aylık gelir sizce ne kadar olmalı?

Tüm sayfaları okumadım.Yazmayacaktım ama dayanamadım.
Evlilik aşk meselesidir.İnsan parasına göre seçemez aşık olacağı adamı.O yüzden siz kendinizi garantiye alın 5000 lirayı siz kazanın (ki bu kadar ısrarla ve kendine güvenle istiyorum dediğinize göre bu vasıflara sahipsinizdir herhalde) Aşık olduğunuz adamla evlenin o 1000 lira da alsa eder 6000 rahat edersiniz.

Son düzenleme:

İyi fikirmiş sevo.

Keşke evlenmeden bende kocamla imzalayaydım,evlendiğimde 80 kilo olan adam oldu şimdi 110 kilo.

Sakın düşük maaşlı biriyle evlenme!

Açlıktan ölürsün falan riske girme bence...

Arkadaşım kusurabakmada sen bu türkçeyle %200 burslu oxford'u bitirsen (ki hiç sanmıyorum) modellikten başka bir iş yapamazdın zaten

yazdklarnzı okuyunca sinirden düşnmeden yazıyorm ve böyle çkıyor ve reelde de sinrlendğimde çok hızlı konuşurum aynen böyle olur bilmem anlatabildim mi? insanlarda model olacak fizik ve burslu okuyacak beyin olmadğı için böyle eleştiriler alabilirim evet:) ben gülüp geçerim sadece :))))

bu nasıl bir kafa anlamadım ben . insanlarla öylesine laflaşmak için mi açtın geceden beri tonlarca laflar yazılmış bu nedir Allah aşkına ya
şu laflarından okadar anlaşılıyo ki maneviyata önem verdiğin ağzım açık kaldı hatta yerlerde yani :)
gülmek istiyorum sana AŞK AŞK AŞK YALANLARINA GİRMEYİN lafını açıkca söyleyebilen biri nasıl çoğu kişiden maneviyatlı olabiliyor ben bunu sorgularım :)
boşver ya sen babanın evinde kal valla akıllı bir adam bu kafayla seni alırsa ben o adamda art niyet ararım Allah aşkına
yada içgüveysi falan al :)
biri şu konuyu kapatsın Allah aşkına neemiş ki bu böle konu sahibinin yaşından şüphe ettim yemin ederiiim

ay canım gül geç tabi ki. senden düşünce beklemiyoruz.

24 yaşındayım.başka soru?

Çok garipmiş gerçekten
İnsan ancak fazla zekalı olunca Türkçe'yi konuşamıyor demekki

Benim bildiğim birşey varsa o da büyük konuşmanın iyi olmadığıdır.Madem maneviyatınız yüksek o zaman dünyalar sizin olsa herşeyin tek kibrite baktiğını da biliyorsunuzdur.
Benim size tavsiyem hani zaten tüm onca parayı kazanan adamlar sizin kapınızda ya açın bi kapıyı toplayın CV leri seçin işte en iyisini.

Beyin çok farklı bir organdır. Gerçekten beynin varlığından haberin olması ve bunu dile getirmen sevindirici bir bakıma... burs yaramış!

Başarılarının devamını diliyorum... Fizikli, burslu ve beyinli arkadaşım.

senin o burslu okuduğun beyin varya kusura bakma ozaman sosyal hayat çalışmıyor birinin bu gerçeği söylemesi gerekiyordu %100 burslu olman senin çok zeki biri olduğunu ortaya koymaz ayrıca çok güzel bir fiziğe sahip olmak seni çok iyi model yapmaz Allah aşkına o kafa bunlara çalışmasın okadar insanız burda ozaman %100 burslu okuduğun için napalım sana nasıl bir tebrik beklersin kusura bakma onu yapmak kazanmak zaten senin görevin

Hem yaş 24 hemde işletmeyi bitireli çok olmuş.Çok anlayışınız nedir acaba sizin?? 1 yıl mı 2 mi?

soruma hala yanıt vermedin,neden açtın bu konuyu:26:
gerçekten merak ettim
benden hep iyi fikirler çıkar zaten geç kalmışsın kilo almış başını gitmiş :26:

evlenmeden tanıyaydım seni iyiydi.

elbette görevim ama burda cahil eğitimsiz kız muamalesi yapanlara ithafen söyledm onu.çok iyi bi modelim demedim ki o nerden çktı şmdi

dünyası küçük insanlar ısrarla herkesin kendileri gibi düşündüğünü zannederler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…