Ayıp olmadan bu işten sıyrılmam lazım

Şifreyi bile değiştirmenize gerek yok. Modeminizin sayfasına gelince admin olarak onları atabilirsiniz internetinizden. Hani çocukların ödevi içindi. Daha okul açılmadı internetinizi mi sömürmeye başladılar? Bize de kaç kez komşu geldi. Yok abla dedik. Bizim internet bize yetmiyor. 2 abim var. Üçümüz internet için kavga ediyoruz resmen. Daha başkasına mümkün değil kullandırtmayız.

her gün admin olarak atmakla uğraşmayın direkt şifreyi dğeiştirin onlarda anlarlar zaten..
birdaha konuşup yüz göz olmaya gerek yok.. eğer noldu diye sorarsa modem birkaç gündür arızalı diyin ve geçin..
kimse kimseye yaptığı iyilik için açıklama yapmak zorunda dğeil..
iyilikler suistimal edilemez, sonuna kadar haklısın.

Şifreni değistir..

Aynen. Internet modem sifresi verecegime para vermeyi tercih ederim. Evlerine gelen giden olur duyarlar komsunun interneti kullaniliyor girerler yasakli sitelere. Daha yeni tasinilmis dün bir bugün iki internet sifresi isteniyor. Böyle komsuyla ben merhaba dan öteye gecmem görüsmem. Madem kötü olmak istemiyorsunuz esimden habersiz vermistim sifreyi duyunca kabul etmedi kizdi deyin.

Konu sahibi tehlikeli is yapiyorsunuz herkesi kendiniz gibi görmeyin. Bu insanlari daha tanimiyorsunuz. Kalkar yasak olan cocuklarla ilgili sitelere girer, indirmeler yapar, yasal olmayan islere karisirlar. Facebook, twitter falan kalkip birilerine hakaret küfür ederler. Komsuyu degil sizi alirlar. IP numarasi telefon internet hatti sizin üzerinize. Bir mekanda internete baglanmak istediginiz zaman sayfalarca aciklama olur, bu aciklamayi okudum ve kabul ediyorum demeden internete baglanamazsiniz. Yasal olmayan sitelere girerseniz sorumlulugun, kanuna aykiri bir is yapildiysa sucun sizde oldugunu kabul ettiginize dair bilgiler yazar.

Esim bana kizdi degistirdi sifreyi deyin. Ya da baskasinin sizin hakkinizda ne düsünecegini umursamayacaksiniz ve kusura bakmayin biz kullanamiyoruz cok yavasliyor vermiyorum artik diyeceksiniz.

Konuyla ilgili bir işte çalışıyorum.
Yaptığınız şey çok tehlikeli, komşunuz yarın bigün internet üzerinden atıyorum terör saldırısı planlasa gelip sizi bulurlar ve hapse atarlar.Çünkü internet sizin adınıza kayıtlı, yani bunu internet kimliği olarak düşünün.

Ayrıca, sınırsız internetiniz olsa da adil kullanım kotası vardır tüm sınırsız internetlerin.Yani bu da 8gb'tır.Bu sınır aşıldığı zaman internet hızınız düşer.

Şifreyi değiştirin ve kimseye de vermeyin başınız belaya girer.

Biz interneti ortak kullanıyoruz altlı üstlü. Ama bi ara farkettik ki 2 daire değil 4 daire kullanıyormusuz. Anında değiştirdik şifreyi bi daha da kimseye vermedik gelip sordukları halde. Ki bunu yapanlar dayım ve kuzenlerim. Açık açık söyledik.

Saklayacak bişey yok ki internet sizin kullanımlarindan rahatsiz iseniz şifreyi degistirin sorarlarsa yavaşlama oldu dersiniz.

Biz karsi komsuya torunlari icin vermistik.
Sonraki ay sinirsiz netin limiti dolmus ayin 15 gunu biz yavas yavas girmeye calistik sonra faturadan anladik.
Sifreyi degistirdik.
Sanirim diger komsuya vermisler onlarda 2 cocuk sabah aksam evde bilgisayar basinda. Hala 50 gb net 15 gunde nasil bitti cozemedik.
Bu arada 1 yildir gelip sifre isteyen yok.
Korkmayin direk degistirin bsy olmaz.

bir de bir aydır tanıdığınız kişileri kırmaktan neden bu kadar çekiniyorsunuz.

ayrıca bir aydır tanıdığın kişiden internet şifresini istemek de nedir, hiç çekinmeleri yok mu sizden.

Olduğu gibi söyleyin, çekinecek bir şey yok bunda.

Size ait olanı kullanamıyorsunuz sonuçta.

Onlar oradan illegal bir şey yapma suçlu olacak olan sizsiniz
Belki çocuk poenosu izleyecekler ?
Vermeyin şifrenizi
Hem adil kullanım kotası gereği istediğiniz kadar istediğiniz hızda kullanamıyorsunuz zaten
Bir süre sonra düşüyor hızınız sınırsız olsa bile
Açıkca söyleyin. Eşim ve benim internette işlerimiz oluyor. Eşim akşamları evden de çalışıyor. İnterner çok yavaşladı işleri yapamaz oldu. Şifreyi değiştirmek durumundayım de

Aynı şey benim de başıma geldi. Eşim şifresini değiştirdi. Ben bilmiyorum dedim. Sonra modemin adını da değiştirdi.

size gelmesini söylemeyin bence canım eşimin işleri dolayısla netin hızından şikayetçi siz zorunlu olmadıkça girmezseniz iyi olur ... buarada büyük cesaret sizin ki ya komşunuz bilişim suçu işlese sonunuzu düşündünüz mü_?

Bir açıklama yapmanıza gerek yok şifreyi değiştirin
Sorarsada eşim değiştirdi dersiniz şifreyi bilmiyorum falan dersiniz.

yorumlar için teşekkür ederim,adil kullanım kotası fikri çok iyi oldu,askeri lojmanda oturuyoruz,sürekli bi yerlerde biz ve eşlerimiz karşılaşıyor,o yüzden ufak bi açıklamayla ilk fırsatta şifreyi değiştirmem lazım,resmen dağdan gelip bağdan kovulmuş gibi hissettik kendimizi :)

bu zaten bir suç.. şifreyi değiştirin ve keşfe geldiler bilmem nekadar cezası varmış ben korkarın böyle şeylerden deyin...

Aciklama yapmaniza gerek yok ki. Şifreyi degistirin, modem adini da. Esim değiştirdi ama bilmiyorum deyin

şifre ve kullanıcı adını degiştirin.
sorarsada modem düştü kırıldı degiştirdik. şifreyi isterse. ben bilmiyorum

Modemin adını mejzaezüğiızüh gibi bişey yapın ve şifreyi değiştirin. Sorarsa "modem sapıttı biz de giremiyoruz kapatıcaz zaten" dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…