Avukatın söyledikleri...

neymiş benim niyetim arkadaşım biraz açar mısın? Ben tüm konularında sana yol göstermek için elimden geleni yapanlardanım ama sen de tüm konularının sonunda buradaki kimseyi dikkate almadan bildiğini okuyanlardansın. Bir yılı geçmiş tüm konuların eşinin aldatmalarıyla, evi terketmelerinle, geri dönmelerinle, boşanmaya karar verip vazgeçmelerinle dolu.. Dikkat edersen artık konuların da eskisi kadar ilgi çekmiyor çünkü insanlar da biraz sıkıldı bu gelgitlerden.. Ben isterim ki hemcinslerim güçlü olsun, mutlu olsun, ama bunca gösterilen yola rağmen hala ayağına sıkan kendinsin ne ben ne de bir başkası.. Yine de hakkında hayırlısı ve en doğru kararları vermen dileğiyle..

Ben anlaşmalı boşanmayı tercih ederim. Duygusal olarak zorlanmak, yıpranmak istemezdim. Çekişmeliden başka çare yoksa öneririm. Anlaşmalı kısa,net ve çok daha az yıpratıcı.

Niyetiniz iğnelemek. Bakın bir karar vermişim hala sen yapamazsın gibi laflar ediyorsunuz. Ben boşanmaya karar verip verip dönmedim. Bir kere karar verdim ve uyguluyorum. Daha önce emin olmadığımı zaten yazdım. Gel gitler yaşıyorum dedim. Açık açık ne hissediyorsam yazıyorum. Şimdi emin olmasam davayı anlaşmalı mı çekişmeli mi açsam diye sormam. Avukatla görüşmem. Burada münakaşa etmek yerine açılan konu hakkında yazsanız yeterli olurdu. Yok sen boşanamazsın yok sen şöylesin böylesinlerle insanın kendine olan inancını bile kırabilirsiniz. İnsan bu noktada destek ararken bu laflara hiç gerek yok. Boşanmadım şimdiye kadar diye buradaki kimseyi dikkate almadığım gibi bir sonuç çıkaramazsınız. Bir çoçuğum var ve elimden geleni yapayım diye sabrettim. Yoksa kimse pat diye bu kararı almıyordur. Yorum yaptığınız her şeyi uygulayacak da değiliz. Yani hal böyleyken şu üsluba ve tavra gerçekten gerek yok. Hemcinsleriniz güçlü olsun istiyorsunuz ama güçlü olmak için adımlar atarken sözlerinizle de yaralıyorsunuz farkında değilsiniz.

Önce mallara tedbir koydurun , doğru demiş.

Sonra anlaşmalı boşanmak istediğinizi söyleyin, yanasmazsa cekismeliye gidersiniz.

Tekrar söylüyorum hakkınızda hayırlısı..

Avukatınızın siz bi gidin konuşun bakalım anlaşacak mı demesi biraz absürt geldi bana. Kanımca olması gereken süreç başladıktan sonra bu süreçle ilgili yalnızca avukatınızın eşinizle veya eşinizin avukatıyla muhatap olması. Sürecin yıpratıcı olmasından çekiniyorsanız avukatınızın anlaşma konusunda daha aktif rol oynaması gerekir.

Dava açmadan mallara tedbir nasıl koyuluyor ?

Imkan varsa aynen böyle yap konu sahibi.
Haklarını Bırakma.

En iyisini sen bilirsin canım ama,ben de aynı süreçten gectim. Ben de avukatla görüştüm anlattım, bana da aynı senin dediğini söyledi. Evden gitmez eşin olacak çirkef dedi. Seni çok yıpratır cekişmeli dava süreci dedi. Ki bu konusmanın üzerinden aylar gecti benim takılar da bozdurulmuştu cekismeli dava acıp alcam dedim, tazminat da isticektim. Ama baktım ben kafayı yiyorum akıl saglıgı gidiyor bıraktım herseyi. İananmaıcaksın herseyi bıraktım Bi alyansım kalmıstı. Onu da geri istedi onu da verdim yakamdan düşsün bela diye

Senin yerinde olsam önce başka bir iş yerine geçer öyle boşanırdım. Anlaşmalı bile olsa aynı yerde görmek istemezdim.

Ben olsam hiç uğraşmam benden uzak Allaha yakın olsun derim. Anlaşmalı kabul ediyorsa anlaşmalı boşanır çocuk için nafaka isterim o kadar.
Hayatından ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi. Sen düğünde takılan altınlara muhtaç değilsin uğraşma bence.. Allahın dan bulsun

Evliliginizdeki problemleri bilen biri ve bir avukat olarak anlaşmalı boşanma öneriyorum. Ama sizin eşinizin kabul etmeyeceğini tahmin ediyorum.

Haklısınız. Anlaşmazsa sonuçta mal üzerine tedbir koydurana kadar kendisi üzerindekileri parasını devredebilir. Yarın başka bir avukatla daha konuşacağım.

Evliliginizdeki problemleri bilen biri ve bir avukat olarak anlaşmalı boşanma öneriyorum. Ama sizin eşinizin kabul etmeyeceğini tahmin ediyorum.
Ben de anlaşmalı düşünüyorum artık. Ama eşim ne düşünür zor anlaşması tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…