• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağımı hissetmiyorum

Ya benim vakti zamanında annem de bel fıtığı olmuştu babam onu bir doktora götürmüştü sen böyle yazınca aklıma geldi anneme sordum dedi istanbulda bayrampaşa da abdullah evirgen diye yaşlı bir doktor varmış birkaç yerden anneme iğne yapmış sonra annem iyileşmiş annemle konuştum şimdi bu abdullah evirgen de zamanında bel fıtığı olmuş ona da ameliyat demişler o da bu tedaviyi bulmuş
Allah razi olsun abdullah i bulmaya gideceğim galiba

Ben bel fıtığı patlamış bi insan olarak yorum yapmak gerekirse bacağını veya ayağını hissetmeme durumun yok agridan ölüyor olmalısın. Benim belimdeki ağrı ayagimin ağrısının 10 da 1 idir ancak. Sağ ayağı kybetmek üzereyken apart topar amabliyat oldum ben

B
Ben bel fıtığı patlamış bi insan olarak yorum yapmak gerekirse bacağını veya ayağını hissetmeme durumun yok agridan ölüyor olmalısın. Benim belimdeki ağrı ayagimin ağrısının 10 da 1 idir ancak. Sağ ayağı kybetmek üzereyken apart topar amabliyat oldum ben
Bi de patlıyor mu, cok gecmis olsun. Simdi nasilsiniz. Benim belimde bi sey yok bacagim agridi once sonra uyustu kaldıramadım simdi hissetmiyorum

AYağınızda herhangi bir ağrı var mı?
2 hafta önce ayağını hissetmemesi sebebiyle dedemi götürdük hastaneye, ama çok şiddetli ağrısı da vardı ve felç iniydi ayağı. Test sonuçlarında pıhtı atması sebebiyle damar tıkanıklığı çıktı, 1 saat içinde ameliyata aldılar. Ameliyat sonrası hissizliği de ağrısı da geçti şükür. Ama ne olduğu yapılan muayeneler sonucunda çıkmıştı. Sizin de fıtık dedilerse fıtıktır, güvenmiyorsanız bir doktorda daha şansınızı deneyebilirsiniz ama ihmal etmemenizi öneririm.

Bel fıtığı olunca illa belin ağrır diye bir şey yok canim. Icine sinmiyorsa başka bir doktora daha görün ama ihmal etme uyuşma varsa sinirlere baskı yapıyor olabilir. Geçmiş olsun

Kizlar o kadar dertliyim ki bir haftadır evde robot gibi yatıyorum, italyan komşumun sarimsakli yemek kokularuna maruz bir şekilde hem de. Neyse derdim su sag ayagimi hissetmiyorum, bel fitigi dediler ameliyat dediler. Allah askina bel fitiginda insanin beli agrimaz mi. Bu cok sacma degil mi. Hicbi doktora güvenim kalmadı. Bosa ameliyat olmak istemiyorum. Bana yardim edin lütfen, psikolojim boZuldu, onlarca ilaç iciyorum, midem delinecek yakinda.
sinirler omurgadan dallanarak vücuda yayilir. Fitigin olustugu yerde ki sinirler baskilandigi nereye dallanarak gidiyorsa gittigi yerde hissizlik yaratir

B

Bi de patlıyor mu, cok gecmis olsun. Simdi nasilsiniz. Benim belimde bi sey yok bacagim agridi once sonra uyustu kaldıramadım simdi hissetmiyorum
Çok beter bişey allah dusmanima vermesin bende birsürü doktor gezdim amaliyat olmam derken felcten döndüm. Keşke o kadar zaman cekmeseydim. Amaliyatin ertesi günü taburcu oldum ve direk ayağa kalktim. Şimdi iyiyim ama hayat boyu dikkat etmek sartiyla

Zor degil mi? Cok korkuyorum ben. İnanilmaz acilar çekiyordum. Simdi bacak baskasinin bacağı sanki. Benim degil gibi
Yok canım cok zor bır amelıyat degıl. zaten cok az bır kesık acıyorlar.belden altını uyusturuyorlar.tam baygın olmuyorsun.sezeryan gıbı dusun.kesıgı sezeryanda acılan kesıkten daha kucuktu. kucuktu.

Annem benim topuğuma çok vurmuştu ayakta duramıyordum yatınca biraz düzeliyordum sonra hemen tekrar başlıyordu dedi ama abdullah hocadan çok fayda görmüştü kaç yıl geçti annemin daha fıtıktan yakındığını bilmem

Kizlar o kadar dertliyim ki bir haftadır evde robot gibi yatıyorum, italyan komşumun sarimsakli yemek kokularina maruz bir şekilde hem de. Neyse derdim su sag ayagimi hissetmiyorum, bel fitigi dediler ameliyat dediler. Allah askina bel fitiginda insanin beli agrimaz mi. Bu cok sacma degil mi. Hicbi doktora güvenim kalmadı. Bosa ameliyat olmak istemiyorum. Bana yardim edin lütfen, psikolojim boZuldu, onlarca ilaç iciyorum, midem delinecek yakinda.
Bel fıtığı ayağa vuruyor doğru. Bel ağrımadan da olabiliyor. Sinir sıkışması olursa çok daha vahim acıdan yerinizde duramıyorsunız. Hasarlı bölge için tün doktorlar ameliyat diyor .Ancak lütfen ameliyat olmadan önce manuel terapi yapan yerleri araştırın . medikal masaj tarzı yöntemlerle o kısmı rahatlatıyorlar. Eşimin 2 seansta doktorun acil ameliyat dediği boyun fıtık ağrıları geçti, annemde ağır bel fıtığı var hemde sinir sıkışması olmuştu 2 seansta normal hayatına döndü. İnternetten bir araştırın manuel terapi şeklinde, özellikle Çin uzak doğu vs kökenli kişiler işin piri

Back
X