- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne munasebet yahu tanismadigin kadini aramak?
Bir senin acindan bakiyorum, tabi ki arama
Bir de kadin acisindan bakiyorum da oglumun tanimadigim 2 aylik sevgilisi beni arasa "kızım sen hayirdir?" derim. Kendi kendine gelin guvey oluyor gibi durursun.
Kendince bir oyun kurgulamış çok samimi gelmedi bana tavrı dikkatli olun derim ve hep anlatın saklamayın sevgiliniz den.Söyledim. Şaşırdı, kızın da normalde annesini pek arayıp sormadığını falan söyledi.
Konuyla alakalı değil de eski erkek arkadaşınızdan niye ayrıldınız
Belki de kontrol etmek istedi gorusuyir musunuz diye ondan habersizErkek arkadaşıma söyledim, o da şaşırdı tanışmadan daha ne araması diye. Bir de bu elti adayının da annesini normalde pek arayıp sormadığını, bayramlarda falan pek ziyaret etmediğini söyledi.
Bu arada erkek arkadaşımla konuştum, durumdan bahsettim. "Tanışmadınız ki daha ne araması" dedi çocuk da afalladı. "Hayret X de öyle annemi çok aramaz ki, bayramda falan ziyaret etmez öyle" dedi. Demek ki bu kadın art niyetli, biliyordum. Derdi ne onu da anlamadım, ben buna ilk görüşmede ne yapmış olabilirim de bana bu kadar garezi var anlamadım.
Ben sana söyliyim derdi neşimdiden sen kayınvalideyle iyi anlaşırsın diye içi içini yiyor. Aman evlenirsiniz de ikiniz bir olur onu sevmezsiniz falan. Hep aklında senin kayınvalidenle nasıl olacağın ve acaba ailede daha mı çok sevileceğini düşündüğü için hem seni tavlıyor (güya) hem de kayınvalide durumu aklından hiç çıkmadığı için, konu hep oraya geliyor
![]()
bana bu tipler tehlikeli gelir. kotu niyetli olmasina gerek yok. ahmak dostta tehlikelidir. mesela gitse kv adayina .."ben astoria ya sizi aramasini soyledim ama aramadi" dese hic yoktan basina is. normalde aklina gelmez aramadi diye ama sanki boyle bi tavrin var gibi durabilir.
erkek arkadasinla konus. boyle boyle oldu ama daha tanismadan ararsam benimle ilgili olumsuz bisey dusunebilir diye aramadim gibi biseyler de. elti adayi icin boyle herseye mudahale edip insanlarin iliskilerini yonetmeye calisir mi hep diye de sor bence