Ayıp olmadan bu işten sıyrılmam lazım

ŞİFREYİ DEGİŞTİRİP ,İNTERNETEİN GİRİLEMEYECEK KADAR YAVAŞLADIĞINI ŞİKAYET İÇİN İNTERNET SAĞLAYICINIZLA GÖRÜŞTÜĞÜNÜZÜ SÖYLEYİN VE İKİ EVİN AYNI İNTERNETİ KULLANMASININ HIZI OLDUKÇA DÜŞÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER DEYİN DENEMEK İÇİNDE MODEMİ VE ŞİFREYİ SIFIRLADILAR O YUZDEN ŞİFRE DEĞİŞTİ AMA HIZIDA ÇOK ARTTI KOMŞUCUM BİZ BU ORTAK KULLANMA İŞİNDEN VAZGECELİM EN İYİSİ BAKSANA SANA DA BANA DA FAYDASI YOK ARTIK İNTERNETİN BİZ GİRERKEN ÇOK ZORLANIYORUZ DEYİN OLSUN BİTSİN.

Herşeye para bulan insanlar 50tl'lik internet için rezil olmayı nasıl göze alabiliyor anlamıyorum.

Değiştirin şifreyi, çok yavaşladı dersiniz. Onların yaptıkları ayıp.

Direk modemi kapatın. Üye isminizi ve şifreyi değiştirin. Sorarsa da şifreyi değiştirdik deyin. Tekrar sorarsa eşim ile ortak kararımız kimseyle paylaşmıyoruz dersiniz.

adil kota var. o kota dolduğunda hızınız yavaşlar. muhtemelen öyle de olmuş. şifreyi değiştirin. ve adil kota olduğunu bilmediğinizi belirtin. olsun bitsin

Bizden de kaç komşu istemişti ama vermedik, hem çok tehlikeli hem zaten bize yetmiyor, parasıyla bile olsa olmaz öyle ortak mortak. Biz evde üç kişi zor kullanıyoruz, adil kota dolunca rahat rahat video falan izleyemiyoruz, beklemek zorunda kalıyoruz yani biraz video dolsun öyle izlenebiliyor ancak. 2015 yılında da ortak internet muhabbeti olmasın yani artık. Şu çağda eve internet bağlatma olayından başka alternatifler de var, operatör interneti alıyorsun, mobil modem veriyorlar, parasını bastırıp kullanıyorsun yani kablo döşeme olayına bile gerek yok. Sadece ödev içinse komşudan kullanmaya gerek yok. Herkeste akıllı telefon var, telefona yaptığın internet paketi üzerinden bile bilgisayardan internete bağlanılabiliyor. Alırsın telefona duruma göre 4 gb'lık kota ya da ne kadar lazımsa, bağlarsın telefonunu bilgisayara (telefon modem görevi görür) girersin internete yani hiçbişey yapamıyorsan. Komşuya gelene kadar bir sürü çözüm var kullanmayı bilene.

Yasak bu yaptığınız.
Yasak olduğunu öğrendim para cezası varmış ondan dolayı değiştirdik şifreyi kusura bakmayın deyin. Bu kadar yüz vermeyin.

Şifreyi değiştirin hiç bir şey demeden

Sifreyi değiştir

Bizim internetimiz sınırsız ve eşim bilgisayar basında iş yapıyor, üst katta abimler oturyor şifre onlarda akşam kullanırlar yavaslamasın diye.amcamlar istedi bende dedim ki amca bende aynı evde girmiyorum kendi internet paketimi kullanıyorum aynı anda girince iş, indirme yapamıyor eşim yavaslıyor dedim anlayışla karsıladı ama lazım birşey olsa gelirler.sende öyle söyle aynı anda girince net yavaslıyor kullanılmıyor de lazım birşey olunca gelin söyleyin biz kullanmayalım de.zaten kadının istemeside hoş değil girmeyiversinler çok lazımsa alsınlar, internet cafemi bu

Var ya tam aklımdaki konu ama bizimkini kullanan görümcemler. Başta bizim kotalıydı onların da ayrı vardı. Beraber sınırsız bağlatalım dedik o zaman kabul etmediler. Sonra biz sınırsız yaptık ödüyoruz. Onun da liseye giden oğlu ders çalışsın diye bilgisayar da bozulmuş diye interneti iptal ettiler. Sonra android tlf alınca hemen birlikte kullanalım falan da değil eşimi işten arayıp şifre soruyorlar. Biz de aylardır aynı şifre unutmuşuz geldi yanıma -ki normalde aynı binada olduğumuz halde gelmez gitmez - şifreyi bulana kadar uğraştırdı. Bir şey olsa kesilse hemen arıyorlardı fiş mi takılı değil internet kesildi diye. Sinir oluyordum neyse ki tatile gittiler ben de şifreyi değiştirdim. Daha geldikleri gün kızım yanlarına gitmişti haber yollamış şifreyi göndersin diye. Sanki biz onlara internet sağlamaya mecburuz. Ben hamileyim hiç kızıma bile sormuyormuş annen baban nasıl diye direkt şifreyi soruyor. Dün uzun bir elektrik kesintisi oldu. Elektrik geldikten sonra yarım saat geçmedi aradı şifre soruyor. İşi çokmuş benim yanıma gelmek istiyormuş ama bakalım ne zaman kısmet olacakmış. Şifre aynıydı söyledim. Olmamış herhalde bir de mesaj atmış yanlış mı giriyoruz nedir şifreyi gönder diye. Gönderdim ama hepten sinirlendim ve bilinçli olarak şifreyi değiştirdim. Akşam yanıma geldi ben de rahatsızdım kasılmam vardı, eşim de yok onun elinde de telefon evirip çeviriyor. Belli ki şifre için geldi ama ben rahatsız olunca ve anladığım halde konuyu açmayınca bir şey diyemedi gitti. Eşim de kızıyor ama ablası olduğu için bir şey demek istemiyor. Ben veririm sorun değil aynı parayı ödüyoruz ama aynı binada gelme gitme, hamileliğimin başında midem çok kötüydü mutfağa girmek ölüm gibiydi bir kap yemek getirme sonra da emreder gibi ve mecburmuşuz gibi internet şifresi için dakka başı ara. Kötü mü düşünüyorum kızlar ya. Konu açacaktım ama bu kadar insanların derdi arasında açmayayım dedim ama yeri gelmişken de içimi döktüm.

Konu sahibi senin konunda kendimi derdimi anlattım kusura bakma. Sana da tavsiyem seninki akraba değil komşu sonuçta. Şifreyi değiştir ve modemi tekrar kurulum yaptığınızı sıkıntılı olduğunu ama ödevi olursa tabi ki size gelmesini falan söyle. Ben de tekrar sorarlarsa çok önemli ödevi falan varsa gelip bizde yapabilir. Tekrar kurulum yapmak gerekiyor ama şu durumda uğraşacak halim yok, önemli bir şey varsa gelip burda bakmasını söyleyeceğim. Hiç böyle oyunlar yapan biri de değilim kötü hissediyorum kendimi ama çok sinir oldum ya.

aynen bende dalavere ile uğraşmak istemiyorum,dün gece sinir oldum yatarken modemi kapattım yattım,eşimde sen böyle yapmazdın çok sinir olduysan git konuş dedi ama 3yıl boyunca aynı apartmanda karşılasıcaz,kırmak istemiyorum,baştan izin verdi şimdi gitmiş soylemeden şifreyi değiştirmiş desin istemiyorum,onlarda muhtemelen 2 telefon ve pc den giriyorlar,e bizde iki telefon pc ve çogu zaman tabletten giriyoruz,biz kendımız kullanınca bıle ay sonuna dogru adil kullanım sınırını aşmış oluyorduk şimdi doğal olarak baglantı hızı yavasladı, ilk işim ilk gördüğüm yerde adil kullanım kotası temalı bi konuşma yapıp şifreyi değiştirmek olacak :)

Hicbirsey soylemeden sifreyi degistirin. Gelip giremiyoruz derse etraftan sifreyi kiranlar olmus kitlendi internet esim degistirdi ne yaptiki sifreyi bilmiyorum felan diyin. Zaten sifre degisince gelip sormaz bence.
Soruyorlar canım onu bile kardeşim bir komsuya şifre verdi acil ihtiyacı varmış sonra degistiririm dedi şifreyi sonuçta bizden 1 günlük istedi. Aradan bayagi zaman geçti kardeşim şifreyi degistirdi ilk başta unutmuş kardeşim şifre verdiğini. Şifreyi degistirdikten sonra telefon acıyor adam şifreyi neden değiştirdin diye.
Bir dahada kimseye şifre vermedik.

Internetiniz agırken komsunuzu cagirin ve giremediginizi gösterin. Bu sebeple şifreyi değişireceğinizi söyleyin. 30 liraya internet paketi var,alsınlar yani bu kadar elzemse

nedense en gıcık oldugum muhabbet
ınternet kullanmak ıstıyorsan basının caresıne bakacaksın
yazan oldumu bılmıyorum ama belkı binada baskadıyla bıle paylasmıs olabılır sız sadece onların gırdıgını dusunuyorsunuz belkı tum bına sızın netten faydalanıyordur da haberınız yokturdur

Ya nasıl veriyorsunuz şifreyi ,ne suçlar dönüyor internet üzerinden.Benim yakın arkadaşım savcılığa gitti,nitekim problemini çözdü yapan kişi bulundu ama bence açıklama dahi yapmayın.Ya da güvenlik gerekçesiyle şifrenizi veremeyeceğizi söyleyin.Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsiniz,bırakın tavır alsınlar

meraba;
benımde aynı konudan canım baya bı yandı. ortak olalım dedıler olduk modem bızdeydı fatura gelır ödemezler kapılarına gıdersın elını ceke ceke verırı sonra bı baktım hem kullanıyo hemde faturayı ödememeye basladı hıc bır sey soylemeden hem sıfreyı degıstırdım hemde kullanıcı adını bır daha da gıremedıler. ama olan bıze oldu kullandıkları halde 3 faturaya ortak olmadılar. birde üstüne ( AMANNNN ZATEN ZOR ÇEKİYOR KULLANMADIK BİLE 3 AYDIR ) dedi. :):):) direk değişim yapın gelirlerse de şifreyi değiştirdik eşim biliyor dersın.

bu arada sımdı de yan komşum bıze oturmaya gelıyor. ıstıyor sıfreyı oturuken bısıye bakıcam dıye ama verırmıyım :):):):) sıfreyı bılmıyorum dıyorum. alıcak sıfreyı bırdaha evınden beleş internet. ohh miss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…