Ayıp mı ettim, nedir bu şimdi?

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.862
598
33
Güncelleme sayfa 10'da

Merhaba kızlar, öncelikle hepinizin bayramını kutlarım, sevdiklerinizle beraber nice bayramlar görmenizi dilerim.

Benim sıkıcı geçiyor tatil günlerim, miskin miskin evde oturuyorum. Erkek arkadaşım nöbette, onun da bir tatili yok görüşemiyoruz zaten. 2 aylık bir ilişkim var, bilenler biliyor sürecini tekrar anlatmayayım. Tesadüfen erkek arkadaşımla bir yerde otururken erkek arkadaşımın abisi ve eşiyle tanışmış bulunmuştum. Kız çok samimi davranmış, beraber tatile gitmeyi dahi teklif etmişti. Hatta bu beraber tatil o kadar ciddiye binmişti ki kızı zor atmıştık başımızdan, sonuç olarak ilişki daha çok yeni ortada bir şey yokken eş adayının ailesiyle bu kadar samimi olmak hem gereksiz hem mantıksız geliyor bana.

Bunu niye anlattın derseniz, bugün beni erkek arkadaşımın abisinin eşi aradı. Numaramı erkek arkadaşımdan almış. "Astoriacım bayramın mübarek olsun nasılsın iyi misin, görüşelim edelim" falan makineli tüfek gibi hızlı hızlı sıralıyor. Cevaplarına da pek yetişemedim, sadece teşekkür edebiliyorum. Neyse konuştu konuştu, en son şey dedi: "Ya annemi de bir ara istersen ben numarasını vereyim". Ben kendi annesinden bahsediyor sandım, afalladım "Niye senin anneni arıyorum ki canım?" dedim. Güldü, "Ayy yok yok kayınvalidem, yani senin de müstakbel kayınvaliden istersen bir ara gözüne girersin şimdiden ehehe" falan yaptı. Dedim ki "Canım, biz daha hiç tanışmadık X'in annesiyle, gerek yok şu an ileride tanıştığımız zaman ona göre kutlanması gerekirse kutlarım, görüşmem gerekirse görüşürüm. Şu an erken" dedim. "Hmm iyi sen bilirsin o zaman ben UYARIMI YAPAYIM DA" gibi bir vurgulama oldu. Kapattık telefonları sonra ama neyin uyarısı yani, ben anlamadım. Kadını bence aramam gereksiz, sizce de öyle değil mi yahu ben ayıp mı ettim sizce? Erkek arkadaşıma bu konuşmadan bahsetmedim bu arada, işin içine dahil etmek istemiyorum onu.

Son düzenleme:
Saçmalamış. Arama tabi ki ne gerek var..
Ben nişanlıyken bile sayılı arardım kayınvalideyi. Kendi annen değil ki neyine gerek bu samimiyet..

Bir dahaki sefere laf açarsa "ben nerede nasıl davranacağımı bilirim" de geç..

Size de iyi bayramlar.

Sevgiliniz sizden izinsiz numaranıza bu hanıma neden verdi? Bence kadın arsız ve hadsiz biri. Nedir bu acele? Sizi aileye çekmek istemesindeki sebep nedir? 2 aylık ilişki için yaşadıklarınız garip. Tabii ki de kadını aramayın. Tanımıyorsunuz, yanlış anlamayın ama ne olacağınız belli değil. Önce bir tanışın, görüşün sonra ararsınız. Bu elti ile de aranıza mesafe koyun. Bence sizde asıl sorun sevgiliniz ayrıca. Ne diye izin veriyor ki?

Bir de başka bir şey soracağım. Siz bu tanışmanın tesadüf olduğuna emin misiniz? Size danışılmadan numaranızı veren adam bence bunu da planlamış olabilir.

Daha görmediğin etmediğin kadını ne araması yahu. Sen doğrusunu yapmışsın. Arasan, sevgilinin arkasından iş çeviriyor gibi, ay nolur beni alın der gibi kaynanaya yağcılık eder gibi olacaksın. Ağır durmak iyidir.

Bu da ne biçim elti. Cennet mahallesindeki tiplemeler gibi

Kız da öğretmen yani gayet de kaliteli bir özel okulda çalışıyor yıllardır, hiç görseniz Cennet Mahallesi tipli demezsiniz. Ben de sizinle aynı fikirdeyim, gereksiz geliyor bana şu an böyle şeyler. Erkek arkadaşım doktor.

Kesinlikle doğru olanı yapmışsınız. Ortada fol yok yumurta yok ne alaka yani? Boşver ilerde annenlerin önüne çıkarırlar şimdiden samimiyet kurma derim..

Bence de aranmaz. Daha yeni bir iliski. Ama bu abinin eşi tam bir elti moduna girmiş.

Ne uyarisiymis bu delimidir nedir .. siz cok yerinde konusmussunuz en güzeli ... Bu yengeye dikkat edin derimmm....

Saçmalamış. Arama tabi ki ne gerek var..
Ben nişanlıyken bile sayılı arardım kayınvalideyi. Kendi annen değil ki neyine gerek bu samimiyet..

Bir dahaki sefere laf açarsa "ben nerede nasıl davranacağımı bilirim" de geç..

Kadın seninle iyi olma çabalarında art niyet arama bence ama çok saçma daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi bu evlendirme çabaları neden :işsiz:

Anlamadım hiç ben de. Ne yapsam bilemedim, gayet saygılı ama mesafeli bir konuşma tarzım var. Bana niye bu kadar taktığını da çözemedim, uzaktan çok samimi, ilgili duruyor ama ilk tanıştığımızda bile hoşlanmamıştım bu durumdan.

Size de iyi bayramlar.

Sevgiliniz sizden izinsiz numaranıza bu hanıma neden verdi? Bence kadın arsız ve hadsiz biri. Nedir bu acele? Sizi aileye çekmek istemesindeki sebep nedir? 2 aylık ilişki için yaşadıklarınız garip. Tabii ki de kadını aramayın. Tanımıyorsunuz, yanlış anlamayın ama ne olacağınız belli değil. Önce bir tanışın, görüşün sonra ararsınız. Bu elti ile de aranıza mesafe koyun. Bence sizde asıl sorun sevgiliniz ayrıca. Ne diye izin veriyor ki?

Bir de başka bir şey soracağım. Siz bu tanışmanın tesadüf olduğuna emin misiniz? Size danışılmadan numaranızı veren adam bence bunu da planlamış olabilir.

Yok erkek arkadaşım izin istedi tabi ki, X seni arayıp bayramını kutlamak istiyormuş vereyim mi numaranı dedi. İzinsiz numaramı vermez kimseye, o yapıda bir insan değil. Buluşmayı da planladığını sanmıyorum, gerçekten öyle bir "Aileme kız arkadaşımı yamayayım" çabası yok.

Sen doğru yoldasın

Kv adayı seni biliyor mu

Bana kalırsa aramaya gerek yok ama elti hn doldurabilir

Sevgilin gidecek mi bayramda

Nöbet vs de o fatura sana kesilir gibi

Onunla Zaman geçirmek için nöbet ayarladı gelmedi vs vs

Arama astoria sakin
Once tanis , tanistiktan sonra bayramlarda arayabilirsin ama mesafeyi hep korumak kaydiyla
Bu seni arayan hatundan da uzak dur
Ve sevgiline de mutlaka anlat bu konusmayi , abisinden duyarsa hos olmaz

Ben onu karıştırmak istememiştim aslında, malum erkekler ailesiyle sevgilisi arasında kalmayı pek sevmiyor. Ben de sevmem mesela hak veriyorum yani, erkek arkadaşım gelse kız kardeşimi eleştirse ben de rahatsız olabilirdim bu durumdan.

Yok be ne arıycan tanımadığın kadını
Ama elti adayın gidip ben astoriayla konuştum seni aramasını söyledim ama aramadı diye hakkında olumsuz imaj oluşturabilir sevgilinin annesine

Ya kadını arasam da ne diyeceğim ki? "Ehehe merhaba hiç tanışmadık ama ben sevindirik gibi numaranızı alıp bayram kutlamak istedim?". Saçmalık, annesi de umarım mantıklı biridir.

Sevgilin de numaranı verdiğini neden sana söylemiyo?
Ona da söyle bu konuşmayı bence

İzin aldı numaramı vermek için. Habersiz değildim arayacağından ama konuşmanın saptığı yönden afalladım daha çok.

Sen doğru yoldasın

Kv adayı seni biliyor mu

Bana kalırsa aramaya gerek yok ama elti hn doldurabilir

Sevgilin gidecek mi bayramda

Nöbet vs de o fatura sana kesilir gibi

Onunla Zaman geçirmek için nöbet ayarladı gelmedi vs vs

Biliyormuş diye duydum ama bizzat kendisiyle bir tanışıp konuşmuşluğum yok. Erkek arkadaşım Eylül'de izne ayrılıyor, yaz ayları full burada geçti ben tatile gittiğimde bile o buradaydı. Umarım kesmezler yani, benim bir suçum yok o konuda.

[QUOTE="

Yok erkek arkadaşım izin istedi tabi ki, X seni arayıp bayramını kutlamak istiyormuş vereyim mi numaranı dedi. İzinsiz numaramı vermez kimseye, o yapıda bir insan değil. Buluşmayı da planladığını sanmıyorum, gerçekten öyle bir "Aileme kız arkadaşımı yamayayım" çabası yok.[/QUOTE]

Ama izin istemesi de garip değil mi

Yani bu kişi benden numaranı istemiş olsa idi dur bir sorayım, sonra vereyim demek yerine ben onunla konuşunca Bayram'ını kutladığını iletirim der konuyu kapatırdım

Sonuçta seni arayıp sormuş kadına senin numarayı atmış vs vs

Back
X