Ayağımı hissetmiyorum

CokUmutsuzVaka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
9
0
1
43
Kizlar o kadar dertliyim ki bir haftadır evde robot gibi yatıyorum, italyan komşumun sarimsakli yemek kokularina maruz bir şekilde hem de. Neyse derdim su sag ayagimi hissetmiyorum, bel fitigi dediler ameliyat dediler. Allah askina bel fitiginda insanin beli agrimaz mi. Bu cok sacma degil mi. Hicbi doktora güvenim kalmadı. Bosa ameliyat olmak istemiyorum. Bana yardim edin lütfen, psikolojim boZuldu, onlarca ilaç iciyorum, midem delinecek yakinda.

Son düzenleme:
Malesef benım kaynanamında vardı onunda bacaga vurmustu.amelıyatı oldu. Şükürki zor bır amelıyat degıl.ara ara hala bacağına vuruyor.fızık tedavıyı filanda gıtmişti.

Kizlar o kadar dertliyim ki bir haftadır evde robot gibi yatıyorum, italyan komşumun sarimsakli yemek kokularuna maruz bir şekilde hem de. Neyse derdim su sag ayagimi hissetmiyorum, bel fitigi dediler ameliyat dediler. Allah askina bel fitiginda insanin beli agrimaz mi. Bu cok sacma degil mi. Hicbi doktora güvenim kalmadı. Bosa ameliyat olmak istemiyorum. Bana yardim edin lütfen, psikolojim boZuldu, onlarca ilaç iciyorum, midem delinecek yakinda.
Bel fitigi omurgadaki sinirlere baski yaptigindan ayakta his kaybi yapabilir doktor ameliyag dediyse bence olun cunku his kayıpları basladiginda ameliyat olsaniz da eski haline donmez

Kizlar o kadar dertliyim ki bir haftadır evde robot gibi yatıyorum, italyan komşumun sarimsakli yemek kokularuna maruz bir şekilde hem de. Neyse derdim su sag ayagimi hissetmiyorum, bel fitigi dediler ameliyat dediler. Allah askina bel fitiginda insanin beli agrimaz mi. Bu cok sacma degil mi. Hicbi doktora güvenim kalmadı. Bosa ameliyat olmak istemiyorum. Bana yardim edin lütfen, psikolojim boZuldu, onlarca ilaç iciyorum, midem delinecek yakinda.
Geçmiş olsun canım, ameliyat derler fakat sakın olma. Benimde bacağıma vuruyordu, ağrıdan duramıyordum. Fizik tedavi merkezine git bir muayene ol ve hemen fizik tedavisine başla bir ay gittim. Çok faydasını gördüm, sende hiç durma ilaçlar sadece uyuşturuyor. Fizik tedavisi fıtığı olduğu bölgedeki kasları güçlendiriyor, rahatlatıyor.

annem bel fıtığı bazen yürürken olduğu yere çakılı kalır ayağımı hissettmiyorum der çoğu zaman da boynuna vurduğunu söylüyor acının ayrıca böyle kendinizi sakatlamak yerine 3 4 doktora danışın sonra ameliyat olun doktora güveniniz yok ama bizim lafımıza mi var anlamadım ki

annem bel fıtığı bazen yürürken olduğu yere çakılı kalır ayağımı hissettmiyorum der çoğu zaman da boynuna vurduğunu söylüyor acının ayrıca böyle kendinizi sakatlamak yerine 3 4 doktora danışın sonra ameliyat olun doktora güveniniz yok ama bizim lafımıza mi var anlamadım ki

Ben beli agrimayan bel fıtığı duymadım ki hic, tecrubesi olan vardır diye yazdim

Bacağa vurmak ayrı bacakta his kaybı farklıdır. Fitiklasan bölgede ilgili ayağa giden sinir zarar gördüğü için olur. İleriki dönemde belden aşağıniz tamamen tutmayabilir. Doktora güvenmeyip kime güveneceksiniz? İkinci bir doktordan daha görüş alıp ameliyat olacaksınız. Başka yolu yok.

Sarimsaktan midem bulaniyor ve evde hapis gibi kaldim sabah sabah banyo bile oyle kokuyor zaten ilaclardan midem kötü, bi de bu halde kusuyorum :KK43:(
Ne bileyim filmlerde Hintli komşunun körili yemeklerinden rahatsız olanları görmüştüm de, Türk mutfağına aşina olup İtalyan komşuyu sarımsaktan vurmak enteresan geldi :) 30 yıldır Türk yemekleri yiyen biri olarak şunu düşündüm, bi İtalyan yemeğe ne kadar sarımsak koyuyor olabilir ki? :)

Her neyse konuyu saptırmayayım. Bende boyun fıtığı var. Atak yaptığı dönemlerde genelde sol kolumda yarıya kadar hisssizlik, hatta bazen parmaklarımda uyuşma oluyor. Baş dönmesi de cabası. Omuriliğimiz tepeden tırnağa tüm vücudun omurgası, adı üstünde. Bel fıtığı da ayağa vurur, hatta adamda sinir bile yapar. Siz işinin ehli bir doktorla tedavinize devam edin. Geçmiş olsun.

Ben beli agrimayan bel fıtığı duymadım ki hic, tecrubesi olan vardır diye yazdim
Beli hiç ağrımayan var mı görmedim ben ama şöyle diyebilirim annem önce boynum ağrıyor galiba tansiyonum çıktı diye gitti bel fıtığı diye geldi sonra sürekli tek taraflı bacağımı hissetmiyorum diyordu karıncalanıyormuş sürekli bel ağrısı da genelde ev isi yaptığı zaman iş yerinde çok yorulduğu zaman oluyordu ama bahsettiğim kadın tam 60 yaşında o yüzden annemin her yeri ağrıması normal de olabilr

Ya benim vakti zamanında annem de bel fıtığı olmuştu babam onu bir doktora götürmüştü sen böyle yazınca aklıma geldi anneme sordum dedi istanbulda bayrampaşa da abdullah evirgen diye yaşlı bir doktor varmış birkaç yerden anneme iğne yapmış sonra annem iyileşmiş annemle konuştum şimdi bu abdullah evirgen de zamanında bel fıtığı olmuş ona da ameliyat demişler o da bu tedaviyi bulmuş

Fıtık ilk dönem ağrı yapar. İlerlemiş vakalarda sinirler zarar görmeye başlayınca ağrı ortadan kalkar. Hasta kendinin iyi olduğunu düşünürken böyle bir anda yarı felç kalır. Hastalığın seyri bu.

Back
X