Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Kullanıcı adını değiştirmişsin galiba, aklıma geldin ama :) Nasıl olmuş, uzamış mı saçlarım ? Kestirmiyorum sık sık belki ondandır :)

Kullanıcı adını değiştirmişsin galiba, aklıma geldin ama :) Nasıl olmuş, uzamış mı saçlarım ? Kestirmiyorum sık sık belki ondandır :)
evet dinlendirmek iyi gelmiş canım :) ben de 3 ay bakım yapıp 1 ay dinlendireyim böyle böyle gideyim diyorum bakalım.şimdi bakım olarak neler yapıyorsun? dax falan bitti mi?

Restorex saç serumu (temiz saç diplerine 14-15 günlük bakımmış ve çok etkiliymiş. YouTube'da saç uzatma videolarında memnun kalanlar var. İnşallah bulabilirim. Serum yağ gibi değil, su kıvamındaymış bu yüzden sonra yıkamamıza gerekte yokmuş.

Her zamanki gibi saç diplerime proderm gold saç bakım yağı, boy ve uçlara zeytinyağı sürdüm. Bitmesine az kaldı, bittiği zaman barcelino yağına başlayacağım. Liseye gittiğim zaman tatil başında göğüs hizamdan daha kısa kestirmiştim, Eylül ayı gibi göğüs hizamı baya geçmişti. Hemde bu kadar sık sürmüyordum. Tekrar deneyeceğim.
Bu arada bu akşam saçımı yıkayıp, düzleştirip fotoğraf atacağım. 1 ay olmasına 2 gün var, olsun biz 1 ay gibi hesaplayalım :)

Artık kuaföre gitme bebeğim ya lütfen ama

Eklentiler

• 3B2DC381-7996-49AF-A6C6-AA7D53231FE8.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 151
  • 0541EA67-048C-456C-A2FC-5C3E9E36BD9A.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 157
  • A27B40C1-ACF0-4629-8B7B-D6D62A17B4FB.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 142
Oncelikle rengine bayildim zaten daha once de soylemistim veee cidden cok uzamis ya hlc tisorte degmezken kaconci çizgiye geliyor suan tebrikler valla bayildim harika uzamis

Oncelikle rengine bayildim zaten daha once de soylemistim veee cidden cok uzamis ya hlc tisorte degmezken kaconci çizgiye geliyor suan tebrikler valla bayildim harika uzamis

Cok guzel uzamis canim insallah böyle devam eder

Gerçekten çok iyi uzamış 2. Çizgiyi bile geçmiş gözün aydın canım
Sağolun kızlar İlk sayfaya baktınız mı, ilk sayfadaki fotoğrafımda galiba başımı yamultmuşum anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…