Aylik 3 bine buyuk sehirde gecinebilir miyim?

venezuellada 1 yıllık benzin maliyeti 10 dolarmış.oradan getirtecek zaar benzini.ama kaskoya ne çare bulur bilemem

Keşke İstanbul’da yaşasaydım diye hayatım boyunca düşündüğüm tek an, yazını okurken oldu. Pr şirketlerine çağrıdır, müthiş bir yetenek var burada

Turistik 3 5 günlük gezi hariç, hiç şahsi bilgimin olduğu bir şehir değil yaşam açısından.
Sanırım kozmopolit olması yelpazeyi oldukça geniş tutuyor çünkü biz başkentte bu kadar açık bir alana sahip değiliz.
Evet üstün sınırı yok ama altın bir sınırı var.
En en uygun olması gereken sanayi içi esnaf dükkanlarında bile 25 lira altına bir yemek yiyebilmek kalmadı ki cafeye gideceğiz hele böyle manzarada yenecek 35 lira olacak falan filan.
Tantuniye tek dürüm tantuniye yakın zamanda 25 lira verdiğimi belirtmek isterim ki sokak lezzetleri, araba ürünleri bunlar.
İmkan, heves ve çaba takdire şayan.
Geçen ay bir sanatçı, başkentte konser verilen birkaç mekandan birine çıkacaktı, baktım biletler 250 den başlıyor, dalga mı geçiyor bunlar Allahın jolly jokeri dedim ama şaka değilmiş.
Bizdeki konser vb etkinlikler maalesef böyle 3 5 mekanla sınırlı.

Yalnız konudaki durum şu, ekonomik olarak rahat bir alandan dar alana geçiş yapmak.
Hayat çok zor hemfikiriz, değil 8 bine aylık cebinde bin tl si kalmadan her şeye yetişmeye çalışan var ama güllük gülistanlık bir mecradan kısıtlı imkana geçmek olayın özü.
Yoksa bu parayla İstanbul’dan küçük bir şehre taşınan insan nasıl göbek atar, niye atarsa aynı şekilde tersi olmalı, pür dikkat ve evdeki hesabın çarşıya uymayacağını çünkü o çarşının dünyanın en kozmopolit şehirlerinden biri olduğu unutulmamalıdır.

Senin gibi işin piri olmak için de sağlam bir yaşanmışlık gerekir, daha önceki hayatından bambaşka alışkanlıklar geliştirmesi gerekir.

Yok cocugum konuyu arkadasim icin acmistik kac sene onceydi sanirim benim.cocugum yok
Belirttim simdi ayriva sifre sadece bende yoktu o zaman o da acmis olabilir valla hatirlamiyorum ama cocugum yok net olaa bilirdim
Cocugum yok.birikimim var ya da yok olmayadabilirdi ben simdi sunum var bunum var demeyecegim ama herkes biriktirmek zorunda degil.ben köy kiziyim bilmem normal
.
.
Yeter ama lütfen yalan söyleyip durmayın. Eski konunuzda kendiniz yazmışsınız. Yok arkadaşımdı cart curt. Kocaman kadınların zekasıyla dalga geçiyorsunuz resmen.

.
.
Yeter ama lütfen yalan söyleyip durmayın. Eski konunuzda kendiniz yazmışsınız. Yok arkadaşımdı cart curt. Kocaman kadınların zekasıyla dalga geçiyorsunuz resmen.
Yazık o çocuğa o zaman. Sanal dünyada bile varlığı reddediliyorsa reelde durumu nasıldır?

Yazık o çocuğa o zaman. Sanal dünyada bile varlığı reddediliyorsa reelde durumu nasıldır?
Daha öncesinde de evli olan patronuna aşık olduğunu ama evli olduğunu öğrendikten sonra kendini çektiğini, dertten yataklara düştüğünü yazmış. Kilo falan vermiş. Kızını hayatının hiçbir döneminde umursuyor gibi görünmüyor yani.

Hanimlar kizim yok anlamiyor musunuz yok benim kizim yokbi de zekamizla dalga geciyosun demis biri
Valla ben buraya neden girmedigimi hatirladim.saka gibi bazilariniz gercekten.

kira faturalar harıç olur alısverısı şok tan bım den yapın bıde gezmeyın tabı. dışarı çıkmak çok bıtırıyo ınsanı gezme tozma alısverıs

Tek kisi kira derdi yoksa yeter sanki.
Yani güllük gülistanlık olmasa da tek kisi kirasız gideri var.

elektrik faturası aksamdan aksama eve geldiğimde de 175 geldi 1 ay annem bende kaldıgında 180 geldi. Valla bakarv dediğiniz 5 tlyse

ahahhahah welcome to istanbul tabıkı kazandıgınız sadece faturalara ve eve gidecek..Sevdiğin seyleri yapacak ve alacak paran kalmayabiir benim ve insanların bahsettiği bu ama siz yine de yasayıp gorun:)

Ay kızcağızın kafasındaymış her şey. Bıkmış yaşadığı şehirden “meğer ben istanbula taşınmışım yannız yaşıyomuşum” diye hayal kuruyor ama maddi engeller çıktı hayalde sanırım. Rasyonalize edip hayalini daha sağlam zeminlere oturtacak. Bu kadar ısrarla doğalgaz açmamayı savunması normal bir olay değil çünkü. Bizi neden ikna etmeye çalışıyor anlamıyorum zaten. Gel yaşa paşalar gibi araban da varmış. Yok illa herkes onaylayacak.

Aç kalmaz,ölmeden yaşarsınız. Ülkede hayatta kalabiliyorsak sevinir hale geldik malesef.. İnsan olarak istediğiniz bir çok şeyi o paraya alamazsınız,yapamazsınız,giyemezsiniz. Bence bu yaşamak değil.

Hanimlar kizim yok anlamiyor musunuz yok benim kizim yokbi de zekamizla dalga geciyosun demis biri
Valla ben buraya neden girmedigimi hatirladim.saka gibi bazilariniz gercekten.
aşağıdaki konu size ait değil mi? Sadece buna cevap verin yeterli bence. Ama kesin arkadaşınızın görümcesi için falan açmışsınızdır o konuyu da siz

Ben bi yasayayim aradan bi kac ay gecsin konuyu guncellerim.arkafasim tasinmayacak daha iyi bir is arayacak.o zaman konusalim yine hanimlar.
Yani sadece siz yasamiyorsunuz istanbulda.aylik 50 lira elektrik odeyen de var.70 su odeyen de var.
Niye 3500 luk evde oturacaksin diyen olmus.sariyerde duzgun bir ev 3500.ayrica ev onemli.iyi bir evde oturmak icin calisiriz,sevdigimiz seyleri yapabilmek icin calisiriz...isinmak,isik,su bunlar temel ihtiyaclar evey ama bunlara calisilmaz.savurulmaz hem.bunlar tukenebilir enerji.ben kisarim siz kismayin.ama.bu kimaeye hakaret hakki vermez.

aşağıdaki konu size ait değil mi? Sadece buna cevap verin yeterli bence. Ama kesin arkadaşınızın görümcesi için falan açmışsınızdır o konuyu da siz
üyeliği birkaç kişi kullanıyormuş ya.bu da suç değil mi sitede Mune hanım ilgilenir .kendi burada yazmadı mı benim şifrem başkalarında da var onlar da yazıyor diye

Arkadaslar bir uyelik bdv ve ijtiyaci olan sordu.bunnun icin uueloknalmadik.biz ne bilelim.siz arastiracaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…