AYIP DEĞİL Mİ?

Misafir sevmiyorlardir.Kisa sure de,uzun surede olsa duzenlerinin bozuldugunu dusunup,hoslanmiyorlardir.Fazla misafirleri olmamistir zamaninda,alismamislardir vs vs.
Siz misafir degilsiniz kendi nezdinizde.Ama onlar o bakis acisiyla bakamiyorlar demekki.Atsan atamazsin satsan satamazsin.Idare edip,oyle kabullenmeye calisin.
Zorunlulugunuz yoksa rahat edemeyeceginiz yerde dakikalarinizi sayin,bir nasilsiniz ne var ne yok?Buyuklerinizi ziyaret de ettiniz tamam bu kadar'dir.

he
Yapmayın. Gerçekten çok kırıcı. Hem de çocuğunuza bakıyorlar. Az çok ev işini de goruyorlardir. Görmezden gelin. Eşya alınır satılır ama insanın kalbi kırıldı mı tamiri zor. Dünyaları versen duzelmez. Eşyadan, düzenden daha mı kıymetsiz anne, baba, çocuk, torun??
henuz cocuguma bakmıyorlar , Allah ın ıznıyle dogacak ama calsıtıgım ıcın evın ısıne de hamıle halımle zor yetısıyorum erken cagırdım evın yemegını toparlamasını hep annem yapıyor yatak odam harıc. ama hıc benım ıstedıgım gıbı degıl. mesela cok karısık kullanıyor mutfagı. hayatı boyunca dukkanda calıstıgı ıcın ev duzenı olmamıs. mutfagı bır topluyor bulasıklar kalkıyor evet ama darmadagın gelıyor benım gozume. ama sımdı bıraz daha ıyı. abdest alınıyor banyo hep ıslak , ayak havlusu koydum onu bıle abdesten sonra kaldırsa assa kurur gıder. babam desem cok asırı sıgara ıcıyor . evın ıcınde ıcmıyor , mutfak kısmında kapalı kucuk balkon var orda ıcıyor ama ev sıgara kokuyor. esımle annem de ıcıyor ama babam kadar olmadıgı ıcın onlarınkısınden ev koktugunu sanmam.
bekarlıgım boyunca duzensız karma karısık bır hayatın ıcınde oldum. ıstedım kı evlenınce sakın huzurlu temız huzurlu bır evım olsun ama kaderımde annemle babamı yanıma almak varmıs.sadece cocuk degıl psıkolojısı bozuldu ve yaslandılar. benden baska kımselerı yok .aslında boyle cok mutluyum sadece bıraz daha ıstedıgım gıbı olsun hersey ıstedım .sızın konunuza dadanmıs gıbı oldum ama bunlara ragmen yıne de sızce boyle kızmamalı mıyım ?
tv sesıne
kapıları hızlı kapatılmasına
ıslak yerlere
ıstedıgım gıbı olmayan mutfaga

pofff

Beni babannem ve dedem büyüttü birinci elden şahit oldum herseye yaş aldikca hem huysuzlasip hem de cocuk gibi oluyorlar. Şuan evliyim 1haftasonu gitmesem küsüyorlar bu kadar takılma bence o gitme diyenlere de ayrıca kızdım ne demek gitme Allah korusun yaşlari belli baslarina birsey gelse üzulmezmisin ? Duymamaya çalış peki ananecim de ne olacak cok agir seyler de yapmamislar sonucta kiymetini bilin gercekten bu zamanlar birdaha gelmeyecek.

Back
X