- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.520
- 898
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Dedim alalım diye aaaa yooookk dedi hemen mopu uzaylı gibi karşıladıAyna gibi yapıyor tavsiye ederim,sana da alalım kolaylık olur deseydiniz
Nasıl anlatmamı isterdiniz? Sinir olacak ne yazmış olabilirim bilemedim.ben size sinir oldum şuan bu ne biçim anlatma tarzı
Yok arada göz göze bakisiyoruz o kadar varlığı yeterBenim kaynanam ilk benim eve geldiğinde bulaşık makinesine baktı sen bunu kullanıyor musun dedi
Bence kendilerince bilmişlik yapıyorlar
Biz daha iyisini biliriz gibisinden
Ben açıkçası cevab bile vermedim.
Yaş geçtikçe karışma, kafaya takılma durumu artıyor demek kiBelli bir yaşa gelmiş kadınlar karışıyor kv olmakla ilgisi yok. Karşı komşu da karışabiliyor. Kadınlar belli bir yaştan sonra malesef çenelerini tutamıyor ve her şeyden şikayetleniyor, her şeye kulp buluyor.
Görüyorum ayda yılda siliyorsun cevabını alabilirdimayda yılda bir cam silinirse temiz olmaz tabi ben sık siliyorum o yüzden içim rahat deseydiniz keşke
Ahahha kayınvalide kütttttttOluyor bence yaa önce yerleri siliyorum sonra baktım su az kirlenmiş dur şunla camları da sileyim diyorum pratik oluyor deseydin
Yani bilemedim belki bir anda o yüzden çok takılmadım ama sonra her şeye bir laf ettiği gelince akla kızıyorsunBen kötü bir mesaj almadım, meraktan sormuş gibi geldi. Çünkü sonrasında kendi temizliğinin de sonuç olarak kirlendiğini söylemiş.
Büyükler alışkanlıklarını çok kolay kıramıyor, farklılıklara adapte olamıyor. Bence o yüzden yorum yapmıştır.
Hep ters oldukları için öyle düşündüm tabiYok karismak istememis, bizim camlarada bir el at aleti merak ettik demek istemis
Vereyimde sizin camlarada deneyin demeniz gerekiyordu ama siz olayi baska acidan degerlendirmissiniz.
Allahım evine huzur sağlık afiyet versin. Sende hep pratik şekillerde temizlik yap. Boşver ne kafanı yoruyorsun. Bende kullanıyorum o bezlerden çok kolay. Hele çocuklu anneler için. Ayrıcaaaa Allahımmmm banada banada 5 odalı kocaman balkonları büyük büyük camları olan bir ev ver sağlıkla huzurla oturayım...Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Kurulmazdım çünkü annem beni hiç kırmadı ama kv 13 yıldır geliniyim kendisi ile ilgili güzel bir şey hatırlamıyorum ki genelde uyumlu bir insanım hiç ön yargılıda olmadım ama elinden geleni yaptı negatif olmam içinSizde bozulmaya yer arıyormuşsunuz. İnsanlar hangi ara bu kadar tahammülsüz oldu. Misal kendi anneniz deseydi. Onada böyle kurulur muydunuz ?
Tabi özelden yazıyorumİsmi nedir ve memnun musunuz acaba ben de merak ettim sakıncası yoksa bana da yazar mısınız
Banada soyle sandalye ile ayağım kaydı asagi iniyordumSitede söylemek uygun mu acaba bilemedim ama özelden atayım size cam bezi ile internetten söyledim bende iyi geldi 6. kattayım bende birde 7 kat gibi yüksek olunxa aldım
Yaranilmaz bunlara boşver ev senin sonuçta.Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Bende koyuyorum dolunca çalıştırıyorumYok arada göz göze bakisiyoruz o kadar varlığı yeter
Ya ben de 2 sipacik var bulaşık makinem o ladar değerli kiymetli ki anlatamam gunde 1 hatta bazen 2 kere çalıştiriyorum geçenlerde bozuldu o gun bana bir cinnet geldi eşim ertesi gün servisi bulmus neyse ki yapıldı hemen yoksa evdekileri atabilirdim camdan
Ben on yıllık bı gelinim kv ve biricik prenses kızları her yapılan temizliğin ardından haha ha burası olmamış hahah buralar cigrimis temizleyim derken daha da kirletmis diye gizli gizli konuşup gulustuklerinden beri kv evinde hiç bı iş yapmıyorum. Saf niyetli eltim tek başına tüm evi temizlemiş bı haftada hemde. Kv ve prensesler gizli gizli değil kızın yüzüne karşı tüm evi aynı bezle sildin oldu bitti ben sonra düzgün bı şekilde yaparım deyip gulmusler yine. Eltim üzülüp ağlayınca bi komşu gelinine böyle söylüyormuş bizde sana öyle dedik demişlerAynısını benim kv demişti viledayla ev mi silinir diye gözünün önünde bir tur daha silmiştim bende
Hep böyle birisi olmak istemişimdir aslında ama ben daha çok hani konu kapandıktan sonra " yaaaa şunu da deseydim" diyenler olur ya onlardanımve genelde aklına sonra gelip kuran ve bir sonraki zaman karışılaşıldığında yine sorun yaşayan ama yine aklına hep sonra laf söylemek gelenlerden baya baya hoıııı bazen söylüyorum laf ama baya bazenn öyle bir durumda da " Ayyy sen biziii yanlış anladın sanırım amacımız kötü değilll" derler bende içimden galiba ilk kez laf söylecektim onda da yanlış anladım falan derim sonra düşünüp yoooo doğru anladığıma karar veririm aslında hazır cevap olmayı hep istedim ama hiç olamadım. Bence de sorun bu dediğin gibi Mune belki zamanla değişirim dediğim oluyor sonra 13 yıldır beraberiz onlarla hala değişmedim ay bilemdim en iyisi cevap veremiyor ama üzülüyorsun görüşmemek
Çırak ustayı geçecek takıntısıPeki neden böyleler acaba neyin takıntısı bu acaba yok konuşma ama dimi ben bildiğimi yapıyorum sanannee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?