Merhaba elifcim!! Hadi insallah iyi sonuc alirsin:) Insallah vermisindir canim ya benim kilo vermem durdu bir haftadir megersem tik yokmus tekrar 65 kilo olmusum okadar da dikkat etmistim halbuki.. Ya kendimi bende spora vermek istiyorum tekrardan uc gundur yapmiyorum morelimde bozuldu :/ Ama pes etmeyecam kesinlikle..
sen ne tur spor yapmayi dusunuyorsun? Yuruyus mu kosu mu bisiklet mi pilates mi?![]()
sağol canım dün eşim tartıya pil almış ve ben dayanamayıp tartıldım ve sonuçççç 62.5 inanamadım 68 den düştüysem çok iyi değilmi sakıncanım pes etme yediklerini gözden geçir ve miktarları ayarla yeniden vermeye başlarsın ben kalori hesaplıyorum kalorisepeti diye bi site var bende burdan öğrendim siteyi süper alman gereken kaloriyi söylüyo hedefine göre oraya bi bak bence ben ebruşellının göbek eritme pilates cd aldım ondan yapıyorum süresini uzatıcam evde steper var onu yapıyorum ama 5 dak. falan akşam 6 sonra bişey yemiyorum ve 1 saat sonra yarımsaat müzik açıp hoplayıp zıplıyorum şapır şapır ter akıyo o derece bide yatmadan mekiki cekiyorum şimdilik 25 ama gün geçtikce artar tabi aksattığım zamanlar oluyo ama artık aksatmam kpss bitti tek hedef 55 düşmek kaldı yürüyüş yapamıyorum 2.5 yaşında kızım var onu bırakıpta çıkamıyorum anca bunlar işte