- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Kullanıcı adını değiştirmişsin galiba, aklıma geldin ama :) Nasıl olmuş, uzamış mı saçlarım ? Kestirmiyorum sık sık belki ondandır :)G geceninkralicesi dönmene çok sevindim,beni de unutmuşsuuun :) ama ben nickimi profil fotoğrafımı falan değiştirdim belki ondandır. sana diyordum hep biraz saçlarını dinlendir diye bakk nasıl iyi gelmiş. bugün ben de başladım bakımlara,benim hep sıkıntım olan gürleşme için. saçlarım çok döküldü ya ben de hala yeni saç çıkaramıyorum! dökülme azaldı,uzama hızında da bir problem yok belime kadar uzatacağım bu sefer umarım ama cılız olduktan sonra ne anlamı var.
kızlar ben saç bakım ürünlerinde maymun iştahlıyım. onu da alayım bunu da alayım,şunu da deneyeyim derken ev küçük bir butiğe dönmüş. çoğunu da verdiğim halde elimde çok ürün var,şimdi hem onları bitirmek istiyorum hem de pes etmeden gürleştirme çalışmalarına. sonra az ama öz,kaliteli ürün alacağım.
uzun bir ara vermiştim yağ bakımlarına,sadece serum maske falan kullanıyordum. şimdi evde ne bulduysam karıştırdım şöyle bi'şey çıktı; organik hindistan cevizi yağı,dax,zeytinyağı,hint yağı. şampuanımda da çam terebentin ile hint yağı var. bir de bu yağ karışımına ampül vitamin alıp katayım diyorum olur mu hanımlar?sevdabuzer sen bilirsin :)
evet dinlendirmek iyi gelmiş canım :) ben de 3 ay bakım yapıp 1 ay dinlendireyim böyle böyle gideyim diyorum bakalım.şimdi bakım olarak neler yapıyorsun? dax falan bitti mi?Kullanıcı adını değiştirmişsin galiba, aklıma geldin ama :) Nasıl olmuş, uzamış mı saçlarım ? Kestirmiyorum sık sık belki ondandır :)
Dax bana iyi gelmiyor. Proderm gold yağ kullanıyorum.evet dinlendirmek iyi gelmiş canım :) ben de 3 ay bakım yapıp 1 ay dinlendireyim böyle böyle gideyim diyorum bakalım.şimdi bakım olarak neler yapıyorsun? dax falan bitti mi?
Artık kuaföre gitme bebeğim ya lütfen amaHer zamanki gibi saç diplerime proderm gold saç bakım yağı, boy ve uçlara zeytinyağı sürdüm. Bitmesine az kaldı, bittiği zaman barcelino yağına başlayacağım. Liseye gittiğim zaman tatil başında göğüs hizamdan daha kısa kestirmiştim, Eylül ayı gibi göğüs hizamı baya geçmişti. Hemde bu kadar sık sürmüyordum. Tekrar deneyeceğim.
Bu arada bu akşam saçımı yıkayıp, düzleştirip fotoğraf atacağım. 1 ay olmasına 2 gün var, olsun biz 1 ay gibi hesaplayalım :)
Tamam bebişim, merak etmeArtık kuaföre gitme bebeğim ya lütfen ama
Oncelikle rengine bayildim zaten daha once de soylemistim veee cidden cok uzamis ya hlc tisorte degmezken kaconci çizgiye geliyor suan tebrikler valla bayildim harika uzamisVeee beklenen fotoğraf geldi :)
Geçen ay 3 fotoğraf yüklemişim, fakat başım yamul durmuş sanırım bu yüzden bu fotoğrafı seçtim ya da saçım uzamadı ilk sayfaya gidip dikkatle bu ayki fotoğrafı değerlendirebilirsiniz :)
Saricik3 seyda586 sevdabuzer H Hayriye birdal S siir Blackcatt1 fitblack Bluerabbit
Cok guzel uzamis canim insallah böyle devam ederVeee beklenen fotoğraf geldi :)
Geçen ay 3 fotoğraf yüklemişim, fakat başım yamul durmuş sanırım bu yüzden bu fotoğrafı seçtim ya da saçım uzamadı ilk sayfaya gidip dikkatle bu ayki fotoğrafı değerlendirebilirsiniz :)
Saricik3 seyda586 sevdabuzer H Hayriye birdal S siir Blackcatt1 fitblack Bluerabbit
Gerçekten çok iyi uzamış 2. Çizgiyi bile geçmiş gözün aydın canımVeee beklenen fotoğraf geldi :)
İnşallah kuzumCok guzel uzamis canim insallah böyle devam eder
Oncelikle rengine bayildim zaten daha once de soylemistim veee cidden cok uzamis ya hlc tisorte degmezken kaconci çizgiye geliyor suan tebrikler valla bayildim harika uzamis
Cok guzel uzamis canim insallah böyle devam eder
Sağolun kızlarGerçekten çok iyi uzamış 2. Çizgiyi bile geçmiş gözün aydın canım
Tam olarak dik durmamissin canim ondan farkli gozukuyorSağolun kızlarİlk sayfaya baktınız mı, ilk sayfadaki fotoğrafımda galiba başımı yamultmuşum anlayamadım
Son fotoğrafta karşılaştırma yapmışım ya, orada net mi doğru mu karşılaştırma ?Tam olarak dik durmamissin canim ondan farkli gozukuyor
Dogru canim biraz daha dik durursan sac uzun gozukuyor ben öyle çekiyorum hepSon fotoğrafta karşılaştırma yapmışım ya, orada net mi doğru mu karşılaştırma ?
Muhtemelen 8 ay o da yavaş uzarsa guzel bi yontemle ayda 2 3 cm arasi uzarsa 5 ayda da gelebilir umarimBu hızla giderse sütyen hizasına ne zaman gelir hiç kestirmeden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?