- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Yok cocugum konuyu arkadasim icin acmistik kac sene onceydi sanirim benim.cocugum yokÇalışmadığı için velayeti kocasında olan bir kızı varken , burda 30 yorumun sarı saçlarımı hangi kuaföre bağlayayım Mihriban modundan hoşlanmadım açıkçası. Baya da bekledim bahsetmesini ama.
Onu biran önce yaptırın, tamamlayıcı sigorta kadar mantıklı bir şey görmedim.Yaptırmamistim istee.
İstanbulda sebze, meyve, et pahalıdır. Sadece saç kesimi, manikür, pedikür'e 500₺ veriyoruz. Ulaşım nispeten pahalıdır çünkü birden çok vesayet kullanman gerekir.
Online alışveriş yapmayacaksan butikler diğer şehirlere göre pahalıdır.
Dışarda yemek yerim demişsin; ev yemekçisinde bile çorba + ana yemek + yan ürün 40₺
Dolayısıyla muhtemelen elinizdeki paranın tamamı çalışırken öğlen yemeğine gider, kalanla da evinize yumurta, peynir alırsınız.
Aynen en kısa zamanda yaptıracağım.Onu biran önce yaptırın, tamamlayıcı sigorta kadar mantıklı bir şey görmedim.
Bunu siz yazmışsınızevlendim bosandim ve bir kizim var.babasinda kaliyor.ben calostigim icin bakacak kimsem yok.babasinda kaliyor.yeniden bir hayat kurmak kizimi yanima almak istiyorum.ama karakterimde sıkıntılar var karakter degil sanirim beynimde..
Belirttim simdiBunu siz yazmışsınız
Arkadaşlarınız için açtığınız konuların başlıklarında konuyu hep başkası için açtığınızı belirtmişsiniz
Ama bu mesajın olduğu konuda öyle nbi i şey yazmamışsınız
Klasik kuzenim yazmış mevzusuBunu siz yazmışsınız
Arkadaşlarınız için açtığınız konuların başlıklarında konuyu hep başkası için açtığınızı belirtmişsiniz
Ama bu mesajın olduğu konuda öyle nbi i şey yazmamışsınız
Umarım yoktur , konuyu başından beri değişik buldum zaten, 8000 maaşı olan 35 yaşında ama hiçbir birikimi olmayan, çocuksuz çalışan bekar olmasına rağmen de kışlık erzak hazırlama konusunda bu kadar uzman biriyle hiç tanışmamistim. Velayetini aldığınız veya almadiginiz ama size anne diyen bir çocuk varsa hikaye ve karakter oturuyor ama bu durumda da o para size yetmez cıksBelirttim simdiayriva sifre sadece bende yoktu o zaman o da acmis olabilir valla hatirlamiyorum ama cocugum yok net olaa bilirdim
YersenKlasik kuzenim yazmış mevzusu
Cocugum yok.birikimim var ya da yok olmayadabilirdi ben simdi sunum var bunum var demeyecegim ama herkes biriktirmek zorunda degil.ben köy kiziyim bilmem normalUmarım yoktur , konuyu başından beri değişik buldum zaten, 8000 maaşı olan 35 yaşında ama hiçbir birikimi olmayan, çocuksuz çalışan bekar olmasına rağmen de kışlık erzak hazırlama konusunda bu kadar uzman biriyle hiç tanışmamistim. Velayetini aldığınız veya almadiginiz ama size anne diyen bir çocuk varsa hikaye ve karakter oturuyor ama bu durumda da o para size yetmez cıks
mutfak olarak dusunmeyın ıllakı market alısverısı oluyor en kotu sadece kahvaltılık alsanız dunyanın parası.Tuvalet kağıdıydı detarjanı temizlik malzemeleri..Tesisat bozuluyor yada baska seyler bozuluyor 200-300 gidiyor..Mutfak olarak değil ev gideri olarak düşünün.1500 mutfaga gitmez ki benim..sabah kahvaltim bi yumurta bi peynir..ogle.bi et yemegi yerim.disarida aksam da bi kase yogurt tamam benim isim.
Konu sahibi İstanbuldan bahsediyor. Burada fiyatlar cok daha farklıPardon sizler nasil yasiyorsunuz merak ettim ciddi soruyorum.yani buyuksehirde uasayan herkea zengin mi?
Ben ordudayim.hamsi 10 tl ye aldim bugun.sut de 5 kilosu 20 tl.taze gunluk.
Bu yazdığınızı unutmayıp İstanbula tasındığınızda güncellemenizi rica ederim. Elime sizin elinize geçenden cok daha fazla geciyor fakat ne bot ne mont ne alışverişe gidiyor.En basıtı ısınma merkezi sistem 750 geldi en son.Ödemeyeceğim diyemiyorsun.Yalnız yaşayınca tek lüksüm tek olmak ve ısınmak mantığım oluştu.İşiniz evinize yakınmış.Ama insan dısarı cıkmak istiyor,misal bir yerden gec donuyor yada toplu tasıma için geç oluyor , o zaman 50-100 taksi. Hele bir yaşamaya başlayın neden kısıp nereye ne kadar para yatıracagınıza kendiniz karar verirsinizHee seyden kacarak niye yasayayaim yasamak mi o?niue calisayim madem bi canimim istedigi parfumu alamayacaksam?sizin yasamak cilekli pasta yemektir benim icin spora gitmektir ya da sizin icin isinmaktir benim icin gezmektir.
Ben ev 30 derece olana kadar yakmam kalin giyerim zati aksamdan aksama evde olacagim.
istanbulda düzgün bir yerde fix menü bin tl..Dansözlü Rakılı eğlenceli meyhane ortamında da 380 ödeyip kalktım sofrada b.k gibiydi ustelik
Siz İstanbul ben İzmir
Siz Türkiye'nin İstanbul'un da yasadiginiza emin misiniz ?
yasadıgın apartman aidatı+ısınma+elektrik+su+internet.. Aksamdan aksama eve gelen ve tek yasayan biri için 175 tl elektrik ,100 küsür internet, 750 ısınmada fazla.Ama faturalar tek mi çift mi diye bakmıyor maalesef..Yalnız yaşamanın bedeli..Aynen katiliyorum 1000 lira fatura bir kisi aksamdan aksama eve gelen birinic8n cok fazla
Peki guncellerim.Bu yazdığınızı unutmayıp İstanbula tasındığınızda güncellemenizi rica ederim. Elime sizin elinize geçenden cok daha fazla geciyor fakat ne bot ne mont ne alışverişe gidiyor.En basıtı ısınma merkezi sistem 750 geldi en son.Ödemeyeceğim diyemiyorsun.Yalnız yaşayınca tek lüksüm tek olmak ve ısınmak mantığım oluştu.İşiniz evinize yakınmış.Ama insan dısarı cıkmak istiyor,misal bir yerden gec donuyor yada toplu tasıma için geç oluyor , o zaman 50-100 taksi. Hele bir yaşamaya başlayın neden kısıp nereye ne kadar para yatıracagınıza kendiniz karar verirsiniz
Fatura tek mi cift mi bakar...yasadıgın apartman aidatı+ısınma+elektrik+su+internet.. Aksamdan aksama eve gelen ve tek yasayan biri için 175 tl elektrik ,100 küsür internet, 750 ısınmada fazla.Ama faturalar tek mi çift mi diye bakmıyor maalesef..Yalnız yaşamanın bedeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?