Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Benim kaynanam ilk benim eve geldiğinde bulaşık makinesine baktı sen bunu kullanıyor musun dedi
Bence kendilerince bilmişlik yapıyorlar
Biz daha iyisini biliriz gibisinden
Ben açıkçası cevab bile vermedim.
Yok arada göz göze bakisiyoruz o kadar varlığı yeter
Ya ben de 2 sipacik var bulaşık makinem o ladar değerli kiymetli ki anlatamam gunde 1 hatta bazen 2 kere çalıştiriyorum geçenlerde bozuldu o gun bana bir cinnet geldi eşim ertesi gün servisi bulmus neyse ki yapıldı hemen yoksa evdekileri atabilirdim camdan

Yaş geçtikçe karışma, kafaya takılma durumu artıyor demek ki böyle komşular da var ama dimi karışan kadının şerri

Yani bilemedim belki bir anda o yüzden çok takılmadım ama sonra her şeye bir laf ettiği gelince akla kızıyorsun

Yok karismak istememis, bizim camlarada bir el at aleti merak ettik demek istemis
Vereyimde sizin camlarada deneyin demeniz gerekiyordu ama siz olayi baska acidan degerlendirmissiniz.
Hep ters oldukları için öyle düşündüm tabi genelde hep muhalefet olurlar çünkü kendileri normal düşünmeye müsaade olmaz

Allahım evine huzur sağlık afiyet versin. Sende hep pratik şekillerde temizlik yap. Boşver ne kafanı yoruyorsun. Bende kullanıyorum o bezlerden çok kolay. Hele çocuklu anneler için. Ayrıcaaaa Allahımmmm banada banada 5 odalı kocaman balkonları büyük büyük camları olan bir ev ver sağlıkla huzurla oturayım...

Sizde bozulmaya yer arıyormuşsunuz. İnsanlar hangi ara bu kadar tahammülsüz oldu. Misal kendi anneniz deseydi. Onada böyle kurulur muydunuz ?
Kurulmazdım çünkü annem beni hiç kırmadı ama kv 13 yıldır geliniyim kendisi ile ilgili güzel bir şey hatırlamıyorum ki genelde uyumlu bir insanım hiç ön yargılıda olmadım ama elinden geleni yaptı negatif olmam için

Yaranilmaz bunlara boşver ev senin sonuçta.

Biz ozaman iki kisiydik Bende koyuyorum dolunca çalıştırıyorum
Sus olsun diye almadım ya

Aynısını benim kv demişti viledayla ev mi silinir diye gözünün önünde bir tur daha silmiştim bende
Ben on yıllık bı gelinim kv ve biricik prenses kızları her yapılan temizliğin ardından haha ha burası olmamış hahah buralar cigrimis temizleyim derken daha da kirletmis diye gizli gizli konuşup gulustuklerinden beri kv evinde hiç bı iş yapmıyorum. Saf niyetli eltim tek başına tüm evi temizlemiş bı haftada hemde. Kv ve prensesler gizli gizli değil kızın yüzüne karşı tüm evi aynı bezle sildin oldu bitti ben sonra düzgün bı şekilde yaparım deyip gulmusler yine. Eltim üzülüp ağlayınca bi komşu gelinine böyle söylüyormuş bizde sana öyle dedik demişler
Yani napsanda yaramazsin böyle tiplere

Belki de yanlış anlamış olabilirim diye düşündüğünüz için duraksamalar yaşıyorsunuzdur ya da sorun çıkmasın diyedir, ben pat diye yapıştırırım lafı ama sanmayın ki kapı çerçeve çarparak söylüyorum, diyeceğimi deyip sonra gayet normal konuşmaya devam ederim lafı işiten düşünür.

Temizlik vb konularda hiç de üzülmeyin, beğenmeyen beğenmesin.

Bizle yaşayan bir köpeğimiz var, bazı titiz insanlar ayyy senin evinde çay bile içilmez diyor sizi davet eden oldu mu ki diyorum, kaldı ki bunu diyenler evime bir kere bile gelmemiş insanlar, ben davet ediyor muyum da çay içmesi kaldı.

Köpeğimiz dedim de küçük ırk kendisi, bir gün bir pazarcı ırkını sormak isterken boş bulunup abla bunun markası ne dedi, 2013 model BMC dedim tezgahta kahkaha patladı, hazırcevaplık hayatın her alanında olmazsa olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…