- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Bilmiyorum verip veremediğini direk duyar duymaz bana döndüğü içinNe bu böyle lisede misiniz koskoca çalışan adamlar erkeklerle konuşuyor diye şikayet mi ediyor hadi etti sizin sevgiliniz de onlara ağzının payını veremiyor mu
Belkide kiziyordur elaleme kendini konusturyosun az dikkat et hareketlerine diyordur aslinda seni bu kadar skmıyordur sen oyle algiliyorsundur falan flanBilmiyorum verip veremediğini direk duyar duymaz bana döndüğü için
Hayır sıkıyor ben nadir konuşurum öyle fazla çevremde genç erkek yoktur olanlarda evli nişanlı yaşlı kesimdir benden kaynaklı bişey yok hep onun sıkboğazlığıBelkide kiziyordur elaleme kendini konusturyosun az dikkat et hareketlerine diyordur aslinda seni bu kadar skmıyordur sen oyle algiliyorsundur falan flan
Bilmem :)Ee sen erkeklere guvenmiyosun oda hem cinslerine guvenmiyo bak ortak paydada bulusmussunuz demek erkeklere guven oaz konusmayin o zaman erkek arkadaslarinizla ben konusurum o konusamaz varmi oyle bi dunya niye senin ustunlugun nerden geliyo
Haha çok komik fake olcam ve böyle konular açacağım siz normal misiniz ? Fake lik ne var buradaDengesizbayan sen bence fakesin ve bu kadr insani sırf bitmek tukenmek bilmeyen egolarinla oyaliyorsun
Valla ben normalimde sayesende biraz beynim allak bullak oldu ne dedigini bilmiyorsun ve ne istediginide malesefHaha çok komik fake olcam ve böyle konular açacağım siz normal misiniz ? Fake lik ne var burada
Emeğim geçtiyse ne Mutlu banaValla ben normalimde sayesende biraz beynim allak bullak oldu ne dedigini bilmiyorsun ve ne istediginide malesef
Niye takıyorsunuz ki söylerse söylesin. Sevgiliniz başkalarını sözüyle size kızacak tavır yapacaksa güveni yoksa ayrılın zaten. Hem
Erkek arkadasinizin güven duygusu varsa sorun yok. O yetistirenlerin kabahati..
Gecenlerde fakülteden çıktım otoparktan çıkıp gidecegi. Diger siniftan bir çocuk bir sey sormak icin geldi sordu gitti. Iki üç dakika da olsa konustuk.
Arkadan birisi bana seslendi. Bi baktim nisanlimin annesi. Isi varmis fakultedeki bir arkadasi ile. Sorun oldu mu hayır. Ogluna soylemedi bile.. söylese sorun olur muydu olmazdi.
Güven güven güven...
Saygi.
Yetiştirenler yetiştiriyor tamam sevgilim de sorguluyor tamam neden bana güvenmiyormusun diyorum güvenmek başka sorup incelemek tedbir almak başka Diyor e bende ne yapayım kaldık öyleErkek arkadasinizin güven duygusu varsa sorun yok. O yetistirenlerin kabahati..
Gecenlerde fakülteden çıktım otoparktan çıkıp gidecegi. Diger siniftan bir çocuk bir sey sormak icin geldi sordu gitti. Iki üç dakika da olsa konustuk.
Arkadan birisi bana seslendi. Bi baktim nisanlimin annesi. Isi varmis fakultedeki bir arkadasi ile. Sorun oldu mu hayır. Ogluna soylemedi bile.. söylese sorun olur muydu olmazdi.
Güven güven güven...
Saygi.
Hay Allah cezani vermesin senin ne diyimEmeğim geçtiyse ne Mutlu bana
Haklı olabilirsinizTedbir almakta neyin nesi..
Ya siz de iradesi bilinci olan birisiniz..
Iliskinin baslarinda güven tam anlamıyla oturmaz.. yava yavas oturur. Ancak bu durum yine bi baskasinin soyledikleriyle degil sizin tavirlarinizla alakali olan bir durumdur.
Bugün elin lafiyla sizi sorgulayan adam 30 yillik annesinin lafiyla neler yapmaz.
hem başka kadınlarla konuşmasın hem sana karışmasın. e sevgilin hiç mi kimseyle konuşmasın a-aaTepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
Sen tedbir aliyosan adamda kendince alıyor sen diyosun ya erkeklere güven olmaz adam da demek hemcinslerine guvenmiyo ki sana görüşme diyo ya da diyoki kadina güven mi olur. yani kadınlarımız daki ben yapayim ama o yapmasin nedir ben hala çözemedim çözebilen varsa bana anlata bilirmiYa anlamadınız galiba ben güveniyorum ama tedbirimide alıyorum bunun neresi saçma ki
Sahiplenici ruhum ön planda hanımefendi ne yapabilirimSen tedbir aliyosan adamda kendince alıyor sen diyosun ya erkeklere güven olmaz adam da demek hemcinslerine guvenmiyo ki sana görüşme diyo ya da diyoki kadina güven mi olur. yani kadınlarımız daki ben yapayim ama o yapmasin nedir ben hala çözemedim çözebilen varsa bana anlata bilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?