Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Aaaa ama olmaz kv yorum yapmadan elestiri yapmadan olurmu hepsi ayni bunlarin sanirsin gelinlerin evini bk goturuyor ogullari mikrop yuvasinda yasiyor

Hangi marka kop kullanıyorsunuz acaba,bende uzun zamandır araştırıyorum bulamıyordum.boşverin kv lerin hepsi aynı

Kayınvalideler her konuda yorum yapmayı eleştirmeyi kusur bulmayı çok severler. İnanın ki bir tek sizinki öyle değil . Herşeyin en doğrusunu onlar bilirler. Onlar herşeyin en en en enidir. Hepsi böyledir diyemeyiz ama %90 ı böyle. Siz neyi ne kadar doğru yaparsanız yapın kusur bulmak istiyorsa bulacaktır. Egolarını üzerimizde tatmin etmeye bayılıyorlar

Mopu merak edip gelenler derneğindenim. Bilen bilmeyene bildirsin lütfen.

Kayınvalide de köşesinde konuşsun dursun meh. Saçma sapan tipler ya. Sevimsiz.

O moooun markasını atarmısınız ozelden .Aman boşver kayınvalıdeler neyı begenıokı

Siz bu kadarcık şeyi kafaya takıyorsanız benim hayatta kalmam mucize

Cok da kötü bişey dememiş bunu komşun dese fikir verdi dersin bunu da öyle düşün ona garip gelmiş alismadigi bir temizleme şekli ama sonrasında sana da hak vermiş yani çok laf sokmamis bence neler gördü bu gözler:)

Cam kısmını kayınvalidenizin görüyor olması kötü olmuş.kirlenince aman silmeyim deme özgürlüğünüzü de kısıtlar.umursamasanızda ne bileyim beni tedirgin ederdi açıkçası.heran yukardan evi gözetleyen MOBESE kayınvalide:) herneyse..bence size belli etmesede içten içe oda mob rahatlığını merak etmiş hafiffe kıskanmış gibi geldi,burun büktüğüne bakmayın:)

Eger o konusma annenizle olsaydı normal muhabbet olarak gecip gidecekti büyük ihtimal.. çünkü kötü birsey yok aslinda söylediğinde.. normal konusma dönmus.. kayinvalide olunca kötü bir sey söylemek istedi olarak algiliyoruz..
Genel olarak böyle oluyor gelin soyleyince de kayinvalide aliniyor..

Amin inşallah. Aslında doğru önemli olan o sağlık huzur versin Allah hepimize inşallah. Hep olduğu gibi takıldım kadına iştw

Ay kv evi temizlenir mi ya. Hayatta ellemem çünkğ bilirim ki en başından beğenmezler benim kendi evimde yaptığımı beğenmiyorlar onlarınkine eşimi sürmem zaten. Sizinkiler de fenaymış

Hahah o neden mii evde neden çay içilmez köpek var diye ne varmış evde ay insalar da tuhaf yaa ama bayıldım Tavrınıza. Keşke bende olabilsem ama olamıyorum ve genelde karşımda yaa yanlış anladıysam ve benden daha iyi kapatırsa beni nasıl cevabı döndürürüm bilemem gibi bir his oluyor ondan herhalde ama tavrınız süper lafı söyleyen düşünsün aslında biz değil ah düşündürebilsem bende keşke belki içim erir

Benim kayınvalidem elektrikli süpürgeyle halılar süpürülür laminant fayans supurulmez silinir der ne diyeceksin adamlar süpürgeye bir hali modu birde yer mermer modu koymuş ama olmazmış
Hajjaa bu kv modelinin baya alt modeli ama benimkiside yeni elektiriklş süpürge aldı toz torbalı aldı satıcı diyor ki teyze onlar tarih oldu sorun yaşarsın torbası bile zor bulunuyor dedi kv büyük bir bilmişlikle aldı sonuç olarak evdeki herkes bu durumdan şikayetçi ama o süpürge kv için baş tacı her yer toz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…