sizin çevrenizde ilişkiler para ve güzellik üzerine sanırım
siz sevgilinizle güzellik sözleşmesi imzalayın kilo almayacağım , selülitim olmayacak , çatlaklarım olmayacak
o da sizle ayda en az 10000 kazanma sözleşmesi
gül gibi geçinir gidersiniz
mesleği manken olan arkadaşım, sen kendin gibi manken birini bul, ne mesleğinden ayrı kalırsın, ne de paranızdan.
aylık gelir ne kadar olmalı diye konu açan birinin içinde sevgiye dair ufak bi kırıntı bulmak hata olur zaten.
siz maddi dünyada eğlenin, maneviyat size ağır gelir zira.
Arkadaşım kusurabakmada sen bu türkçeyle %200 burslu oxford'u bitirsen (ki hiç sanmıyorum) modellikten başka bir iş yapamazdın zaten
YA şimdi kimse burda yok para önemli değil AŞK AŞK AŞK yalanlarına girmesin herkes evlenecği kişinn maddi durumunu ÖNEMLE dikkate alır.he şöyle bişi olabilir babasınn evnde durumu iyi değildr asgari ücretle vs geçinmiştir zaten o insan çok zengnlk istemez görmemiştir öyle şeyler zaten.ama maddi durumu baba evnde iyiyse o durumn altına düşmez İSTEMEZ.YADA zengn birinin tercih edeceği kadar güzel olmayabilir:)
maddi manevi dünyalara girersek benim kadar maneviyata deeğer verdiğini sanmıyorm çoğu kişinn..
yazdklarnzı okuyunca sinirden düşnmeden yazıyorm ve böyle çkıyor ve reelde de sinrlendğimde çok hızlı konuşurum aynen böyle olur bilmem anlatabildim mi? insanlarda model olacak fizik ve burslu okuyacak beyin olmadğı için böyle eleştiriler alabilirim evet:) ben gülüp geçerim sadece :))))
bu nasıl bir kafa anlamadım ben . insanlarla öylesine laflaşmak için mi açtın geceden beri tonlarca laflar yazılmış bu nedir Allah aşkına ya
şu laflarından okadar anlaşılıyo ki maneviyata önem verdiğin ağzım açık kaldı hatta yerlerde yani :)
gülmek istiyorum sana AŞK AŞK AŞK YALANLARINA GİRMEYİN lafını açıkca söyleyebilen biri nasıl çoğu kişiden maneviyatlı olabiliyor ben bunu sorgularım :)
boşver ya sen babanın evinde kal valla akıllı bir adam bu kafayla seni alırsa ben o adamda art niyet ararım Allah aşkına
yada içgüveysi falan al :)
biri şu konuyu kapatsın Allah aşkına neemiş ki bu böle konu sahibinin yaşından şüphe ettim yemin ederiiim
yazdklarnzı okuyunca sinirden düşnmeden yazıyorm ve böyle çkıyor ve reelde de sinrlendğimde çok hızlı konuşurum aynen böyle olur bilmem anlatabildim mi? insanlarda model olacak fizik ve burslu okuyacak beyin olmadğı için böyle eleştiriler alabilirim evet:) ben gülüp geçerim sadece :))))
ay canım gül geç tabi ki. senden düşünce beklemiyoruz.
İyi fikirmiş sevo.
Keşke evlenmeden bende kocamla imzalayaydım,evlendiğimde 80 kilo olan adam oldu şimdi 110 kilo.
Beyin çok farklı bir organdır. Gerçekten beynin varlığından haberin olması ve bunu dile getirmen sevindirici bir bakıma... burs yaramış!
Başarılarının devamını diliyorum... Fizikli, burslu ve beyinli arkadaşım.
evet tatlım evet o dedğinden
benden hep iyi fikirler çıkar zatengeç kalmışsın kilo almış başını gitmiş :26:
senin o burslu okuduğun beyin varya kusura bakma ozaman sosyal hayat çalışmıyor birinin bu gerçeği söylemesi gerekiyordu %100 burslu olman senin çok zeki biri olduğunu ortaya koymaz ayrıca çok güzel bir fiziğe sahip olmak seni çok iyi model yapmaz Allah aşkına o kafa bunlara çalışmasın okadar insanız burda ozaman %100 burslu okuduğun için napalım sana nasıl bir tebrik beklersin kusura bakma onu yapmak kazanmak zaten senin görevin
YA şimdi kimse burda yok para önemli değil AŞK AŞK AŞK yalanlarına girmesin herkes evlenecği kişinn maddi durumunu ÖNEMLE dikkate alır.he şöyle bişi olabilir babasınn evnde durumu iyi değildr asgari ücretle vs geçinmiştir zaten o insan çok zengnlk istemez görmemiştir öyle şeyler zaten.ama maddi durumu baba evnde iyiyse o durumn altına düşmez İSTEMEZ.YADA zengn birinin tercih edeceği kadar güzel olmayabilir:)
maddi manevi dünyalara girersek benim kadar maneviyata deeğer verdiğini sanmıyorm çoğu kişinn..
Hem yaş 24 hemde işletmeyi bitireli çok olmuş.Çok anlayışınız nedir acaba sizin?? 1 yıl mı 2 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?