- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Çocuklu mu?Çocuğunuzu yanınıza alacak mısınız peki? Kuaför, manikür, pedikür, az yerim, ucuz giyinmem tekim tekim tekim bunların neresinde çocuğunuz var? Çalışmadığınız için velayeti babasına vermiştiniz. Hadi velayeti almadınız da çocuğa iki dondurma alma sözü bile geçmiyor. Neyse saçınızı iyi boyarlar işşşalla.
Ben de özele gidiyorum, malum devlette randevu ileri tarihe veriliyor. Uzun zamandır acil tahlil falan yaptırmadım ama mesela çocuk doktoru muayenesi 90, kbb 65 lira
Bizim muayene 400 lira, 50 lira nst, 40 lira da idrar tahliliİşte bende çocuğu götürdüm abartısız 800 gitti hatta esim son zamanlarda artık özeller coştu deyip duruyordu.
Hamileyken de rahat doğum öncesi kontrol benim 20 bine yakın gitti.
Pahalı bulunduğum yer.
Zaten doktor surekli tahlil istiyor.
Muayene en son 250 olmustu.
Bende en büyük hatayı saglik sigortası yaptirmayarak yaptım.Bizim muayene 400 lira, 50 lira nst, 40 lira da idrar tahlili
Diğer tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum şükür
Özel klinik olduğu için sigorta filan da işe yaramıyor
Diğer kliniği olan doktorlar da muayeneyi 400den yapıyor
Herhalde anlaşıp beraber artırdılar bilmiyorum
Sabit fiyat gibi
Çocuğuma doğunca sigorta yaptırayım bari diyorum artık
Fiyatlar almış başını gidiyor çünlü
Aklım olsaydı kendime de yaptırırdımBende en büyük hatayı saglik sigortası yaptirmayarak yaptım.
Ve hala yaptırmadım.
Aslında yaptırmak lazim.
Benim doktor başka saglikocagindan vs alınan tahlilleri kabul etmiyordu.Aklım olsaydı kendime de yaptırırdım
Doktora yine dünyanın parasını verirdik de
En azından doğuma az verirdim en azından hastaneye
Şimdi bimsoygun da orda var
Hamileliğin başında istediği 8 tüplük tahliller 1800 lira tutuyorduBenim doktor başka saglikocagindan vs alınan tahlilleri kabul etmiyordu.
Direkt kendi hastanesinden istiyordu.
hee o zaman geçinilir ya benceYani faturalar icin tahmini 1000tl ciktim 3000 kaldi
Çalışmadığı için velayeti kocasında olan bir kızı varken , burda 30 yorumun sarı saçlarımı hangi kuaföre bağlayayım Mihriban modundan hoşlanmadım açıkçası. Baya da bekledim bahsetmesini ama.Çocuklu mu?
Sigorta?Özel hastanelerde hep böyle.
Ben geçende tam abartisiz 800 harcadım.
Tahliller ultrason 500 ilaç muayene 300 800 gitti.
Ben hamileliğimden beri kontrol sonra çocuk en az her ay 500 800 arası gitti
Bizim muayene 400 lira, 50 lira nst, 40 lira da idrar tahlili
Diğer tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum şükür
Özel klinik olduğu için sigorta filan da işe yaramıyor
Diğer kliniği olan doktorlar da muayeneyi 400den yapıyor
Herhalde anlaşıp beraber artırdılar bilmiyorum
Sabit fiyat gibi
Çocuğuma doğunca sigorta yaptırayım bari diyorum artık
Fiyatlar almış başını gidiyor çünlü
Çalışmadığı için velayeti kocasında olan bir kızı varken , burda 30 yorumun sarı saçlarımı hangi kuaföre bağlayayım Mihriban modundan hoşlanmadım açıkçası. Baya da bekledim bahsetmesini ama.
Yaptırmamistim istee.Sigorta?
Özel kliniklerde geçerli değil ki oben tamamlayıcı yaptırdım hepimize
memnunum
Özel kliniklerde geçerli değil ki o
Çalışmadığı için velayeti kocasında olan bir kızı varken , burda 30 yorumun sarı saçlarımı hangi kuaföre bağlayayım Mihriban modundan hoşlanmadım açıkçası. Baya da bekledim bahsetmesini ama.
Kira ve faturalar dahil değilse geçinilebilirMerhabalar,aylik kira ve faturalar haric 3 bine istanbulda gecinebilir miyim?istanbula tasinacagim.elimde aylikn3 bin kaliyor ve korkuyorum.koyden salcami,menemenligimi ,findigimi getiririm.bilmiyorum iatambulda yasayanlar bi fikir verebilir misiniz?tekim,cocuk yok
Brn dr okudum ilk konularından birinde yazmışya olmayabilir bee
daha önce çocuk istiyorum yazmış bi yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?