Aylik 3 bine buyuk sehirde gecinebilir miyim?

üyeliği birkaç kişi kullanıyormuş ya.bu da suç değil mi sitede @Mune hanım ilgilenir .kendi burada yazmadı mı benim şifrem başkalarında da var onlar da yazıyor diye
Baskasi icin konu acmak yasak mi
Hanimefendi niye istemiyosunuz beni sitede

üyeliği birkaç kişi kullanıyormuş ya.bu da suç değil mi sitede @Mune hanım ilgilenir .kendi burada yazmadı mı benim şifrem başkalarında da var onlar da yazıyor diye
Yahu yalan söylüyor göz göre göre.. konular kendisine ait. En azından benim sorduğum konu ona ait…

Dün aynı senin gibi şikayet ettim ben de. “ asla inanmıyorum ama doğruysa bile şifreyi başkalarına vermek yasak “ vb gibi bir ifade raporlamıştım

Arkadaslar bir uyelik bdv ve ijtiyaci olan sordu.bunnun icin uueloknalmadik.biz ne bilelim.siz arastiracaksiniz
Araştırmaya gerek yok ki
Konuların başına ait oldukları kişileri yazmışsınız zaten
Bi tek çocuğunuz olduğu konuda yazmamışsınız

Kaldı ki biz ne bilelim demelik durum da yok
Üye olurken kurallar var ya okumamız için

Sefan olsun
Kadıköy rihtimdaki iskele üzerindeki İstanbul kitapçısında her gidişimde oturuyordum,üst kat olduğu için manzaraaaaa
İnanılmaz güzeldi,kapatıldı şimdi,kitapçı değil de sadece çay içip kurabiye pasta yenilebilir,ama büyüsü bozuldu yani..
Gozlerin bayram ettiği güzellikler,kim ne derse desin

bir de Ankaraya gelin görün.Her yer beton heryer avm.haftasonları acaba hangi avm ye gitsek diye düşünüyoruz sadece.sinema tiyatro dışında da sosyal hayatımız yok.bir iki gölümüz var sadece.oralarda da güzel mekanlar yok oturulacak

Baskasi icin konu acmak yasak mi
Hanimefendi niye istemiyosunuz beni sitede
Yahu hanımefendi, siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz bir de güya bizim aklımızla dalga geçiyor ya,köprü öncesi son çıkış çabaları falan mı bu??

Kendi hesabınızdan kendiniz bir başkası için konu açabilirsiniz. Ama şifrenizi başkalarına veremezsiniz. Bir hesabı ortak olarak kullanamazsınız. Yasak olan bu. Aşağıya ekledim.
Belirttim simdi ayriva sifre sadece bende yoktu o zaman o da acmis olabilir valla hatirlamiyorum ama cocugum yok net olaa bilirdim
Hoş , siz de biliyorsunuz neyden bahsettiğimizi ama işte, ban öncesi son kıvranmalar olarak görüyorum bu çabanızı

Tahmin etmiştim

Eklentiler

• AB6DB2D2-3CB5-4756-9DF4-91D87360136D.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 57
Anonim yaziyoruz ve ben buraya istedigim kadarini yazabilirim.kendimi ifsa etmek zorunda degilim.

Ya sBir uyelik sozlesmesini ariyorum dediniz ya yasak diye
Cok garipnyaptiginiz insanlar tum bilgilerini igsa etmek zorunda degil
elbette değil mehtap hanım.ama bir çocuk da basit bir bilgi değil.insan olan çocuğuna yok der mi?var deseniz ne çıkar ki.sizi kötü mü değerlendireceğiz o zaman .yoooo

elbette değil mehtap hanım.ama bir çocuk da basit bir bilgi değil.insan olan çocuğuna yok der mi?var deseniz ne çıkar ki.sizi kötü mü değerlendireceğiz o zaman .yoooo
Hanimefendi sizin degerlendirmenizi ne dusundugunuzu niye umursayayim.burayi disaridan insanlar da okuyor.veya uye tanidiklar olabilir niue anonim olunan bir yerde ifsa olayim dert yazmak buranin amaci.cozum aramak.bilgilerimizi dokmek degil ki.neden insanlarin gizledigi halde gecmis konularini uazip duriyorsunuz.niye anlayayim heeseyimi.ya sabir durduk ueede neyse

Kalenin oradaki Hamamönü tarafını beğendim ben,oraların da farklı güzellikleri vardır eminim,yasandikca sevilir benimsenir,fakat bazı güzellikler var ki sevmeye çaba göstermeden aşık olursun,deniz,boğaz,İstanbul
Denizin devamı benim ilimin kıyısı,kesintisiz deniz,o yüzden kalpten avlanmisim,devası yok

Gizliyse , ifşa olmak istemiyorduysanız en başta diğer konularınızda çocuğum var yazmasaydınız.

Kimse sizi didikleyip aaa bu hanımın çocuğu var, buldum demedi ki. Siz ne yazdıysanız biz de onu söyledik.

Bu foruma yazılanlar silinmiyor, üyelik kurallarında var.

Siz önceki konularınızda çocuğum var yazıp sonra yok, cart curt dediğinizde haliyle gülünç duruma düşüyorsunuz.

Biz sizin özelinizi didikleyip sizi ifşa etsek haklısınız da, sizin seneler önce yazdıklarınızı gösteriyoruz sadece. Bizde bir suç yok.

Daha planlı programlı yalan söyleyin bundan sonra madem, ne diyeyim

Konu cocuk konusi degil aylik 3bine gecinilir mi konusu.cocuk sorulmus mu size hayir.

Konu cocuk konusi degil aylik 3bine gecinilir mi konusu.cocuk sorulmus mu size hayir.
Çocuk ne ayol, sarı saçınızın dibi gelmiş, dip boyaya para lazım, oradan birkaç bine de kozmetik alışverişi. Kalan parayla kuru ekmek, peynir yiyip, battaniye altında çocuğunuza sarılıp oturursunuz. Bebek sarısı röfle ve her ay kıyafet alışverişi en önemlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…