• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

lıste

hasretttt
bal 10
karcıcegı71
yagmur2008
ırmmm
aramıza katılmak ısteyenler yazsın sekerler

burda diyete devam eden kimse var mı yoksa ben çok geç mi kaldım :( tek başına olmuyor bu işler kendime arkadaş(lar) arıyorum.ses verin banaaaaaa:)

:46::46::46::46::46: tebrkler canm eklıorum senı lısteye

bence dha yenı yenı duzene oturtmaya calıstıgın ıcın ıı
ogunlerıne salata yogrt eklemelısn ama cnm
sabhlarında da bol yesllık:34:

normal cola mı:53::53::53::53::53:

nıye yapmasn yapar tabıkısı:34:

kızlar bende uzun zamandır ara vermiş olduğum kilo verme serüvenime geri döndüm :) desteklerinizi bekliyorum sanırım benim kilom hepinizden fazla:( 83 kiloyum ve ilk etapta bir 10 kilodan kurtulmam lazım..

burda diyete devam eden kimse var mı yoksa ben çok geç mi kaldım :( tek başına olmuyor bu işler kendime arkadaş(lar) arıyorum.ses verin banaaaaaa:)
bz warz seker bz warz
ben hep buralardaım ama cmrtesıye kadr gıremıcm:19::19:
kızlar bende uzun zamandır ara vermiş olduğum kilo verme serüvenime geri döndüm :) desteklerinizi bekliyorum sanırım benim kilom hepinizden fazla:( 83 kiloyum ve ilk etapta bir 10 kilodan kurtulmam lazım..
werrsın cnm
hıc acele etmene gerek yok yaws gıtsnler ama kalıcı olsnlar dmı ama
hosbuldum hasret insallah hep beraber kurtulacaz kilolardan bu zaten benim menum hemen hemen aynı ama sporda sart diyetle

tabıkı cnm spor sart
bnm vucudm hamur gbı mesela cnku hc spor yapamadım :19:

mrb kısceler
cmrtesıye kadr gıremıcm foruma kusuruma bakmayn lutfen
ama sız bol bol yazınkı motıwemz artsın
gorsmek uzere kacamak yapmayın sakın:52::52::52:

mrb kısceler
cmrtesıye kadr gıremıcm foruma kusuruma bakmayn lutfen
ama sız bol bol yazınkı motıwemz artsın
gorsmek uzere kacamak yapmayın sakın:52::52::52:

dört gözle bekliyoruz cnm seni kaçamak ta yok söz :34: bu arada yeni katılan arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz hep beraber zayıflayalım inşallah:21::21::32::32::8:

hasretttt kullanıcısından alıntı
lıste

hasretttt
bal 10
karcıcegı71
yagmur2008

aramıza katılmak ısteyenler yazsın sekerler

Ben de katılabilir miyim, yarışma şeklinde değil mi

boyum: 1.62
kilom 65

bu liste çok iyiymiş ama bu listeyle ayda on kilo gider mi ki

ilk bir ay 10 kilo verebileceğimi pek sanmıyorum ama her gün gelip yazacağım buraya, çok sağolun şimdiden.

bugünü kapattım o yüzden menümü yazayım

sabah: bir dilim kaşarlı tost

öğle: 280 kalorilik çikolata :26:

akşam: bir kase etli bulgur

bunları yedim.

yarın elbet daha bilinçli olurum, yarın başlıyorum diyete :34:

hepinize günaydın kızlar aslında bugün çok rahatsız uyandım bütün vücudum şiş gibi sırtım ağrıyo şişkinlik için maydanoz yemeyi düşünüyorum ama daha kahvaltı bile yapmadım kalkamıyorum koltuktan :5::5::50::50:

hepinize günaydın kızlar aslında bugün çok rahatsız uyandım bütün vücudum şiş gibi sırtım ağrıyo şişkinlik için maydanoz yemeyi düşünüyorum ama daha kahvaltı bile yapmadım kalkamıyorum koltuktan :5::5::50::50:

geçmiş olsun canım,ılık bir duş alıp dinleneceksin başka çaresi yok.yaz günlerinde bana da olur böyle ağrılar falan.bu arada beni de listeye ekleyin lütfen.

kızlar benim cetvelimde 82 yazıyor bunu nasıl değistirebiliriz bilen varmı yazarsanız sevinirim 79 kilo oldum hala 82 yazıyor

kızlar benim cetvelimde 82 yazıyor bunu nasıl değistirebiliriz bilen varmı yazarsanız sevinirim 79 kilo oldum hala 82 yazıyor

ben de yarın inşallah değiştiricem.bir haftam bitti bakalım kaç gitmiş olacak.dün akşam çok kötü şeyler yaptım ama yine de devam tabiki.ama nasıl değiştiriliyor ben de bilmiyorum.hasret gelince sorarız ona

geçmiş olsun canım,ılık bir duş alıp dinleneceksin başka çaresi yok.yaz günlerinde bana da olur böyle ağrılar falan.bu arada beni de listeye ekleyin lütfen.

aynen senin dediğin gibi yaptım cnm ama fazla dinlenemedim tatil alışverişine çıkmak zorundaydım ama su an gayet iyiyim :34: bu arada hasret yarın mutlaka ekler senide listeye bu yarış işi süper olucak bütün hafta boyunca bir amacımız olucak ve daha cok gayret edicez süper :)

Son düzenleme:
Back
X