- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Baskasi icin konu acmak yasak miüyeliği birkaç kişi kullanıyormuş ya.bu da suç değil mi sitede @Mune hanım ilgilenir .kendi burada yazmadı mı benim şifrem başkalarında da var onlar da yazıyor diye
Yahu yalan söylüyor göz göre göre.. konular kendisine ait. En azından benim sorduğum konu ona ait…üyeliği birkaç kişi kullanıyormuş ya.bu da suç değil mi sitede @Mune hanım ilgilenir .kendi burada yazmadı mı benim şifrem başkalarında da var onlar da yazıyor diye
Araştırmaya gerek yok kiArkadaslar bir uyelik bdv ve ijtiyaci olan sordu.bunnun icin uueloknalmadik.biz ne bilelim.siz arastiracaksiniz
Sefan olsun"İstanbul'da bir çıkışımız ucyuz lira" isimli serime devam edeyim. Bugün turist misafirimi Üsküdar'a görürdüm. Kız kulesini tam karşıdan gören zeminler var, oturulacak. Altimiza mont serip oturduk. 3-5 liraya gelip geçenlerden çekirdek, kağıt helva, çay, kahve alabiliyorsun ama biz bir şey istemedik. Oooyle sohbet ettik sadece (sıfır TL)
Bir ara bir müzisyen geldi,onu dinledik - para attık o kadar.
Bir de resim çektim KK için manzaranın guzelligini
Eki Görüntüle 2946010
Sonra tekrar sahile çıktık , denesin diye ona katmer ısmarladım (ikinci katından boğaz köprüsü gözüken şık bir mekan /Bağdat künefe) 1 katmer- 2 çay'a 28 TL ödedim.
Yani kişi başı 14 tl'ye saat 7'den 10'a keyifli zaman geçirip İstanbul'u yasamis olduk :)))
bir de Ankaraya gelin görün.Her yer beton heryer avm.haftasonları acaba hangi avm ye gitsek diye düşünüyoruz sadece.sinema tiyatro dışında da sosyal hayatımız yok.bir iki gölümüz var sadece.oralarda da güzel mekanlar yok oturulacakSefan olsun
Kadıköy rihtimdaki iskele üzerindeki İstanbul kitapçısında her gidişimde oturuyordum,üst kat olduğu için manzaraaaaa
İnanılmaz güzeldi,kapatıldı şimdi,kitapçı değil de sadece çay içip kurabiye pasta yenilebilir,ama büyüsü bozuldu yani..
Gozlerin bayram ettiği güzellikler,kim ne derse desin
Yahu hanımefendi, siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuzBaskasi icin konu acmak yasak mi
Hanimefendi niye istemiyosunuz beni sitede
Hoş , siz de biliyorsunuz neyden bahsettiğimizi ama işte, ban öncesi son kıvranmalar olarak görüyorum bu çabanızıBelirttim simdiayriva sifre sadece bende yoktu o zaman o da acmis olabilir valla hatirlamiyorum ama cocugum yok net olaa bilirdim
kızının adı ne mehtap?benim de kızım var en iyi arkadaşım o.umarım pişman olmazsın günün birindeArkadaslar bir uyelik bdv ve ijtiyaci olan sordu.bunnun icin uueloknalmadik.biz ne bilelim.siz arastiracaksiniz
Tahmin etmiştimYahu hanımefendi, siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuzbir de güya bizim aklımızla dalga geçiyor ya,köprü öncesi son çıkış çabaları falan mı bu??
Kendi hesabınızdan kendiniz bir başkası için konu açabilirsiniz. Ama şifrenizi başkalarına veremezsiniz. Bir hesabı ortak olarak kullanamazsınız. Yasak olan bu. Aşağıya ekledim.
Hoş , siz de biliyorsunuz neyden bahsettiğimizi ama işte, ban öncesi son kıvranmalar olarak görüyorum bu çabanızı
şimdi ben de yönetime yazdım.bakalım ne olacak?Tahmin etmiştim
Belki didemin çocuğudurkızının adı ne mehtap?benim de kızım var en iyi arkadaşım o.umarım pişman olmazsın günün birinde
Ya sBir uyelik sozlesmesini ariyorum dediniz ya yasak diyeTahmin etmiştim
elbette değil mehtap hanım.ama bir çocuk da basit bir bilgi değil.insan olan çocuğuna yok der mi?var deseniz ne çıkar ki.sizi kötü mü değerlendireceğiz o zaman .yooooYa sBir uyelik sozlesmesini ariyorum dediniz ya yasak diye
Cok garipnyaptiginiz insanlar tum bilgilerini igsa etmek zorunda degil
Hanimefendi sizin degerlendirmenizi ne dusundugunuzu niye umursayayim.burayi disaridan insanlar da okuyor.veya uye tanidiklar olabilir niue anonim olunan bir yerde ifsa olayim dert yazmak buranin amaci.cozum aramak.bilgilerimizi dokmek degil ki.neden insanlarin gizledigi halde gecmis konularini uazip duriyorsunuz.niye anlayayim heeseyimi.ya sabir durduk ueede neyseelbette değil mehtap hanım.ama bir çocuk da basit bir bilgi değil.insan olan çocuğuna yok der mi?var deseniz ne çıkar ki.sizi kötü mü değerlendireceğiz o zaman .yoooo
Kalenin oradaki Hamamönü tarafını beğendim ben,oraların da farklı güzellikleri vardır eminim,yasandikca sevilir benimsenir,fakat bazı güzellikler var ki sevmeye çaba göstermeden aşık olursun,deniz,boğaz,İstanbulbir de Ankaraya gelin görün.Her yer beton heryer avm.haftasonları acaba hangi avm ye gitsek diye düşünüyoruz sadece.sinema tiyatro dışında da sosyal hayatımız yok.bir iki gölümüz var sadece.oralarda da güzel mekanlar yok oturulacak
Gizliyse , ifşa olmak istemiyorduysanız en başta diğer konularınızda çocuğum var yazmasaydınız.Hanimefendi sizin degerlendirmenizi ne dusundugunuzu niye umursayayim.burayi disaridan insanlar da okuyor.veya uye tanidiklar olabilir niue anonim olunan bir yerde ifsa olayim dert yazmak buranin amaci.cozum aramak.bilgilerimizi dokmek degil ki.neden insanlarin gizledigi halde gecmis konularini uazip duriyorsunuz.niye anlayayim heeseyimi.ya sabir durduk ueede neyse
Konu cocuk konusi degil aylik 3bine gecinilir mi konusu.cocuk sorulmus mu size hayir.Gizliyse , ifşa olmak istemiyorduysanız en başta diğer konularınızda çocuğum var yazmasaydınız.
Kimse sizi didikleyip aaa bu hanımın çocuğu var, buldum demedi ki. Siz ne yazdıysanız biz de onu söyledik.
Bu foruma yazılanlar silinmiyor, üyelik kurallarında var.
Siz önceki konularınızda çocuğum var yazıp sonra yok, cart curt dediğinizde haliyle gülünç duruma düşüyorsunuz.
Biz sizin özelinizi didikleyip sizi ifşa etsek haklısınız da, sizin seneler önce yazdıklarınızı gösteriyoruz sadece. Bizde bir suç yok.
Daha planlı programlı yalan söyleyin bundan sonra madem, ne diyeyim
Çocuk ne ayol, sarı saçınızın dibi gelmiş, dip boyaya para lazım, oradan birkaç bine de kozmetik alışverişi. Kalan parayla kuru ekmek, peynir yiyip, battaniye altında çocuğunuza sarılıp oturursunuz. Bebek sarısı röfle ve her ay kıyafet alışverişi en önemlisi.Konu cocuk konusi degil aylik 3bine gecinilir mi konusu.cocuk sorulmus mu size hayir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?