- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
Hafta başında gitti 1 kilo diye göbek atıyordum.Gaza geldim bir de zayıflamayı hızlandırmak için ilaç aldım.Mahvetti diyetimi.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Haftayı 1 kilo fazla ile kapatan sadece benim herhalde.senağlama
Özel bir durum olduğu için beni izinli sayın ne olur bu hafta.İlaç etkileri yok olsun diye bekliyorum.Vallahi sanki ağzıma fan tutuyorlarmış gibi kupkuru.
Bir daha olmayacak:1no2::1no2:
Simdi listeye bakinca ve duzenli uygulayinca bu beslenme sekli gercekten ise yariyor.Bicok kisi kilo vermis tabi verilen miktarlar bunyeye gore degisiyor.Ama kizlar devam edelim bide sporla yaza istedigimiz gibi girebiliriz.Talincim sende liste icin ugrasiyorsun tesekkurler canim.
kızlar malum hepiniz biliyosunuz listeye uymıyom çok fazla ama bu listeye tam uyarsam rahat 3 kilo vereceğimden eminim şimdi misafirler gezmeler fln olmuyo okul açıldığı hafta yapçam ve şu diyet işini bitiricem o zamnda 50 kilo olmak istermiyim bilmiyom boyum 1.67 çünki ve matebolizmam hızlı çalışıyo benim
kızlar ben bu hafta olduğum yerde sayıyorum gram bile verememişim kendimden tiksiniyorum verenleri kutlarım darısı benim başıma canlarım benim...
canim senin masallahin var kilolarin cogunu vermissin azi kalmis onuda cok cok kolay verirsin,darisi basimiza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?