ben bakmıyorum yangın fotoğraflarına asla kaldıramamAvustralyada yakin akrabalarim var, haber alıyorum arada ama maalesef hic degisen bir şey yok söndürülemiyor yangın, öyle acı fotoğraflar gördüm ki cigerim yandı...
inşallah..Çok üzülüyorum bende. Dua ediyorum sürekli. O masumların resimlerini, kaçışlarını gördükçe içim yanıyor. Evlat onlarda bebek ya ne farkı var
İnşallah büyük bir yağmur gönderir Rabbim söner hepsi
1 milyar dolardan fazla fon ayırmışlar yazıyordu bir yerde ama o yanan ormanlar ölen 480 milyon tane hayvan ne olacakTanri tum canlilarin yaninda olsun.dogasina giptayla baktigim bir ulkeydi.insallah en az hasarla atlatirlar.dunyanin neresinde olursak olalim doganin yanindayiz.allahim sen koru lutfen
Giden geri gelmeyecek arkadasim..tek gercek o....1 milyar dolardan fazla fon ayırmışlar yazıyordu bir yerde ama o yanan ormanlar ölen 480 milyon tane hayvan ne olacak
500 milyon yaziyla ne kolay dimi.hay lanet olsun sebep olanlara!biz o canlilardan yalnizca birine dokunmaya kiyamazdik dogasi bozulmasin diye.hakikaten cok kotu.evine alip beslemeye ve ve dokunmaya kiyamadigin canlilar yok oldu..ya diyecek bir sey yok.para da geri getirmeyecek hicbir sey geri getirmeyecek...500 milyona yakın canın hayatını kaybettiği söyleniyor, çok üzülüyorum çok.
500 milyon yaziyla ne kolay dimi.hay lanet olsun sebep olanlara!biz o canlilardan yalnizca birine dokunmaya kiyamazdik dogasi bozulmasin diye.hakikaten cok kotu.evine alip beslemeye ve ve dokunmaya kiyamadigin canlilar yok oldu..ya diyecek bir sey yok.para da geri getirmeyecek hicbir sey geri getirmeyecek...
Dünyada doğal yaşamın en güzel hakim sürdüğü topraklarda, bu felaketin bir tek ben mi kumpas olduğunu düşünüyorum?
Cennet gibi bir yerden bahsediyoruz, bakir ve doğal yaşama saygılı.
Her sene yüzbinlerce binlerce turistin binlerce eurolar verip de tatillere gittiği yerler.
Acaba diyorum, acaba bunca can kimin cebine girecek?
Kim göz dikti oralara?
Ülkeden mi komşu dan mı yoksa dünyanın öbür ucundan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?