- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
selam bayanlar,hemen konuya giriyorum :) 1 ay önce yeni bir şehire taşındık,alt komşumla gelip geçerken selamlaşıyorduk,geçen hafta bana kahveye geldi ve okullar açılınca çocukların ödevi için internet gerektiği ve sizin internetiniz sınırsızsa ortak olalım mı falan dedi,bende bizim evde bile her odada çekmediğini,ortak olmayalım ama eğer sizde çekiyosa şifreyi vereyim işinizi halledin,para falan istemem dedim,kadın şifreyi aldı,o günden beri internete resmen küfür ede ede giriyoruz,bi sayfa tıklıycaz bekle allah bekle,onların nete girdiğinide modem den anlıyorum,çılgınlar gibi yanıp sönüyor ışıkları :) şimdi ben bu komşuma ne desem ki bizim interneti kullanmasınlar,kadına şifreyi kendi ellerimle vermişim ortaklıga gerek yok kullanın demişim o yüzden şimdi sizin yüzünüzden biz o kadar para verip sinir krizi geçiriyoruz da diyemem :) ayıp olmadan sağlam kibar cümlelerle bu işten sıyrılmaya ihtiyacım var. Acaba gidip netin bizde yavaşladıgını çocukların acil işi ödevi oldugunda bize gelmelerini söylesem sonrada şifreyi değiştirsem nasıl olur?
Katılıyorum. Sakın yalana başvurmayın. Sorarsa dogrusunu soylersiniz uygun bir dille.Bn olsam hiç açıklama yapmadan şifreyi değişirdim..
Sorarsa da soyler bidaha vermezdim.
Önce şifreyi değiştirin, daha sonra söyleyeceklerinizi söyleyin bence. Adil kullanım kotasından bahsedin, iki ev birden girmeye kalkınca çok ağırlaştığını söyleyin, modeme reset attık şifre falan da kendini resetledi, ben sana kullanabilirsin dedim ama böyle olacağını bilmiyordum, ben de yeni öğrendim kusura bakmayın biz kendi işimizi halledemez olduk deyin. Sadece ödev için, yazı okumak için girseler o kadar yavaşlamaz, belli ki bişeyler izliyorlar, indiriyorlar... Sömürüyorlar yani.aynen bende dalavere ile uğraşmak istemiyorum,dün gece sinir oldum yatarken modemi kapattım yattım,eşimde sen böyle yapmazdın çok sinir olduysan git konuş dedi ama 3yıl boyunca aynı apartmanda karşılasıcaz,kırmak istemiyorum,baştan izin verdi şimdi gitmiş soylemeden şifreyi değiştirmiş desin istemiyorum,onlarda muhtemelen 2 telefon ve pc den giriyorlar,e bizde iki telefon pc ve çogu zaman tabletten giriyoruz,biz kendımız kullanınca bıle ay sonuna dogru adil kullanım sınırını aşmış oluyorduk şimdi doğal olarak baglantı hızı yavasladı, ilk işim ilk gördüğüm yerde adil kullanım kotası temalı bi konuşma yapıp şifreyi değiştirmek olacak :)
selam bayanlar,hemen konuya giriyorum :) 1 ay önce yeni bir şehire taşındık,alt komşumla gelip geçerken selamlaşıyorduk,geçen hafta bana kahveye geldi ve okullar açılınca çocukların ödevi için internet gerektiği ve sizin internetiniz sınırsızsa ortak olalım mı falan dedi,bende bizim evde bile her odada çekmediğini,ortak olmayalım ama eğer sizde çekiyosa şifreyi vereyim işinizi halledin,para falan istemem dedim,kadın şifreyi aldı,o günden beri internete resmen küfür ede ede giriyoruz,bi sayfa tıklıycaz bekle allah bekle,onların nete girdiğinide modem den anlıyorum,çılgınlar gibi yanıp sönüyor ışıkları :) şimdi ben bu komşuma ne desem ki bizim interneti kullanmasınlar,kadına şifreyi kendi ellerimle vermişim ortaklıga gerek yok kullanın demişim o yüzden şimdi sizin yüzünüzden biz o kadar para verip sinir krizi geçiriyoruz da diyemem :) ayıp olmadan sağlam kibar cümlelerle bu işten sıyrılmaya ihtiyacım var. Acaba gidip netin bizde yavaşladıgını çocukların acil işi ödevi oldugunda bize gelmelerini söylesem sonrada şifreyi değiştirsem nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?