- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Evet çok korkuyorum şaka falan değil ciddiyim şuan sabahtan beri yanıma bir çocuk geliyor beş olmuştur anlıyorum yanı sevgilim olmadığını zannediyor evlilikten ev iş Arabadan bahşediyor ama inanın tırsıyorum ki birisi görüp laf söz Edecek diyeSevgilinin dengesizce hareketlerinden bu kadar korkuyorsan...
Allah aşkına;
Kurumuna seni görmek için gelen alelade erkek arkadaşınla...
Ayak üstü dahi olsa dışarı çıkıp
Sokakta muhabbet etme...
Demekki adamda sahiplenici ruha sahip !gercekten nickname miniz size cuk oturmuş sevgilinize üzüldümSahiplenici ruhum ön planda hanımefendi ne yapabilirim
Evet ölürler namustan cok lekesizlerdir, gözleri yerden kalkmaz o yüzdendir ki böyle aynısını sevgililerinden beklerler.Çünkü bizim ülkemizin erkekleri aşırı namusludur (!)
Evet çok korkuyorum şaka falan değil ciddiyim şuan sabahtan beri yanıma bir çocuk geliyor beş olmuştur anlıyorum yanı sevgilim olmadığını zannediyor evlilikten ev iş Arabadan bahşediyor ama inanın tırsıyorum ki birisi görüp laf söz Edecek diye
Zayıf karakterle ne alakası var yahu çocuk iyilikle birşeyler yapma peşinde ki anlıyorum da onu burda ki yaşlı amcalar benim bekar olduğumu düşünerek kulağına birşeyler söylemişler tamam da ben direk sevgilim var diyemem ki olmaz hani bana ters ama genel olarak dediklerinizde çok haklısınız da ben yapamamHayatım sevgilin olduğunu söylemek bu kadar mı zor bu adamlara?
İlla başım ağrısın modundasınız?
Bu çocuğu da biri görmez ikisi görmez ama...
Nihayetinde birileri yarın öbür gün görecek...
"Benim sevgilim var ciddi düşünüyoruz...
Bana yol yapıyorsan o yol çoktan kapandı... Uza..."
Demek bu kadar mı zor???
Sen zayıf bir karaktersin diyeyim sana..
Ve bu yaşadıkların gelecekte yaşayacaklarının sadece bir fragmanı...
Böyle zayıf kalmaya devam edersen ....
Yahu bu kadar korkulacak bir adamla birlikte olmaktan korkmuyorsun da ters gelmiyor da sevgilin olduğunu söylemek mi ters geliyor sana ?Zayıf karakterle ne alakası var yahu çocuk iyilikle birşeyler yapma peşinde ki anlıyorum da onu burda ki yaşlı amcalar benim bekar olduğumu düşünerek kulağına birşeyler söylemişler tamam da ben direk sevgilim var diyemem ki olmaz hani bana ters ama genel olarak dediklerinizde çok haklısınız da ben yapamam
İnsanları kırmak istemiyorum sadece buYahu bu kadar korkulacak bir adamla birlikte olmaktan korkmuyorsun da ters gelmiyor da sevgilin olduğunu söylemek mi ters geliyor sana ?
Bunu dahi diyemiyorsan zayıf misin güçlü mu sen karar ver gülüm...
Kır gülüm...İnsanları kırmak istemiyorum sadece bu
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinKır gülüm...
Yoksa seni hiç acımadan kırıyorlar
nickine tamda uyuyorsunTepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
Aynen onlar öylede biz aynı birimde çalışmadığımız halde bu şekilde sorunlar ortaya çıkıyorbu aynı yerde sevgili olmanın zorluğu seninkinin aklına zorla sokarlar.gitti bi erkekle konuştu diye.bu insanları cehennemlik vallaha.
Of ne alaka ya herkesin dilinde aynı kelimenickine tamda uyuyorsun
Aynen ya hiç mi işleri güçleri yok hayretler içerisindeyimsenin yerinde kim olsa fıtık olur insanlara .insanların tek derdi dedikodu
Tam olarak öyle değil de neyse bu şekilde konuşarak fikrim de değişmeyecek sonuçta beni de anlayan kimse yokiliskilerde ben kendime guveniyorum ben konusurum bana karismasin ama o konusamaz sevmem oyle seyleri diye yurumez evlilik hic yurumez eger saglikli bir iliski isteniyorsa tabi..karsilikli olarak ben bunu sevmem bunu istemem birbirimize saygi duyalim ne sen nede ben yapmayalim.diye mantik cercevesinde hayati cok kisitlamadan bogmadan anlasmaya varilir ama sizin tavriniz ben erkegim yaparim.o kadin yapamaz diyen bir erkegin kafasiyla ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?