aylık gelir sizce ne kadar olmalı?

Benim bir tanıdığımda aynısını yaptı
Kızı için nişantaşında oturuyor kendileri borç batağında
Allah akıl fikir versin

en az 10 bin.
çoluk çocuk işin içine girince o bile zor yeter.
eğer bi arabam olsun güzel yerlerde yemeğimi yiyeyim sinemama gideyim akşam çıkayım arkadaşlarımla takılayım, güzel yerlere tatile gideyim ya da yazlık evim olsun, istediğim kıyafeti alabileyim, çocuğumu bişeyden mahrum etmeyeyim diyorsan o bile yetmez büyük şehirde 20 bine kadar yolu var sen de çalışmayacaksan.

mankenlik meslek değildir diyenlere de yuh diyorum, para kazanılan her iş bir meslektir, herkes kendini ne kadar kaf dağında görüyor maşşallah.
yalnız evlendikten sonra mankenlik yapmamanı isteyebilir anlıyorum eşin ama az çok moda bilgisi edinmişsindir bir moda evi vs açabilirsin bütün ünlü mankenler öyle yapıyor
çalışmayan bayanlar bi süre sonra erkeklerin gözünde bağımlı role bürünebiliyor ve kıymeti bilinmiyor bence az kazansan da çalışmalısın.

Yok artık! Hayret bir şey ya... Para ne kadar önemli bazı insancıklar için. Pes!

sene olmuş 2013

hala zengin koca bulma muhabbeti

La Havle

modellik meslek değildir diyen çok bilmiş arkadaşım biraz araştırma yap nette bence.öğretmenlik neden okuyayım İŞLETME mezunuyum.evet insanlar bilmeden yargılıyorlar ben çekimlere dahi zor gidiyorum sağlık sorunlarımdan dolayı ilerde doğum yapmm bile zor olacak ki çalışmam belki mümkün olmayacak bnu vurgu yapmaya gerek duymadım ama çok eleştiri alnca söylemk istedim.şimdiii zengn koca merklısı diyen kişiye söylüyorm herkes orta halli biryle evlnmk zornda değil benim zaten şuan evim var yani hayat standartm iyi ama ilerde adamı kendi evim otrtcak halm yok o bi ev almalı bn kirasını alırım kendi evimin.

İyi de güzel arkadaşım burada kim biliyor senin sağlık sorunlarını? Herkes yazdığın 2-3 cümleyle şahsi fikrini yazıyor.

Mankenlik bir meslektir ama kısa ömürlüdür bir hayat için. Yani şöyle diyeyim; evlenirsin devam, çocuğun olur kilo alırsın vs ara, bakmışsın yaş ilerlemiş işe çağıran yok.
Garanti değil yani, bu yüzden birçok mankenin başka meslekleri de vardır.

Ne yazdıysan onu baz alıyoruz anlayacağın.

Bırak Allah aşkına ya,

Benim mesleğim modellik,kocam çalışmama izin vermezse çalışamam dedikten sonra işletme mezunu olmaya mı karar verdin.

Sana orta halli biriyle evlen diyede akıl vermedim,önce kendi standartlarını baba parasıyla değil,kendin oluştur,sonra zengin kocayıda bul dedim.

Ama benim anlattıklarımı anlama olasılığn olduğunu sanmıyorum.

Not;senin anlattıkların üzerinden yorum yapıyoruz burda,sağlık sorunlarını bilme olasılığımız yok sen anlatmazsan(oda şimdi çıkmadıysa tabi)

Mankenlik meslek değildir diyen benim arkadaşım,kendimide kaf dağında gördüğüm yok.

Üniversitede o kadar çok ben modelim diye dolaşan arkadaşım vardıki,sanırsınızki bu ülkede herkes manken ,model.

Hatta bir tanesi okulu bıraktı ben mankenim diye,şimdi 35 yaşında açıköğretimle ünicersite bitirmeye çalışıyor.

En iddialı mankenlerin bile 30 yaşından sonra iş bulması zorken,benim mesleğim modellik diye dolaşan ,üniversite okumayan kızlarımızın akıllı davranmaları için bir yazıydı benimki.

Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz anlayamadım.

10 bin, 20 bin mi?
Biz ölmüşüz, yaşamıyoruz :96:

mesleği manken olan arkadaşım, sen kendin gibi manken birini bul, ne mesleğinden ayrı kalırsın, ne de paranızdan.

aylık gelir ne kadar olmalı diye konu açan birinin içinde sevgiye dair ufak bi kırıntı bulmak hata olur zaten.

siz maddi dünyada eğlenin, maneviyat size ağır gelir zira.

ANLAMA konusunda özel üniyi işletme %100 bursla bitiren biri olarak senden daha iyi oldğum KESİN.işletmeyi bitireli de çok oluyor canım.modellik laf olsn diye değil ben bu işten para kazanıyorm düzenli olarak.sen beni tanımadan bu şekilde konuşamazsın etrafnda ki kendni model sanan kızlarla karştrma istersen.

evet canım, çok iyi Anladığın belli, ama paradan anlıyosun sadece.

YA şimdi kimse burda yok para önemli değil AŞK AŞK AŞK yalanlarına girmesin herkes evlenecği kişinn maddi durumunu ÖNEMLE dikkate alır.he şöyle bişi olabilir babasınn evnde durumu iyi değildr asgari ücretle vs geçinmiştir zaten o insan çok zengnlk istemez görmemiştir öyle şeyler zaten.ama maddi durumu baba evnde iyiyse o durumn altına düşmez İSTEMEZ.YADA zengn birinin tercih edeceği kadar güzel olmayabilir:)
maddi manevi dünyalara girersek benim kadar maneviyata deeğer verdiğini sanmıyorm çoğu kişinn..

ben kocama aşık olduğumda, adından başka hiç bir şey bilmiyodum 8 ay boyunca
hem aşka inanmıyosun, hem de herkesi kendin gibi sanıyosun.

aşk anca senin gibi maddiyat düşünenler için zırvalıktır.

zengin kişiler evlendiklerinin sırf güzelliklerine bakmıyolar, bunu bi idrak et önce. insan olmasına bakıyolar.
insan zengin oldu diye tüm insani vasıflarını kaybedecek değil.
senin maneviyata değer verdiğin cidden çok belli..

Belirli bir hayat standardın varsa,ve evlendiğinde bunu istiyorsan buraya niye konu açtın:26::26:

Burda 270000 kadın var ve aylık 1500 lira ile geçimini sağlayanlar olduğu gibi aylık 50.000lira ile geçimini sağlayan da var.Bütün cevapların ortalamasını veya üst sınırını alıp hedef mi belirleyeceksin.:26::26:Konuyu açmaktaki amacını hala anlayamadım.

35 yaşındayım,seninle meslek ,okul veya statü yarıştırmam zaten komik olur.

Arkadaşım kusurabakmada sen bu türkçeyle %200 burslu oxford'u bitirsen (ki hiç sanmıyorum) modellikten başka bir iş yapamazdın zaten

sizin çevrenizde ilişkiler para ve güzellik üzerine sanırım

siz sevgilinizle güzellik sözleşmesi imzalayın kilo almayacağım , selülitim olmayacak , çatlaklarım olmayacak

o da sizle ayda en az 10000 kazanma sözleşmesi

gül gibi geçinir gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…