Ayarlarımı bozuyor artık bu adam!

Sonuna kadar haketmiş. Bir insan kadın Yada erkek herşeyden önce bir bireydir. Ve kendi benliğine saygı duymayan başkasına hiç duymaz. Senin kendine olan saygın dik başlılık olarak görülür ama aslında bu kendi benliğine sahip çıkmaktır. Allah ve din kavramlarına hiç girmek istemem ama Kuran da insan bedeninin hem fiziksel hemde ruhsal anlamda kutsal bir mabet gibi olduğu yazılmıştır. Sizde ona bunu yazsaydınız keşke. Sonunada ben canımı sokakta bulmadım diye eklerdiniz. Yerinizde olsam o anki sinirle ben belki sizin yaptığınızın on katını yapardım dürüst olmak gerekirse. Herkes işine geldiği gibi dinimizi ayetlerimizi bir güzel kılıfına uyduruyor .Bu arada sonuçta iş arkadaşınızda etten kemikten bir insan , kim bilir o hayatında ne düşüşler , ne sinir krizleri yaşamıştır. Bence hiç kafanızı takmayın ve üzülmeyin. En kontrollü insanların bile vitesi boşa aldıkları anlar olur hayatta. Sadece bir daha o kişinin yanında bu konuyu açmayın, o açmaya çalışırsa kesin bir çizgi çekin açamasın. Yada bu olayı kullanıp sizle gereksiz samimiyet kurmasına izin vermeyin( ast üst ilişkisi sınırları) Sizi özgür ve ayakları yere basan bir kadın olduğunuz İçin tebrik ediyorum. Zira hayatta ve bu sitede en itici bulduğum insanlar erkek buldumcukları. Hani adam ne yaparsa yapsın çok seviyorumcular.

Hak etmiş, boşver. Bazen olur ya birikir birikir birden patlatsın sizinki de o hesap olmuş. İnsan bu kadar yüzsüzlüğü nasıl yapabiliyor diye çıldırıyor işte mevzu bu. Ama hiçbir yanıt vermemek ayrı bir ermişlik keşke yapabilsek ama ben de yapamazdım anlıyorum sizi. Borcu var demişsiniz ne kadar bir tutardan bahsediyoruz? Eğer fazlaysa isteyin kalmasın böyle bir adamda ama ben dediğim gibi fevriyim biraz yani sizin gibiyim. Belki istememek en asilidir, ben 27 yaşındayım belki benden olgun olan arkadaşları dinlemek gerekebilir.

Ben de bu dini kullanma konusunda çok sinirleniyorum zaten. Yok nefsim beni köle etmiş, kendisine değil şeytana itaat ediyormuşum filan. Vallahi yanımda olsa kafasını karpuz gibi yaracaktım.
Alışmış bunlar yüzyıllardır kadının esaretine, bunun din kullanılarak yapılmasına. Şimdi akıllanan kadınları görünce inanamıyorlar, dengeleri iyice şaşıyor. Çok daha beterini yapardım, yazardım açıkçası. İyi yapmışsın eline sağlık.

Ben de bu dini kullanma konusunda çok sinirleniyorum zaten. Yok nefsim beni köle etmiş, kendisine değil şeytana itaat ediyormuşum filan. Vallahi yanımda olsa kafasını karpuz gibi yaracaktım.
Eski kocamın cümleleri
Birebir aynısı

Bir keresinde de kendini evlilik terapisti sanan bir adamın öğütlerinin (ama kendi işine gelenlerin) altını çizip bana vermişti okuyayım diye.

Duygusal manipülasyonlar bunlar
Kendi vicdanlarını böyle rahatlatıyorlar

Eski kocamla nişanlanmış olamazsınız değil mi Yoksa elini sallasan bu tiplerden mi var artık

Canım ben sana hiç kıyamam ya sıkma canını içini boşaltmış oldun

Teşekkür ederim,
Yazmaz mi hadsiz. Yok ben cirkefmisim, gerçek yüzümü bugün görmüş. Terbiyesizmişim bik bik etti. Sonra bastım engeli

Asıl çirkef kendisi asıl.. Aynı zamanda yobaz da..
İyi olmuş iyi. Salağın ruhunda yara açılmıştır. Hiç unutmaz o anı

borcunu ödemekten haberi yok, konser düşünüyor, itaat düşünüyor dangoz.
bunu şöyle iz bırakacak şekilde dövücen.

Demek ki o dilden anlıyormuş.Boşver takılma.

Borcunu ödeyecek adam şimdiye kadar öderdi demek ki niyeti yok çok büyük bir meblağ mı yani böyle kavgalar yaşamaktansa başımın gözümün sadakası olsun der engellerdim yani açık açık borcunu öde sonra da engellicem onun harici bana birşey yazmanı istemiyorum deyin. haketmiş zaten yani ne alaka zaten ayrılmışsınız

küfür kadına yakışmasa da bazen söylediklerimize çok yakışıyor..bunu asla inkar edemeyiz..

eski nişanlınız nasıl biri diye sormıcam çünkü attığını ikinci mesajla belli etmiş.

iş arkadaşınıza karşı mahcup olduğunuzu da düşünmeyin insanlık hali.bir de herkesin bir deli yanı vardır cebinde sakladığı.arada bazılarının görmesi iyi olabilir.

Ben bu ex adamı önemsemiyorum, neden bu kadar sinir harbi yasadim. Normalde cok sakin ve dik duruşlu bi insanim.

bence önemsediğinizden değil, daha önce sizi itham ettiği ve sizin ayrılmanıza sebep olan konular yüzünden damarınıza basılmış ve tepki göstermişsiniz, haklısınız..

evlilikten döndüğüm adam, bana böyle yapsa ben de küfrederdim.

Teşekkür ederim,
Yazmaz mi hadsiz. Yok ben cirkefmisim, gerçek yüzümü bugün görmüş. Terbiyesizmişim bik bik etti. Sonra bastım engeli

Yapmasanız daha iyi olurdu. Siz onu size yazdığı mesaj yüzünden dava edemezsiniz ama o sizi küfür ve hakaretlerden dolayı dava edebilir. Alacaklıyken ona tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşınızın da şahit olması iyi olmamış.

Amacım sizi üzmek değil. Her işte bir hayır vardır. Bu olaydan ders çıkarıp, bir daha kontrolünüzü kaybetmemelisiniz. Belki ileride böyle bir şey yapıp daha kötü durumda kalacaktınız, bu olay sayesinde belki onu yaşamamış olacaksınız.

burda "suç işlemeye tahrik var" diyemez miyiz :)
somut olayın bütününe bakarak :)

Her zaman cici kizimdir; ama bazen durumlar salon kadini cizgimden cikmayi gerektirebilir. Bazilari tatli dilden guzel sozden anlamiyor zira. Kufur etmem hic, ama bagirip cagirabilirim.

Eski nisanlinizin azcik acitmadan dovulebilirli ayet atmasi cok sacma. Ayrilmissin daha ne ugrasiyosun kizla.
Hey Allahim.
Yine de sakinligimizi koruyalim. Kufur etmeyelim edeni uyaralim./Kamu Spotu
Hic canini sikma. Olmayaymis iyiymis ama olmus artik uzulme

burda "suç işlemeye tahrik var" diyemez miyiz :)
somut olayın bütününe bakarak :)

Adam “ben ne yaptım ki, ayet paylaştım. Ayet paylaşan insana küfredilir mi?” diye savunur kendini. Konu sahibinin somut olarak ispatlayabileceği bir tahrik yok. Hakim de SMS gibi somut kanıtlara göre karar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…