- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Saçlar belli bir uzunluğa gelince saldık sanırım biraz :) havalar da çok sıcaktı bakım yapılacak gibi değildi, bundan sonra canlanır yine buralarNerelerdesiniz ? Siz yokken kendimi yalnız hissediyorum buradaizole ince topuk seyda586 @ecca Blackcatt1 sevdabuzer @renksizgokkusagi elf0
Ben kendi haline saldım gitti. Arasa hindistan cevizi badem yağı falan sürüyorum duştan önce sonrasında da mc antohnynin yağları var onlarla açıyorum saçımı bi de örüp geziyorum artık evde valla hep aynı boyda gibi saçım bilmiyorum o yüzden sessiz sessiz durup bikaç ay sonra foto atmak istiyorumNerelerdesiniz ? Siz yokken kendimi yalnız hissediyorum buradaizole ince topuk seyda586 @ecca Blackcatt1 sevdabuzer @renksizgokkusagi elf0
merhaba hosgeldııın:))) umarım benmkide uzaarrrGüzel arkadaşlarım tekrar aranızdayımSaçlarım çok güzel uzadı, maşallah
Uzar uzar, benimki uzadıysa herkesin uzarmerhaba hosgeldııın:))) umarım benmkide uzaarrr
saçına uygun şampuanı bulmak o kadar zor ki. Yıllardır ucuz pahalı bir sürü şampuan deneye deneye sonunda kemdime uygun olanı buldum. kaç tane bitkisel şampuan kullandiysam pişman oldum. Evet çok güzel temizliyor. Çok iyi arindigini hissediyorum hatta fazla arındırıyor. O kadar ki normalde benim yağlı bı saç yapim var akşamdan sabaha yaglanirdi. Ama benim saçlarımı bile kurutuyor bu şampuanlar. Kuru saç matlasiyo cansizlasip kopuyor.saclarim aşırı matlasmisti. Bı yandan iyi ederken bı yandan da mahvediyor. Benim tavsiyem bitkisel şampuanlardan ziyade nemlendiren bakım yapan hatta içinde faydalı yağlar olan bir sampuan kullan. Çünkü saçın sağlıklı olmasi için neme ihtiyacı var. Market sampuanlarindan da kesinlikle uzak dur.SAÇLARIMIN SON DURUMU
Arkadaşlar şu anda elimde olan ürünler bunlar. Burda yokken de saçlarıma maske yaptım ve başka ürünlerde kullandım. Maalesef kendime uygun şampuan bulamadımSaç uçlarıma ombre yaptırmıştım bu arada, o yüzden karışmaması ve şampuanlama sırasında yumuşak kalması gerekiyor. Normalde saçlarım çok yumuşak ve bakımlı fakat boy ve uçları düzleştirici olmadan doğal haliyle yoluk yoluk duruyor Diğer ürünlerden memnunum. Sadece kendime uygun şampuan bulamadım Bitkisel saçlarıma hiç iyi gelmiyor.
keşke benimki de yağlı olsa canm çok hızlı uzuyor yağlı saç ve daha sağlıklı..saçına uygun şampuanı bulmak o kadar zor ki. Yıllardır ucuz pahalı bir sürü şampuan deneye deneye sonunda kemdime uygun olanı buldum. kaç tane bitkisel şampuan kullandiysam pişman oldum. Evet çok güzel temizliyor. Çok iyi arindigini hissediyorum hatta fazla arındırıyor. O kadar ki normalde benim yağlı bı saç yapim var akşamdan sabaha yaglanirdi. Ama benim saçlarımı bile kurutuyor bu şampuanlar. Kuru saç matlasiyo cansizlasip kopuyor.saclarim aşırı matlasmisti. Bı yandan iyi ederken bı yandan da mahvediyor. Benim tavsiyem bitkisel şampuanlardan ziyade nemlendiren bakım yapan hatta içinde faydalı yağlar olan bir sampuan kullan. Çünkü saçın sağlıklı olmasi için neme ihtiyacı var. Market sampuanlarindan da kesinlikle uzak dur.
Kestirdim ve boyattımAybuss hosgeldin saclarini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?