- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
valla gidiyo hemde arada bazen dayanamayıp kaçamaklar yapmıştım bu hafta çok mutluyum çok :))![]()
motıwende artmıstr canm ne guzl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla gidiyo hemde arada bazen dayanamayıp kaçamaklar yapmıştım bu hafta çok mutluyum çok :))![]()
lıste
hasretttt
bal 10
karcıcegı71
yagmur2008
aramıza katılmak ısteyenler yazsın sekerler
tebrkler canm eklıorum senı lısteye
bence dha yenı yenı duzene oturtmaya calıstıgın ıcın ıı
ogunlerıne salata yogrt eklemelısn ama cnm
sabhlarında da bol yesllık
normal cola mı
nıye yapmasn yapar tabıkısı![]()
bz warz seker bz warzburda diyete devam eden kimse var mı yoksa ben çok geç mi kaldımtek başına olmuyor bu işler kendime arkadaş(lar) arıyorum.ses verin banaaaaaa:)
werrsın cnmkızlar bende uzun zamandır ara vermiş olduğum kilo verme serüvenime geri döndüm :) desteklerinizi bekliyorum sanırım benim kilom hepinizden fazla83 kiloyum ve ilk etapta bir 10 kilodan kurtulmam lazım..
hosbuldum hasret insallah hep beraber kurtulacaz kilolardan bu zaten benim menum hemen hemen aynı ama sporda sart diyetle
mrb kısceler
cmrtesıye kadr gıremıcm foruma kusuruma bakmayn lutfen
ama sız bol bol yazınkı motıwemz artsın
gorsmek uzere kacamak yapmayın sakın![]()
hasretttt kullanıcısından alıntı
lıste
hasretttt
bal 10
karcıcegı71
yagmur2008
aramıza katılmak ısteyenler yazsın sekerler
hepinize günaydın kızlar aslında bugün çok rahatsız uyandım bütün vücudum şiş gibi sırtım ağrıyo şişkinlik için maydanoz yemeyi düşünüyorum ama daha kahvaltı bile yapmadım kalkamıyorum koltuktan![]()
kızlar benim cetvelimde 82 yazıyor bunu nasıl değistirebiliriz bilen varmı yazarsanız sevinirim 79 kilo oldum hala 82 yazıyor
geçmiş olsun canım,ılık bir duş alıp dinleneceksin başka çaresi yok.yaz günlerinde bana da olur böyle ağrılar falan.bu arada beni de listeye ekleyin lütfen.