Eminmisin ideal kilonun 48 olduguna? cunku ben senden iki cm daha uzunum yani 162 cm ve benim ideal kilom 58.6 gibi birsey. Bu arada aynen bende 10 kilo vermeliyim 20 agustosa kadar bilmiyorum ki canim ya kolay verilmiyor bu kilolar onu ben anladim ama iste cabaliyorum bakicam olurmuymus..
Benimde morelim bozuk ya iki gundur dondurma yiyorum ama spor da yapiyorum hic olmazsa kilo almayim diyorum vermeyi birak! :))) Ama ya zayiflamayi okadar cok istiyorum ki hic olmasa 10 kilo vermeyi okullar acilmadan
bir haftada gercekten uc kilo veriyormusun sen? Biraz cok gibi geldi ama

Ben bir kiloyu zor veriyorum sen nasil beceriyorsun?
Bilmezmiyim ben o duyguyu ya bizim evde tarti olsa ben gunde 10 kere bakarim herhalde bende hic dayanamam

ondan elff'e masallah diyorum nasil dayandi uc ay bakmamaya! :) Helal vallaha! Ben mecburen haftada bir kez tartiliyorum oda komsumuzdan aliyorum tartiyi eee hergunde alamadim icin hehe her hafta tartiliyorum iste öylee canim :))
Ya biz ayni kaderi paylasiyoruz galiba eliff!! :) Bende su iki gundur kendimi saldim fena bi sekilde ama spora ddevam ediyorum yalniz dondurmalara tekrardan dayanamiyorum!

Ya allah bize sabir versin ve evett yarin tekrardan duzeltiyoruz dimii :) Ozaman sana tartilmak yaramadi dermisimmm :)) Esin bari taktigi pili tekrar cikartsin hehe burdan ona mesaj

P Saka bi yana aman salmiyalimm kendimiziii bu kilolar verilecek baska yolu yok! :)
bu arada internette uzmanTV diye bi sayfa var videolarla beslenmeyi sporla ilgili seyleri konusarak anlatiyorlar super sayfa cok begendim tavsiye ederim herkese :) Mesela ben kardiyo egzersizleri hakkinda bakiyorum cok bilinclendim! :)