ramazandada son sürat devam zaten açlığa alıştık çok koymaz heralde ben iftarda sebze salata
yatarken yoğurt sahurda kahvaltı ve 1 dilim ekmek yerim daha da bişey yemem inşallah :26:
Aa guzelmis sevdim bende öyle bisey yersem inerim galiba. Ya bide ben 20 gundur diyetteyim galiba ama pek fazla kilo veremedim anlamadim ki ben mi zor veriyorum kiloyu :/ Tartida yok suan bakamiyorum kiloma ama hep baktimda 65'e yakin cikiyorum sanki vucudum direniyor gibi. bu yuzdende artik yarim saatlik sporumu bir saate cikartim aksamlari :/ Ayin 20'si gelsen bakalim ne kadar olmusum cok merak ediyorum :/ Bir de isin kötusu basladimda kac kilo oldumuda bilmiyordum ama 68-69'a ciktimi biliyordum tabide. Yok arkadas ne zormus tartisizlik :))
Neyse bugun yediklerimi yazayim bende:
Sabah: Bir dilim ekmek, bir bardak sut, bir domates, yarim litre meyve cayi, peynir belki bir kibrit kutusu kadar olur ve uc zeytin.
Ara: Bir elma
Ögle: Az ton baligi salatasi ve bir kase yayla corbasi
Aksam: iki dilim sekerli ekmek ve iki kasik bulgur ve salata yapragi.(piknikdeydik anca bunlar vardi mecburen yedim)
Ha unutmustum birde uc parca cikolata yedim ne yapiyim ben ona bakiyordum oda bana bakiyordu dayanamadim ama chips falan agzima vurmadim cok sukur:)
simdi ise bir saat bisiklet surmeyi dusunuyorum hadi bakalim! :)