarar etti. Evin giderlerini o satılan arabadan karşıladığını söylüyor. Neyse... Çekişmeli mi anlaşmalı mı açayım kafam karıştı. Lütfen yol gösterin. Bir yanım aç çekişmeli o da bedel ödesin diyor diğer yanım iftiralarıyla yalan dolanlarıyla davalarla kendini yıpratma diyor. İş arkadaşlarına rezil etmesin kendini de seni de diyor. Ortada çocuğumuz da var. Düğünde takılan altınları bozdurmuş düğün borcunu ödemişti. Ne yapayım siz söyleyin? Avukat siz önce konuşun dedi anlaşmaya geliyor mu gibisinden ama bu adam evden de gitmez anlaşmaz da bence. Bir başka avukat ise anlaşmalı da olsa size maddi tazminat ödesin üzerinde ne varsa konuşmadan önce tedbir koydurun dedi. Ne yapayım nolur kafam durdu...
Bu tiplerle uğraşılmaz siz kurtulmaya bakın gibi düşündü.Yakınınızın ayarladığı avukat nasıl bir avukat öyle?! Varsın çekişmeli olsun ama hakkınızı alın!
Beni rezil eder ki sabah evi pislik götürüyor bu ne böyle diye bağırıyordu. Kaldı ki hep derli toplu tutuyorum iki gün süpürmedim diye ettiği lafa bakın.Aynı iş yerindeysen hiç uğraşma boşa gitsin.
Çocuğun için nafaka talep edebilirsin, insanı melekeleri varsa kabul eder.
Anladı aslında uzun zamandır uzak duruyorum bir şey konuşmuyorum diye ne planlıyorsun diyordu. Sabah da git temiz temiz aç davanı böyle evlilik mi yürür dedi çünkü daha önce de açacağımdan olmadığından bahsetmiştim. Yine de beklemiyordur diyorum bir yandan. Hayatının şoku olur.Sen önce üzerine ne varsa bir tedbir kydur ona haber etmeden. Boşanma davası açacağını anlarsa üzerindekileri kaçırır. Bence de çekişmeli git şartlarını kabul etmezse. Çocuğunun hakkı var sonuçta. Sen çocuğunla hayat mücadelesi verirken bu adamın rahat içinde yaşamasına izin verme....
Bir de öyle tanıdıkta olsa gözün tutmazsa git kendine iyi bir avukat tut.
Sizden çok kendisini düşünür gibi. Kendisinin uğraşası yok herhalde.. Güvenebileceğiniz iyi bir avukat bulun. Onca kötü şey yaşatmış eşiniz size, yanına kalmasın. Yolunuz açık olsun!Bu tiplerle uğraşılmaz siz kurtulmaya bakın gibi düşündü.
Beni rezil eder ki sabah evi pislik götürüyor bu ne böyle diye bağırıyordu. Kaldı ki hep derli toplu tutuyorum iki gün süpürmedim diye ettiği lafa bakın.
Sağolun. Bilmiyorum inanın ben de kafam karıştı. O yüzden konu açtım sizlere sormak istedim. Yakınımız da aynısını söyledi ki görmüş geçirmiş saydığım biridir. BilemedimSizden çok kendisini düşünür gibi. Kendisinin uğraşası yok herhalde.. Güvenebileceğiniz iyi bir avukat bulun. Onca kötü şey yaşatmış eşiniz size, yanına kalmasın. Yolunuz açık olsun!
Anladı aslında uzun zamandır uzak duruyorum bir şey konuşmuyorum diye ne planlıyorsun diyordu. Sabah da git temiz temiz aç davanı böyle evlilik mi yürür dedi çünkü daha önce de açacağımdan olmadığından bahsetmiştim. Yine de beklemiyordur diyorum bir yandan. Hayatının şoku olur.
Aynen bu evin içidir mahremiyet alanıdır. Etrafa sakız yapılmaz ama eşim daha neler neler söyler kimbilir. Bunlar hafif bile kalır. Ondan her şeyi beklerim.Böyle şeyler duyduğumda "Aaa kadın ne pismiş" diye düşünmüyorum. "Aaa ne edepsiz adam. Hem edepsiz hem tembel pisse kendi süpürsün" diyorum şahsen. Böyle detaylara hiç takılmayın.
ahh bir sakalımız olsaydıBu tiplerle uğraşılmaz siz kurtulmaya bakın gibi düşündü.
Haklısınız da işte her şeye bir cevabı var. Yalan iftira vs uğraşmak istemiyorum Allah’ından bulsun diyorum bir yandan. Ama yanına kalınca da zoruma gidiyor.O senden anlaşmalı bekliyordur.. İlk başta bir şok olur.. Sonra sana bir kuruş vermem, yok şöyle yaparım böyle yaparım ayaklarına girer.. Mahkeme hükmedince de tıpış tıpış öder :) Aynısı bir tanıdığımın başına gelmişti...
Ne hakkın varsa fazlasıyla al ve darp ve benzeri olursa hemen polise git. Bırak sen çekineceğine o çekinsin. Sanki o aynı iş yerinde değil mi ? Bak sen pısarsan karşı taraf daha cesaretlenir.. Bu hep böyledir...
Sizden önce annem çevrem hep dediler ama kafasızlığım işte... Ahh ki ne ahahh bir sakalımız olsaydı100 konu önce söylemiştim.. neyse geç olsun güç olmasın
Onu da düşünmedim değil. Bu adam anlaşmalı boşansam da sebep olarak kendince bir şeyler uyduracak. Millete haklı çıkmak için bana çamur atacak beni gömecek de diyorum aslında. Oooffff karaktersiz insanlarla uğraşmak ne zor...Öncelikle hayırlısı olsun.
Bir arkadaşım sırf dediğiniz sebeplerden anlaşmalı boşandı. Eşi olacak karaktersiz etrafa "Pisliklerini açık etmemem için korkusundan anlaşmalı boşandı" dedi.
Diyeceğim o ki, ne yaparsanız yapın, dedikodu yapacak olan yapıyor.
Hayırlı olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?