Avukatın söyledikleri...

Sizden önce annem çevrem hep dediler ama kafasızlığım işte... Ahh ki ne ah :KK43: Hep iyi niyetli oldum saf oldum kapattım fedakarlığın da bir sınırı olduğunu unuttum...
kanıt da kanıt diye tutturdun. Dünki konunda kanıt dediğin casus program için emsal davalar var diyorsun ama hepsinde şahitlerle veya başka kanıtlarla desteklendiği için hakimin insiyatifini etkilemiş sadece senin kanıt dediğin şey.. yani demem o ki sen bizleri pek dinlemiyorsun da o halde neden sürekli konu açıyorsun canım?

Merhaba hanımlar,

Benden beklenmeyeni yapıyorum. Sitede çoğu kişi sen boşanamazsın diyordu. Haklılardı da inanmamakta. Zira eşim olacak kişinin her şeyine fedakarca sırf bu kaçınılmaz son olmasın diye sabrediyordum. Ama bardak dolunca karar veriyorsunuz. Sinir sisteminiz alt üst olunca, yaptığınız onca fedakarlığın bir tanesini bile değmeyen birine yaptığınızı gördüğünüzde karar veriyorsunuz... Daha bu sabah bana ultimatom yağdırıyordu bağırıp çağırıp polis çağır istersen seni dövsem hastanelik olursun diye tehditler savuruyordu. Durup dururken ütüsünü yapmıyormuşum. Sitedekiler beni iyi biliyor zaten önceden darpları da vardı, şimdi sözlü şiddetine devam ediyor. Şimdi asıl mesele şu;

Bir yakınım ile görüştüm. Avukat ayarlayacaktı. Tesadüfen avukat o yakınımı almaya geldi. Hiçbir şey isteme boşver anlaşmalı ayrılalım de diye düşünüyorlar. Eşimle aynı iş yerindeyiz. Şimdi bir yandan çekişmeli olursa olur olmadık iftira atacak diyorum. Benden para istedi vs konumuna düşürecek beni. Diğer yandan bunca zaman (3,5 sene) maaş kartım ondaydı, araba için 30 bin kredi çekmiştim onları taksit taksit ödüyordu, arabay sattı borsa oynadı zarar etti. Evin giderlerini o satılan arabadan karşıladığını söylüyor. Neyse... Çekişmeli mi anlaşmalı mı açayım kafam karıştı. Lütfen yol gösterin. Bir yanım aç çekişmeli o da bedel ödesin diyor diğer yanım iftiralarıyla yalan dolanlarıyla davalarla kendini yıpratma diyor. İş arkadaşlarına rezil etmesin kendini de seni de diyor. Ortada çocuğumuz da var. Düğünde takılan altınları bozdurmuş düğün borcunu ödemişti. Ne yapayım siz söyleyin? Avukat siz önce konuşun dedi anlaşmaya geliyor mu gibisinden ama bu adam evden de gitmez anlaşmaz da bence. Bir başka avukat ise anlaşmalı da olsa size maddi tazminat ödesin üzerinde ne varsa konuşmadan önce tedbir koydurun dedi. Ne yapayım nolur kafam durdu...
birincisi tek bir avukata bağlı kalmayın başka avukata danışın.. ikincisi hakkınızı sonuna kadar arayın... istediğiniz kadar aynı iş yerinde çalışıyor olun... ötemez..

Çekişmelide, maddi açıdan kazanırsınız ama manevi olarak yipranirsiniz. Aslında olmasi gereken çekişmeli tabiki, ama huzur daha önemli diye düşünüyorum. Umarim en kısa zamanda kurtulursunuz ve yeni hayatınız tahmin bile edemeyeceğiniz güzellikler, mutluluklar, huzur dolu günler getirir size.

Tedbir koydur mallara hemen yarın sonra git güzel bir avukat bul.zaten avukatla ne yapacağınızı konuşursunuz.tanıdık avukat bu şekilde konuştuysa onunla çalışmazdım ben olsam.çocuk için zaten nafaka alacaksınız bunu çocuğun hakkı olarak görün ve sakın geri adım atmayın.iftira atarsa atsın onun içinde sana dava açarım deyin rahat olmaya çalışın sizi sindirmeye çalışıyor.mahkeme kararı elinizde olunca paşa paşa öder.

Merhaba hanımlar,

Benden beklenmeyeni yapıyorum. Sitede çoğu kişi sen boşanamazsın diyordu. Haklılardı da inanmamakta. Zira eşim olacak kişinin her şeyine fedakarca sırf bu kaçınılmaz son olmasın diye sabrediyordum. Ama bardak dolunca karar veriyorsunuz. Sinir sisteminiz alt üst olunca, yaptığınız onca fedakarlığın bir tanesini bile değmeyen birine yaptığınızı gördüğünüzde karar veriyorsunuz... Daha bu sabah bana ultimatom yağdırıyordu bağırıp çağırıp polis çağır istersen seni dövsem hastanelik olursun diye tehditler savuruyordu. Durup dururken ütüsünü yapmıyormuşum. Sitedekiler beni iyi biliyor zaten önceden darpları da vardı, şimdi sözlü şiddetine devam ediyor. Şimdi asıl mesele şu;

Bir yakınım ile görüştüm. Avukat ayarlayacaktı. Tesadüfen avukat o yakınımı almaya geldi. Hiçbir şey isteme boşver anlaşmalı ayrılalım de diye düşünüyorlar. Eşimle aynı iş yerindeyiz. Şimdi bir yandan çekişmeli olursa olur olmadık iftira atacak diyorum. Benden para istedi vs konumuna düşürecek beni. Diğer yandan bunca zaman (3,5 sene) maaş kartım ondaydı, araba için 30 bin kredi çekmiştim onları taksit taksit ödüyordu, arabay sattı borsa oynadı zarar etti. Evin giderlerini o satılan arabadan karşıladığını söylüyor. Neyse... Çekişmeli mi anlaşmalı mı açayım kafam karıştı. Lütfen yol gösterin. Bir yanım aç çekişmeli o da bedel ödesin diyor diğer yanım iftiralarıyla yalan dolanlarıyla davalarla kendini yıpratma diyor. İş arkadaşlarına rezil etmesin kendini de seni de diyor. Ortada çocuğumuz da var. Düğünde takılan altınları bozdurmuş düğün borcunu ödemişti. Ne yapayım siz söyleyin? Avukat siz önce konuşun dedi anlaşmaya geliyor mu gibisinden ama bu adam evden de gitmez anlaşmaz da bence. Bir başka avukat ise anlaşmalı da olsa size maddi tazminat ödesin üzerinde ne varsa konuşmadan önce tedbir koydurun dedi. Ne yapayım nolur kafam durdu...

İlk işiniz tedbir koydurmak olsun bencede..
Çekişmeli 2 3 yıl bulur diyorlar..sabredebilirseniz onu seçin süreç ağır geçecek.
Bu adamdan temelli kurtulmak istiyorsanız ve çocuğunuzun sağlıklı bir ortamda büyümesi adına anlaşın ve boşanın ama anlamadığım şu aynı iş yerinde çalışıyorsanız bundan sonrası nasıl olacak..
O var diye hazirdaki işimden ayrılmadım ben..Siz buna katlanabilecek misiniz?

Esınızın yaptıklarını yok saymak fedakarlık olmuyordu, kendinize saygı duymamak oluyordu. Haliyle bunca seyı es gectıgınız ıcın bosanacaginıza inanmayanlar vardı. Bende onlardan biriyim.
Hala da inanmıyorum, sız bosanmayacaksınız.
Ki benim ne dusundugum önemli degıl, hayat sizin sonucta.

kanıt da kanıt diye tutturdun. Dünki konunda kanıt dediğin casus program için emsal davalar var diyorsun ama hepsinde şahitlerle veya başka kanıtlarla desteklendiği için hakimin insiyatifini etkilemiş sadece senin kanıt dediğin şey.. yani demem o ki sen bizleri pek dinlemiyorsun da o halde neden sürekli konu açıyorsun canım?
Sizin niyetiniz ne? Dinlemedim derken? Avukatın söylediklerini dinledim. Kanıt toplamadan açsam belki haklıyken haksız duruma düşecektim? Şu an hakimin insiyatifi dediğiniz şey basit mi sizce? Kararı etkileyen hakim değil mi? Kanıt kanıt diye boş yere tutturmadım. Sözlü hakaretlerini de çektim. Yoksa bana hakim neden inansın????

:)
Esınızın yaptıklarını yok saymak fedakarlık olmuyordu, kendinize saygı duymamak oluyordu. Haliyle bunca seyı es gectıgınız ıcın bosanacaginıza inanmayanlar vardı. Bende onlardan biriyim.
Hala da inanmıyorum, sız bosanmayacaksınız.
Ki benim ne dusundugum önemli degıl, hayat sizin sonucta.
[/QUOT

Sizin niyetiniz ne? Dinlemedim derken? Avukatın söylediklerini dinledim. Kanıt toplamadan açsam belki haklıyken haksız duruma düşecektim? Şu an hakimin insiyatifi dediğiniz şey basit mi sizce? Kararı etkileyen hakim değil mi? Kanıt kanıt diye boş yere tutturmadım. Sözlü hakaretlerini de çektim. Yoksa bana hakim neden inansın????
valla benim niyetim sizi biraz istikrara davet etmek.. boşan bitir dedi burda herkes size sayfalarca, kanıt toplicam dediniz. Şimdi kanıt topladım diyorsunuz, bu sefer de anlaşmalı boşanayım olay çıkmasın mı diyorsunuz? Bizden ne dememizi bekliyorsanız onu diyelim madem söyleyin de?

Son düzenleme:
valla benim niyetim sizi biraz istikrara davet etmek.. boşan bitir dedi burda herkes size sayfalarca kanıt toplicam dediniz. Şimdi kanıt topladım diyorsunuz bu sefer de anlaşmalı boşanayım olay çıkmasın mı diyorsunuz? Bizden ne dememizi bekliyorsanız onu diyelim madem söyleyin de?
Valla bana sorarsanız sizin niyetiniz ortada. Okuma yazması olan herkes de anlamıştır ne kadar iğneleyici bir üslubunuzun olduğunu. Ben sayfa sayfa boş yere yorum yaptırmadım. Kanıt dediğiniz şeyi kendimce de uydurmadım. Avukat tecrübelidir dedim o yüzden mahkemede haksız duruma düşmemek için dediğini yaptım. Şimdiki konum da gayet açık. Psikolojisi bu halde olan yardım isteyen bir hemcinsinize takındığınız tahta bakın. Size danıştığım konu da açıktır. Sonuçta insanın aklı tutuluyor arada kalıyor burada çoğu kadın akla gelmeyeni getirir bir başka pencere açar bakış açısı sunar. Ne kendi vaktim ne de buradakilerin vakti kıymetsiz değil. Siz inanın ya da inanmayın karar vermesem nasıl dava açayım diye konu açmam.

Uğraşcak psikolojin varsa canım uğraş tabi ama ne kadar alırsın bilmiyorım
Çok talebim yok zaten. İstesem en fazla kızımla yeni bir hayat kuracağım için ve maaşımı şimdiye kadar kendi aldığı için kredi falan çektiğim için bunları karşılaması olur. Psikolojim kaldırmaz ama sonrasında yine de iftira atacak biri olduğu için onu hiç kaldıramam diye düşünüyorum. Bir bedel öderse belki içim soğur...

Tüm haklarınızı alin aksi takdirde onu ödüllendirmiş olursunuz . Ne gibi bi iftara atabilir . Çok konuşursa konuştuğu kadını söylersiniz sizde..

Kanıtlayamayacagi seyleri soylerse ki bunlar iftiraya girer siz de iftira davasi acarsiniz oyle kolay degil o isler ayrica derse desin herkes sizi de onu da biliyordur merak etmeyin

Back
X