Ay ben kimselerle konuşmayayım mı

Sevgilinin dengesizce hareketlerinden bu kadar korkuyorsan...

Allah aşkına;
Kurumuna seni görmek için gelen alelade erkek arkadaşınla...
Ayak üstü dahi olsa dışarı çıkıp
Sokakta muhabbet etme...
Evet çok korkuyorum şaka falan değil ciddiyim şuan sabahtan beri yanıma bir çocuk geliyor beş olmuştur anlıyorum yanı sevgilim olmadığını zannediyor evlilikten ev iş Arabadan bahşediyor ama inanın tırsıyorum ki birisi görüp laf söz Edecek diye

Hayatım sevgilin olduğunu söylemek bu kadar mı zor bu adamlara?
İlla başım ağrısın modundasınız?

Bu çocuğu da biri görmez ikisi görmez ama...
Nihayetinde birileri yarın öbür gün görecek...

"Benim sevgilim var ciddi düşünüyoruz...
Bana yol yapıyorsan o yol çoktan kapandı... Uza..."
Demek bu kadar mı zor???

Sen zayıf bir karaktersin diyeyim sana..
Ve bu yaşadıkların gelecekte yaşayacaklarının sadece bir fragmanı...
Böyle zayıf kalmaya devam edersen ....

Erkek arkadaşında suç yok gidip söyleyen de suç. Bana da deseler senin adamı iki kızla gördük diye bende bi kıllanırım bi huylanırm yani

Zayıf karakterle ne alakası var yahu çocuk iyilikle birşeyler yapma peşinde ki anlıyorum da onu burda ki yaşlı amcalar benim bekar olduğumu düşünerek kulağına birşeyler söylemişler tamam da ben direk sevgilim var diyemem ki olmaz hani bana ters ama genel olarak dediklerinizde çok haklısınız da ben yapamam

Yahu bu kadar korkulacak bir adamla birlikte olmaktan korkmuyorsun da ters gelmiyor da sevgilin olduğunu söylemek mi ters geliyor sana ?

Bunu dahi diyemiyorsan zayıf misin güçlü mu sen karar ver gülüm...

Kendileri her haltı yerler, bize gelince köle misali...

Oldu başka??

Hiç taviz verme böyle bi adamı da kendine koca yapma...

bu aynı yerde sevgili olmanın zorluğu seninkinin aklına zorla sokarlar.gitti bi erkekle konuştu diye.bu insanları cehennemlik vallaha.

senin yerinde kim olsa fıtık olur insanlara .insanların tek derdi dedikodu

iliskilerde ben kendime guveniyorum ben konusurum bana karismasin ama o konusamaz sevmem oyle seyleri diye yurumez evlilik hic yurumez eger saglikli bir iliski isteniyorsa tabi..karsilikli olarak ben bunu sevmem bunu istemem birbirimize saygi duyalim ne sen nede ben yapmayalim.diye mantik cercevesinde hayati cok kisitlamadan bogmadan anlasmaya varilir ama sizin tavriniz ben erkegim yaparim.o kadin yapamaz diyen bir erkegin kafasiyla ayni

Tam olarak öyle değil de neyse bu şekilde konuşarak fikrim de değişmeyecek sonuçta beni de anlayan kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…