- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen dediğiniz gibi düşünüyorum ben de. Hiç uğraşamam o kadar yıprandım ki fazlasına gerek yok. Anlaşmalıya gitmeyi önereceğim. Zaten son zamanlarda süt dökmüş kedi gibi duygularımı dinlememeye karar verdim. Tedbir koyulunca mesaj gittiğini bilmiyordum. Avukat gerek yok tedbire dedi bir de. Bakalım şimdi de eve gelmeden alışveriş yaptık. Ben çocuğa süt yumurta alacaktım ama 500 lirayı buldu o normal zaman alışverişi sandı. Şimdi nasıl konuşacağım nasıl evden git diyeceğim diye düşünüyorum. OffffÖncelikle eşinle konuşarak anlaşmalıyı dene , ziynet eşyalarını ve çocuk için nafaka talebini yap. Baktın olmuyor avukatla görüştüğünü aldatma ve alkol varsa tazminat alabileceğini söylediğini, ama uzatmamak için anlaşmalı boşanma istediğini söyle. Baktın olmuyor çekişmeliye dönersin.
Bence mümkünse işini değiştir, dedikodular, insanların merakını gidermek için gereksiz soruları canını sıkacak. Hatta kulaktan kulağa üstüne kata kata anlatanlar yüzünden eşinle tartışmalar bile yaşayabilirsiniz.
Bir yakınım boşanma aşamasında, boşanma kararı verdiğinde anlaşmalı boşan, bir an önce hayatına yön ver demiştim. Çevresinin de iknasıyla çekişmeliye gitti. 1,5 yıl oldu hala boşanma gerçekleşmedi, geçen konuşmamızda şu yaşayacağım stresi bilseydim para, mal, mülk derdine bakmaz tek celsede kurtulurdum dedi. Anlaşmalı olsa 1 ayda bitecek ve hayatını kuracaktı ama 1,5 yıldır yaşadığı stres onu çok bunalttı. Evliliğin boyunca haksızlığa uğramış, sömürülmüş olabilirsin ama bir an önce hayatını kurmak, zamanından ve kafanı toplama açısından kârdır unutma.
Bu arada aklında olsun üzerindeki mallara tedbir koyduracaksan, aynı gün kısa mesajla karşı tarafa bilgi gidiyor.
Lütfen bir an önce kurtar kendini, bu yola girince psikolojik baskılar göreceğini, süt dökmüş kediye dönen, ne istersen öyle olacak diyen bir adamada hazırlıklı ol. Mantığın duygularının bir kaç tık üstünde olsun. Hakkında hayırlısı olsun![]()
Çok sağolun inşallah...ÇoK üzüldüm. Siz çok uzun süredir bu çileyi çekiyorsunuz. Umarım hızlıca kurtarırsınız kendinizi.
Ayrıca işimi de değiştireceğim. Dedikodu kazanı zaten iş yerim bir de laf getirip götürenlerle daha çok yıpranırım. Sizin de dediğiniz gibi eşimle de bundan dolayı iyice yüz göz oluruz. En mantıklısı en az bir yıl uzak kalmak başka yere geçmek.Öncelikle eşinle konuşarak anlaşmalıyı dene , ziynet eşyalarını ve çocuk için nafaka talebini yap. Baktın olmuyor avukatla görüştüğünü aldatma ve alkol varsa tazminat alabileceğini söylediğini, ama uzatmamak için anlaşmalı boşanma istediğini söyle. Baktın olmuyor çekişmeliye dönersin.
Bence mümkünse işini değiştir, dedikodular, insanların merakını gidermek için gereksiz soruları canını sıkacak. Hatta kulaktan kulağa üstüne kata kata anlatanlar yüzünden eşinle tartışmalar bile yaşayabilirsiniz.
Bir yakınım boşanma aşamasında, boşanma kararı verdiğinde anlaşmalı boşan, bir an önce hayatına yön ver demiştim. Çevresinin de iknasıyla çekişmeliye gitti. 1,5 yıl oldu hala boşanma gerçekleşmedi, geçen konuşmamızda şu yaşayacağım stresi bilseydim para, mal, mülk derdine bakmaz tek celsede kurtulurdum dedi. Anlaşmalı olsa 1 ayda bitecek ve hayatını kuracaktı ama 1,5 yıldır yaşadığı stres onu çok bunalttı. Evliliğin boyunca haksızlığa uğramış, sömürülmüş olabilirsin ama bir an önce hayatını kurmak, zamanından ve kafanı toplama açısından kârdır unutma.
Bu arada aklında olsun üzerindeki mallara tedbir koyduracaksan, aynı gün kısa mesajla karşı tarafa bilgi gidiyor.
Lütfen bir an önce kurtar kendini, bu yola girince psikolojik baskılar göreceğini, süt dökmüş kediye dönen, ne istersen öyle olacak diyen bir adamada hazırlıklı ol. Mantığın duygularının bir kaç tık üstünde olsun. Hakkında hayırlısı olsun![]()
kanıt da kanıt diye tutturdun. Dünki konunda kanıt dediğin casus program için emsal davalar var diyorsun ama hepsinde şahitlerle veya başka kanıtlarla desteklendiği için hakimin insiyatifini etkilemiş sadece senin kanıt dediğin şey.. yani demem o ki sen bizleri pek dinlemiyorsun da o halde neden sürekli konu açıyorsun canım?
Aynen ben de sizin gibi düşündüğüm için anlaşmalı olmasına karar verdim. Yalnız anlaşmayacağına da eminim. Şimdilik evde konuştuğum için boşanabileceğimi de kestiremiyor. Konuyu açınca da eminim ki üzerinde durmayacaktır. Bakalım hayırlısı. Çirfekliklerle uğraşmam inşallah...Ben de anlaşmalı boşanmanızı tavsiye ederim. Erkeğin çirkefi hiç çekilmiyor. Çekişeyim de görsün gününü derken sadece o değil siz de yıpranacaksınız. İftira atma potansiyeline sahip o öküz sizden daha az etkilenecek. Hem onunla hem söyledikleri hem yaptıkları hem ettikleri hem çevreyle uğraşacaksınız. Boşandıktan sonra her ay ödeyeceği nafaka ona ölüm gibi gelecek, her ay ve her ay.
Kadın haklarını almaktan vazgeçerse anlaşmalıda hakkını alamadan ayrılmak zorunda kalıyor ama bir yandan da ruhu yeterince yıpranan kadın bu yolu seçmekten başla şansı kalmıyor. Bazen de avukata bağlı olarak anlaşmalıda da kadının haklarını alması sağlanıyor. Bakalım anlaşırsa evden kılık kıyafetini alıp gitsin yoksa eşya paylaşımı vs gibi bir şeyler olursa ben de Ziynet talep ederim. Şimdilik aynı iş yerindeyiz ama birim ya da kurum değiştireceğim.Aynı işyerinde olmasaniz çekişmeli boşanin derdim aslinda anlaşmali bence en çok kadin zarar göruyor gibime geliyor iş değiştirne şansiniz varsa çekişmeli boşanin boşverin birazda onun başı ağrisın ama ayni işyerinde kalacaksaniz sanki anlaşmali sağliğiniz için daha iyi gibi buna siz karar vereceksiniz en nihayetinde içiniz nasil rahat edecekse öyle davranın o avukatıda değistirin
Onunla beraber tekrar sizde bedel ödeyeceksiniz.. Anlaşmalıda para ödemeyi kabul edeceğini sanmıyorum.. Çekişmeliye döner. Çekişmeli davanın sonuçlanması da yıllar sürerAvukatla görüştüm bugün. Anlaşmalı boşanmak için konuş dedi. Şartları sonra konuşursun dedi. Ama eşimi iyi tanıyorum kesin şartların detayını öğrenmek ister hır gür çıkarır. Cebinden beş kuruş çıkmazsa belki razı olur. Allah’ından bulsun tabi ama bunca zaman çalıştığım maaşımı aldı. Biraz bedel de ödesin istiyorum.
İşte tek ihtimal var çekilmelide zararda olacağını düşünmesi. Ben anlaşmalıda para falan da istemiyorum avukatla bir görüşeyim de bakalım. Hemen kurtulmak en güzel olur.Onunla beraber tekrar sizde bedel ödeyeceksiniz.. Anlaşmalıda para ödemeyi kabul edeceğini sanmıyorum.. Çekişmeliye döner. Çekişmeli davanın sonuçlanması da yıllar sürer
Bir an önce kurtulmaya bakardım ben olsam
Kesinlikle hemen kurtulman en iyisi. Görüş avukatınla.. Eğer anlaşmalı olursa tek celsede biter bu işİşte tek ihtimal var çekilmelide zararda olacağını düşünmesi. Ben anlaşmalıda para falan da istemiyorum avukatla bir görüşeyim de bakalım. Hemen kurtulmak en güzel olur.