Ay ben kimselerle konuşmayayım mı

Ee sen erkeklere guvenmiyosun oda hem cinslerine guvenmiyo bak ortak paydada bulusmussunuz demek erkeklere guven oaz konusmayin o zaman erkek arkadaslarinizla ben konusurum o konusamaz varmi oyle bi dunya niye senin ustunlugun nerden geliyo

Belkide kiziyordur elaleme kendini konusturyosun az dikkat et hareketlerine diyordur aslinda seni bu kadar skmıyordur sen oyle algiliyorsundur falan flan
Hayır sıkıyor ben nadir konuşurum öyle fazla çevremde genç erkek yoktur olanlarda evli nişanlı yaşlı kesimdir benden kaynaklı bişey yok hep onun sıkboğazlığı

Dengesizbayan sen bence fakesin ve bu kadr insani sırf bitmek tukenmek bilmeyen egolarinla oyaliyorsun

Niye takıyorsunuz ki söylerse söylesin. Sevgiliniz başkalarını sözüyle size kızacak tavır yapacaksa güveni yoksa ayrılın zaten. Hem ne o her gören gidip biriyle gördük mü diyor orada herkes mi b zihniyette onların çalıştığı yerde hiç mi kadın yok hiç mi konuşmuyorlar garip yani.

E sende tepki verirdim diyorsun.
Adamda verebilir o zaman.
Karşılıklı çünkü,aynı işte

Erkek arkadasinizin güven duygusu varsa sorun yok. O yetistirenlerin kabahati..

Gecenlerde fakülteden çıktım otoparktan çıkıp gidecegi. Diger siniftan bir çocuk bir sey sormak icin geldi sordu gitti. Iki üç dakika da olsa konustuk.
Arkadan birisi bana seslendi. Bi baktim nisanlimin annesi. Isi varmis fakultedeki bir arkadasi ile. Sorun oldu mu hayır. Ogluna soylemedi bile.. söylese sorun olur muydu olmazdi.

Güven güven güven...
Saygi.

Tedbir almakta neyin nesi..
Ya siz de iradesi bilinci olan birisiniz..
Iliskinin baslarinda güven tam anlamıyla oturmaz.. yava yavas oturur. Ancak bu durum yine bi baskasinin soyledikleriyle degil sizin tavirlarinizla alakali olan bir durumdur.
Bugün elin lafiyla sizi sorgulayan adam 30 yillik annesinin lafiyla neler yapmaz.

Haklı olabilirsiniz

Ya anlamadınız galiba ben güveniyorum ama tedbirimide alıyorum bunun neresi saçma ki
Sen tedbir aliyosan adamda kendince alıyor sen diyosun ya erkeklere güven olmaz adam da demek hemcinslerine guvenmiyo ki sana görüşme diyo ya da diyoki kadina güven mi olur. yani kadınlarımız daki ben yapayim ama o yapmasin nedir ben hala çözemedim çözebilen varsa bana anlata bilirmi

Sevgilinin dengesizce hareketlerinden bu kadar korkuyorsan...

Allah aşkına;
Kurumuna seni görmek için gelen alelade erkek arkadaşınla...
Ayak üstü dahi olsa dışarı çıkıp
Sokakta muhabbet etme...

Sahiplenici ruhum ön planda hanımefendi ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…