- Konu Sahibi KarKralicesi
-
evet bir ayda wermiştim ve ilkbahardı okuldan geldiğimde yürüyüş yapmıştım walla çok iyi olur ben tuttum bu yarışma formatını
kızlar sizce bu diyetle nisana kadar 65 olurmuyum benneyaptımki
bence tam oalrak harfiyen uygulandığında bide haftada 4 gün yürüyüşle nisanı bile bulmaz benim fikrim bu 1 ayda verirsiniz
çubuk kraker bence 65i geçersin benm metoblzmam yavaş olduğu halde 5 kilo wermiştim 1 ayda eminim sen de werirsin
ayy inşallah canım yaa
benimde çok yavaş metabolizmam
tiroidlerimde sorun var, henüz ilaca başlamadım dr.um izleyeceğiz böyle belli aralıklarla dedi
yanlız bişi söyleyecem tiroitlerinizde sorun var doktorsunuz sanırım ve okudum bir yerde o lahana hapını kulalanmışsınız aman ne olur diyete ne olur ilaç kulalnmayın bizzat başıma geldi sölemeden edemeyecem asla kimyasal ilaçla zayıflamayaın doğal yemek spor varken ne egrek var lahanaya pırasa hapına falan yani az kullanmadım bend ezamanında başıma bişey gelmeden bırakmadım yani lütfen sizde bırakın ve doğal yollarla zayırlayın listemizi uygulayalım spor yapmaya çalışın evdede olsa ama bu tarz kimyasalalrı lütfen kulalanmayın ve tiroitlerinizde sorun var dediniz onlar zaten direk tiroit bezlerini etkiliyorlar
yok ben bırakalı çok oldu
zaten 1 kutu bile kullanmadım yarıda bıraktım
baktım ne iştah kesiyor ne kilo verdiriyor bende kestim yarıda
zaten çok korkarım ben böyle haplardan falan
ağrı kesici içerken bile düşünürüm
ama eczacı arkadaşım hiç yan etkisi yok deyince almıştım
bi daha mı tövbe
ona vereceğim parayla kendime bişey alırdım vallahi
kızlar sizce bu diyetle nisana kadar 65 olurmuyum benneyaptımki
bencede valla zayıflayıp hemde en güzelini istediğimizi ve küçük bedenini alırız doğru değilmi bence de aman aman ben çok kullandım çok paralar verdeim bu tarz haplara olsun herşeye aman sonra dilim yandı tabiki asla birdasdaha 10 mt yakınından geçmem asla ve asla ne güğzel bakın burda bu listeyele hep birlikte zayıflayalım birbirimize destek oalrak motivasyon bularak hedefe ulaşabiliriz arkdaşlar
canim nisana kadar 5 kiloyu rahat verirsin...bir ayda bile verebilirsin..ben 2 haftada 4 kilo verdim....
birde metabolizmayi hizlandirmak icin ne yapmak lazim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?