Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

evet bir ayda wermiştim ve ilkbahardı okuldan geldiğimde yürüyüş yapmıştım walla çok iyi olur ben tuttum bu yarışma formatını

evet bir ayda wermiştim ve ilkbahardı okuldan geldiğimde yürüyüş yapmıştım walla çok iyi olur ben tuttum bu yarışma formatını

evet selincim harika olur talin he desin başlayalım du bakalım ne didyecek bizlerede bencede çok güzel olacak bu yarışma formatı hep birlikte çok güzel verim alıcaz

bişey sormak istiyorumfisfisfis
bu diyeti yaparken listede yazanların hepsini yemek zorunda mıyız?
mesela kahvaltıda salata yemezsek de olabilir mi?
ya da öğlen tostla birlikte çay içmesek vs. gibi.

bence tam oalrak harfiyen uygulandığında bide haftada 4 gün yürüyüşle nisanı bile bulmaz benim fikrim bu 1 ayda verirsiniz

yürüyüş imkanım hiç yok canım malesef
bide benim gibi yürüyüş hastası bir insan için acayip kötü bir durum bu
sabah 9 akşam 18,30 masabaşı çalışıyorum
ama stepperım var onunla evde yarım saat çalışsamda olur herhalde

çubuk kraker bence 65i geçersin benm metoblzmam yavaş olduğu halde 5 kilo wermiştim 1 ayda eminim sen de werirsin

ayy inşallah canım yaa
benimde çok yavaş metabolizmam
tiroidlerimde sorun var, henüz ilaca başlamadım dr.um izleyeceğiz böyle belli aralıklarla dedi

ayy inşallah canım yaa
benimde çok yavaş metabolizmam
tiroidlerimde sorun var, henüz ilaca başlamadım dr.um izleyeceğiz böyle belli aralıklarla dedi

yanlız bişi söyleyecem tiroitlerinizde sorun var doktorsunuz sanırım ve okudum bir yerde o lahana hapını kulalanmışsınız aman ne olur diyete ne olur ilaç kulalnmayın bizzat başıma geldi sölemeden edemeyecem asla kimyasal ilaçla zayıflamayaın doğal yemek spor varken ne egrek var lahanaya pırasa hapına falan yani az kullanmadım bend ezamanında başıma bişey gelmeden bırakmadım yani lütfen sizde bırakın ve doğal yollarla zayırlayın listemizi uygulayalım spor yapmaya çalışın evdede olsa ama bu tarz kimyasalalrı lütfen kulalanmayın ve tiroitlerinizde sorun var dediniz onlar zaten direk tiroit bezlerini etkiliyorlar

günaydın datlularım nasıl gidiyooo
herkese güzel bir gün diliyorum

yarışmamı yapıcaz kızlarrrrr
çok iyi olur bence yarışalım kurtulalım fazlalıklardan
ben spor yapamıyorum yaa küçük bebeğim var anca mekik çekiyorum zaten doğumdan dolayı göbüşlü oldum iyi gelir dimi

evet kızlar bu yarışma hepimiz için çok iyi olur en kısa zamnda başlayalım da kurtulalım şu kilolardan ader bence mekik iyi gelir bende mekik çekmeyi düşünüyorum

yok ben bırakalı çok oldu
zaten 1 kutu bile kullanmadım yarıda bıraktım
baktım ne iştah kesiyor ne kilo verdiriyor bende kestim yarıda
zaten çok korkarım ben böyle haplardan falan
ağrı kesici içerken bile düşünürüm
ama eczacı arkadaşım hiç yan etkisi yok deyince almıştım
bi daha mı tövbe
ona vereceğim parayla kendime bişey alırdım vallahi

yakamoz canım salata ve yoğurt değişimi demişsin canım katılıyorum
yoğurdu sewerim zatende yemek gerekli ben bazen yiyorum kızlarrrr itiraf ediyiimmm

bencede valla zayıflayıp hemde en güzelini istediğimizi ve küçük bedenini alırız doğru değilmi bence de aman aman ben çok kullandım çok paralar verdeim bu tarz haplara olsun herşeye aman sonra dilim yandı tabiki asla birdasdaha 10 mt yakınından geçmem asla ve asla ne güğzel bakın burda bu listeyele hep birlikte zayıflayalım birbirimize destek oalrak motivasyon bularak hedefe ulaşabiliriz arkdaşlar

kızlar yarışma yapalım yapmasına ama inanın benim ilgilenecek pek vaktim yok şşimdilik
dediğim gibi hem sorumlu olduğum bölümler çok hem de malum sömestirdeyiz benim ufaklık evde 10 gün daha.birazdan da sinemaya gidicez mesela.çocuk oyynatıyorum anlayacağınızkaydirigubbakcemile3
sömestirden sonra inşallah daha çok ilgilenebilicem
dilerseniz siz başlayın ne nasıl yapılacaksa yazın çizin iştea.s.

vallahi öyle burayı okuyunca insan azimleniyor hırslanıyor
yazın ince olacağımızı düşünüp yemeyelim

canim nisana kadar 5 kiloyu rahat verirsin...bir ayda bile verebilirsin..ben 2 haftada 4 kilo verdim....
birde metabolizmayi hizlandirmak icin ne yapmak lazim ?

ayyy inşallah canım yaaa

nisana kadar 65 hazirana kadarda 60 olmam lazım eski kıyafetlerimi giymem lazımmmmm

arkadaşlar tamam yarışma çok güzel olcak ama benim istediğim siteden birinin yarışma dışında yarışmacıları kontrol etmesi ama sanırım herkezin sorumlu olduğu alanlar var bizim yarışmayla ilgilencek bir yetkili yok sanırım ben listelere takip içind eyardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…