- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
evet liste çok güzel ve çok sağlıklı bence uyulduğunda evet 1 ayda 6 kilo gider kuralalrı olsun ama talincim mesela bu lsite dışına çıkılmasın malum alternatifide var 2. menü falan diye çorbaya uyamayan ona uyar yani bunun dışında tatlı hiç olmasın zaten şekerden kilo alınıyor yenecekse günde 2 kare çikolata yeterli onun dişında 3 uyarı hakkı olsun ve uyarılar 3 olduğunda elenme olsun ne dersin ben yardımcı olurum bu konuda ama listeler ayrı sayfada yazılsın o sayfada sadece liste olsun ki bakabilelim sen arda yarışma hakkında yorumalr yazarsın talincim ne dersin
Canım dediğin ürün ilaçsa sen daha iyi bilirsin Kimyagermişsin galiba bu tarz zayıflama ürünlerinin yan etkileri çook oluyor. Bende 2 sene önce kullandım ölecektim nerdeyse kalp atışlarımı dışardakiler bile duyuyordu.Vücudum titrerdi.Ben artık herşeyin doğal yollarını arıyorum.:lepi:
Ben yine akşam lahana yiycem.Çok seviyorum valla, akşam için hazırladım bile cokacimcoook
talin -------------70--68--67-------60 olacak
reyyan06--------78--75--74--------55 olacak
myocean---------59----58----57---53 olacak
doratty------------75----74-------63 olacak
confused---------56--55---------50 olacak
beyhan------------75----72----71-----60 olacak
yaseminsude---76-----75--74.5----65 olacak
blackkk_pearl--69---68--------60 olacak
etuuba------------80----78-------55 olacak
mektupp---------77---76--75------65 olacak
zambak3---------75-----73------65 olacak
ader----------------85---84-----------65 olacak
şehla--------------85---82--------65 olacak
taydin------------79----78---77----70 olacak
bubu09----------66---65--------60 olacak
alleysen-------73-----72--------60 olacak
yeşillim--------66-----65--------55 olacak
tethys----------130-----128-----75 olacak
cucu-pete------68---67--------58 olacak
nisayıldız-------64---63.5-------54 olacak
sayemu----------68-----------60 olacak
tarikim-------------61-----------50 olacak
ozgurdu-----------59----------55 olacak
nesli---------------78------------74 olacak
xxgizemxx------75-----74------65 olacak
yildizlar-----------74------------60 olacak
mirayım----------92------------70 olacak
nuray-dyn-------86-------------65 olacak
izotop-----------57---------------47 olacak
löliz-------------64--------------55 olacak
rezo------------80---------------60 olacak
yakamoz81-----89------------70 olack
ben neden yokum
takip ediyorum sizleri:1closedeyes:
ben uyuyorum Talinciiim..bu diyete başladığımda aslında 74,5 tum..2 hafta oldu şu an 71,5 olduuumma.stabi spor desteğiyle:jeyyar:her gün düzenli olarak yediklerimizi yazmamız gerekiyormu bilmiyorum:sm_confused:ben sadece bu listeye uyucaz ve cuma günüde kilomuzu bildiricez diye biliyorumCADIARZU zaten liste gözümüzün önünde yani bu listeye uyuyorsak ne yiyip içtiğimiz belli zaten yerimseniben
ben topigi ilk gordugumde gercekten hosuma gitti fakat herkes kafasina gore diyet yapiyor vss bu topikte toplanmamin sebebi birlikte bu listeye uyarak kilo vermekse hepbirlikte yapalim arkadaslar bence,bu sekilde sevkimiz kirilir,yakamoz arkadasimin dedigi gibi yarisma formatinda yapalim birbirimize daha destek oluruz gibime geliyor... Bu arada ben bu listeye uyarak 1 haftada 2 kg gitti.. hala hic bozmadan devam ediyorum...yeterki isteyin arkadaslar inan verirsiniz,Ben agustosta dogum yaptim 25 kg almistim dogumdan sonra yediklerime dikkat ederek ve hergun yuruyus yaparak 74 kg dustum simdide 72 kg yum ,hedefim 60 olmak kendime 2 ay en fazla 3 ay zaman verdim,hedefime ulastigimda eski ve yeni fotografimida eklicem...
talincim o patlıcan ve tatlılar kafama geldi şekerim
evet liste harika gerçektende bide salatayla yoğrut değişimi olabilirmi diyecem yarışma başlarsa eğer yarışma içerisindeki kurallarda yoğurt ve salata değişimi olursaeğer çok daha iyi olur benim fikrim bu
ben bu diyeti 2 3 sene önce yapmıştım yaklaşık 5 6 kilo vermiştim hepinize tavsiye ederim acaba ben de bugün başlasam mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?