Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

aa evet başka bi bölüm açıpta yazarsak listelerimizi daha iyi olur,bana uyar yaniyerimseniben

ben topigi ilk gordugumde gercekten hosuma gitti fakat herkes kafasina gore diyet yapiyor vss bu topikte toplanmamin sebebi birlikte bu listeye uyarak kilo vermekse hepbirlikte yapalim arkadaslar bence,bu sekilde sevkimiz kirilir,yakamoz arkadasimin dedigi gibi yarisma formatinda yapalim birbirimize daha destek oluruz gibime geliyor... Bu arada ben bu listeye uyarak 1 haftada 2 kg gitti.. hala hic bozmadan devam ediyorum...yeterki isteyin arkadaslar inan verirsiniz,Ben agustosta dogum yaptim 25 kg almistim dogumdan sonra yediklerime dikkat ederek ve hergun yuruyus yaparak 74 kg dustum simdide 72 kg yum ,hedefim 60 olmak kendime 2 ay en fazla 3 ay zaman verdim,hedefime ulastigimda eski ve yeni fotografimida eklicem...

Çok haklısın canım;
Boyumun ölçüsünü aldım.Diyetimi resmen sabote etti bu ilaç.Yarın ilk işim iade etmek.:mymeka:

evet canım
senin yaptığın doğru
bu liste uygulanacak ve her cuma kilolar bildirilecekŞeniz

işte benim de demek istediğim buydu
madem bu diyet uygulanmayacak neden bu topicdeyiz ki?
ben normalde birşey yazmıyorum zaten hafta içleri buraya
ama takip ettiğim kadarıyla makarnalar,patlıcanlar,tatlılar filan yiyenler bile var
o yüzden ben aslında liste yapmak konusunda ilk zamanki gibi hevesli de değilim arkadaşlar

gercekten liseteye uygun yapilsin diyet..mesela burda bicok genelde kacamak yaptik diyor ya tabiki kimsenin akliyla hareket etmiyorum ama ben de mesela fazladan yedigim oluyor cünkü bir sevk kalmiyor ben hic diyet yapmadigim icin ilk haftalarda listede olanlardan hep yarisini yedim mesela 5-6 kasik sebze yemegiyse iki kasik aldim ama sagliksiz birsey bu hafta veremeyebilirim ayda 5-6 kilo versem yeter ucmak istemiyorum fena cakiliyorum

ay kızlar çok utadım şidi o listeye uyamayanlardan biride benim haklısınız listeye göre yarış ama listeye 1 gün uyuyosam 2. gün sıfır utanmadan hergün yediklerimide yazıyom eeee yarında çiğköfteye davetliyiz ya tatil gelen giden okul açıkken iyiyide şimdi yemezsem diyet yaotığımıda kimse bilmiyo. çöp gibi olmuşun ye diyolar
daha dikkatli olmaya çalışıcam uyamasamda atarsınız beni artık

kızlar özür diliyom herkesten şevkinizi kıranlardan biride benim size söz uymaya çalışıcam listeye böyle yapmanız daha iyi listenin gidişatınıda ölçeriz

Ben tartılmamak için kendimi zor tutuyorum.Kilo verdiğimi hissediyorum cumaya kadar sabredeceğim çünkü hayatımda ilk defa bir diyet listesine tam uyuyorum Bu gün öğle yemeğinde arkadaşlarımla buluştuk ama ben tüm ısralara rağmen sadece çorba içtim spor salonuna gidemiyorum ama her gün yürüyorum yarım saat bile olsa ilk defa bu kadar disiplinli davranıyorum

Kizlar ben bu gunumude kazasiz atlattim.Bide sporu oturtsam o zaman eminim kilolarim beni kosarak terk edicek.Bide Talincim aslinda haklisin canim bu kadar kisi ayni diyeti uygulayinca en azindan ayda ortalama ne kadar veriliyor bi fikir sahibi de oluruz.Hadi bakalim benden soz cumaya kadar tek kacamak yok insaallah(simdilik kisa vadeli hedef koyuyorum gozumde buyumesin diye)Optum hepinizi selamlar

günaydın arkadaşlar bu arada hepinize mutlu bir gün diliyorum tabi dediğim gibi yarışma formatında olursa bu liste eşliğinde ben takip ederim diyorum ama yinede siz bilirsiniz en azından yarışma formatında olursa aa yemem lazım bak yazacam yarın yediklerimi falan diye düşünülecek yinede siz bilirsiniz arkdaşşar ben her konuda yardım edecem kaldıki benimde yardıma ihtiyacım var 20 kg fazlam var konuşurulur ortak bir karara varılır ne dersiniz talin arkdaşımızın sorumlu olduğu başka bölümler var sanırım ama en son yine yorumu o yapar takipte bend eyardımcı olurum talincim yinede karar sizin.

günaydin kizlar....
neye karar verdiniz yarismayi yapiyor muyuz???
ama harfiyen listeye uymak kosuluyla demiiiklava:
cünkü liste hakkaten süper,yormuyor insani ayrica..tamam bazen liste disina ciktigim oluyo ama sözzzzzzzz bi daha asla cikmicam:tomato:

günaydın arkadaşlarr

dünkü menümü şöööyle bi yazayımm
sabah: 1 dilim ekmek,peynir zeytin ve şekersiz çayla kahvaltı
öğle: uno light ekmekten kaşarlı yağsız tost
akşam: 1 kase yayla çorbası (eşimin kremalı patatesindende çaldım bikaç tane)

ama talincim sondu söz valla,akşam eşim geç geldi çok acıkmıştım çalıverdim birkaç tanecik,zaten çok yiyemiyorum onu acayip ağır geliyor

bu sabahta 1 dilim uno light ekmekle kahvaltımı yaptım

bence liste harika insan hiç aç kalmıyor,bu hafta dün akşamki patates haricinde tamamen uydum listeye
birde şu spor işini rayına oturtsam tam olacak

evet liste harika gerçektende bide salatayla yoğrut değişimi olabilirmi diyecem yarışma başlarsa eğer yarışma içerisindeki kurallarda yoğurt ve salata değişimi olursaeğer çok daha iyi olur benim fikrim bu

ayyy çıldırıcam yaa gram wermemişim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben yarın nasıl kilomu söylicem:çok üzgünüm: nerde yanlış yapıyorum ki:uhm:

ben bu diyeti 2 3 sene önce yapmıştım yaklaşık 5 6 kilo vermiştim hepinize tavsiye ederim acaba ben de bugün başlasam mı diye düşünüyorum

ayrıca bişey daha sormak istiyorum bu liste ile ilegili sanırım 1 ara var oda 17.00 de 2 meyve sabahla öğle arası bi ara yapıyormusunuz acaba

ben bu diyeti 2 3 sene önce yapmıştım yaklaşık 5 6 kilo vermiştim hepinize tavsiye ederim acaba ben de bugün başlasam mı diye düşünüyorum

işte hep birlikte bi başlayalım benimde derdim kilo vermek motivasyon eşliğinde süper olur grup halinde yarışma formatında ne dersiniz spor eşliğindemi verdiniz 5-6 kiloyu 1 ayda verdiniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…