Ayıp olmadan bu işten sıyrılmam lazım

Şifreyi değiştirin

Hiiiç açıklama yapma. Bedava bulmuş sömürüyolar zihniyete bak.Değiştir gitsin, gelir sorarsa da ki sorar, baya yüzsüz arkadaş belli, kırdılar şifreyi dersin. Bi daha isterse de yanlış şifre ver her seferinde. Pes eder.

hayır yok daha neler
sonrada evden cıkaramazsınız
bende sıfreyı degıstırın ınt saglayıcınızı degıstırdınzıden bahsedın
kaldırmıyordu soyle boyle
ya da ınt degıstırecegız kaldırmıyor beraber kullanalım ısınız oldukca dedım ama hanı bızımkı cok yavasladı de yanı

biz internetimizi kapatıyoruz kardeş haberiniz olsun diyin.
modemin adını şifreyi hemen değiştirin arkasından

Şifreyi ve adını degıstırın.. Sorarsa kullanmıyoruz artık dersınız.

şifreyi değiştirin sorduğunda arıza var yaptıracağız fırsat bulunca diyin ..olsun bitsin yüzsüz değil ya dakka başı sorsun.

Şimdilik şifreyi ve modem adını değiştirin. Gelip sorarlarsa teknik bir arıza var, servise vereceğiz falan deyin ya da görevliler gelecek falan bişey uydurun. Aradan birazcık zaman geçsin, tekrar sorarsa eşim interneti kapattırdı fatura konusunda sıkıntı yaşadık falan dersiniz. Ben olsam böyle yaparım. Yaptıkları şey çok ayıp ama.

Birisi internete girince ya da iki kişi, modem ışıkları halay çekmez ki.. Sinyaller sabittir. İnternet şifesini değiştirin, bir kereliğine vermişsiniz. Neden değiştirdin derse de tarifemizi değiştirdik 3 gb olarak modemi resetledik o ara değişti dersin. O da istemez zaten.. Ortak kullanma taraftarıysanız internet hızınızı artırıp dah aiy bir modemi ortak alıp faturasını ortak ödeyin.

Sifreyi degistirin sorarsada sinirsiz degil kotali diyin ya da ben bilmiyorum esim degistirmis diyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…