- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Aşk olsun beni etiketlememissinArkadaşlar hepinize merhabalar...
Saçlarımı uzatma, bakım vs. önerilerimi sizlerle paylaşmaya geldim.
Sizleri çok seviyorum, hepinizi çok özledim. Bu forumda sadece sac uzatmadan bahsedeceğim, diğerinde yanlış anlaşılma oldu, bu hesabımı da kapatılırsa bir daha uğramam:) Siz benim iyiilgimi biliyorsunuz.
Saçlarımı Loreal sunkiss ile açtım ve yıpranma olmadı, şampuan ve krem Pantene kullanıyorum, çok güzel kokuyor ve bakımlara baya bir süre ara verdim, şimdi devam etmeyi düşünüyorum. Fotoğraflarla tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
sevdabuzer S siir H Hayriye birdal withoutyou seyda586 CuriousCat izole 0mayra T twwety
Aklıma takılan sendin kuzum, yazdım sandım seniAşk olsun beni etiketlememissin
Daha once de dediğim gibi sen uzun saci en cok hakedenlerdesin cunku emek ve para harciyosun ugrasiyosun uzun zamandir. Umarim emeklerinin karsiligini artik alirsin beline gelir o saclar :) guncel fotoğrafını bekliyorum
hosgeldin canim maraton yeniden basliyor,desene hadi kolay gelsin bir,an once hedefine ulasirsin umarimArkadaşlar hepinize merhabalar...
Saçlarımı uzatma, bakım vs. önerilerimi sizlerle paylaşmaya geldim.
Sizleri çok seviyorum, hepinizi çok özledim. Bu forumda sadece sac uzatmadan bahsedeceğim, diğerinde yanlış anlaşılma oldu, bu hesabımı da kapatılırsa bir daha uğramam:) Siz benim iyiilgimi biliyorsunuz.
Saçlarımı Loreal sunkiss ile açtım ve yıpranma olmadı, şampuan ve krem Pantene kullanıyorum, çok güzel kokuyor ve bakımlara baya bir süre ara verdim, şimdi devam etmeyi düşünüyorum. Fotoğraflarla tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
sevdabuzer S siir H Hayriye birdal withoutyou seyda586 CuriousCat izole 0mayra T twwety
ooooo ensen kapanmis artik gerisi kolay gelir merak etmeBlackcatt1 sevdabuzer CuriousCat H Hayriye birdal S siir seyda586
Kızlar saçlarımın az önce yıkanmış ve düzleştirilmiş hali (24 Ekim)
Birkaç aydır hiç bakım yapmadığım, kendi halina bıraktığım halde. Bakalım bundan sonrası nasıl olacakooooo ensen kapanmis artik gerisi kolay gelir merak etme
Hoşgeldin canım, ben de seni merak ediyordum be yaptı etti diye,Birkaç aydır hiç bakım yapmadığım, kendi halina bıraktığım halde. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak
Saçların cok hos gozukuyor canim uzayinca eminim daha da guzellesecekBlackcatt1 sevdabuzer CuriousCat H Hayriye birdal S siir seyda586
Kızlar saçlarımın az önce yıkanmış ve düzleştirilmiş hali (24 Ekim)
Hoşbuldum:) Nasılsın? Asla bırakmayız:) Bana hala kısa geliyor saçlarım, biraz daha uzasa iyi olacak :)Ay biz de seni merak ediyorduk. Hoş geldin ama döneceğini biliyordum. Ay olur öyle şeyler bisey olmaz. Hem biz birbirimizi bırakmayacağız demedik mi ? Neyse hayırlı uğurlu olsun sevindim dönüşüne saçlar da dinlenmiş uzamış maşallah artık zorlu yol bitmiş gerisi çok kasmadan geliyor merak etme aman uzamasa da idare eder diyorsun bell8 bir boyda da zaten .
Iyiyim canım yaz boyu uğraştım bende saç bakımlarıyla ama pek de bir gol katetmedim. Ama omuza gelmiş canım bundan sonrası belli olur uzama merak etme hadi bismillahHoşbuldum:) Nasılsın? Asla bırakmayız:) Bana hala kısa geliyor saçlarım, biraz daha uzasa iyi olacak :)
Benimde koparak dökülüyor, diplerden dökülmem yok. Saçını sürekli nemli, yumuşak tutman lazım. Maske kullan, kremi bırakma ve banyodan sonra saç boylarına urban, morfose vs. saç yağlarından sürebilirsin. Isıdan uzak tutmaya çalış.Ek olarak; saclarini surekli yikama canim. Sac kendi yagi ile beslenir. Ve uzamada bu da etkilidir. Az sampuan ile sadece sac diplerine masaj yaparak yikamak en sagliklisidir. Cok sicak su (sen zaten biliyorsundur ama) saci oldurur. Ayriyeten bol su icmek de faydalidir.
Ben uzamada su an icin problem yasamiyorum
Tek problemim uzadikca kopmasi.
Ona varsa bi care bilen, yardimm
Boya değil bu eccam, amonyaksız loreal sunkiss ama şimdi de koyu renk arasında kararsızım :) Saçlarım çok yavaş uzuyorAybusçuğum affet bi yazamadım. Kuzu gelmene sevindim. Anca beraber kanca beraber inş saçları beraber uzatacağız. Ben hala uzatma mücadeleme devam ediyorum ams pek bi ilerlediğimi söyleyemicem. Gıdım gıdım santim santim ilerliyorum. Saçlarının rengine bayıldım güzelmiş. Uzamış kuzu. Ama bana kalsa güzel olmasına rağmen boyatma derdim ben korkuyorum artık boyadan :)kuaföre gitmiyoruz birde unutmak yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?