Arkadasimin babasi muteahhitti. SIK SIK ev degistiriyorlardi. Ben de onceki ev de guzeldi niye buna gectiniz dedim. Arkadasimin annesi zengin birileriyle tanismalari ve zengin biriyle evlenmeleri icin iyi semtlerde oturmak istiyormus. O yuzden demisti arkadasim. Zengin koca bulalaikm diye demisti.
Anneciğinin ellerinden hürmetle öperim..
Seni de yorumndan ötürü tebrk ederim canım
Arkadasimin babasi muteahhitti. SIK SIK ev degistiriyorlardi. Ben de onceki ev de guzeldi niye buna gectiniz dedim. Arkadasimin annesi zengin birileriyle tanismalari ve zengin biriyle evlenmeleri icin iyi semtlerde oturmak istiyormus. O yuzden demisti arkadasim. Zengin koca bulalaikm diye demisti.
en az 10 bin.
çoluk çocuk işin içine girince o bile zor yeter.
eğer bi arabam olsun güzel yerlerde yemeğimi yiyeyim sinemama gideyim akşam çıkayım arkadaşlarımla takılayım, güzel yerlere tatile gideyim ya da yazlık evim olsun, istediğim kıyafeti alabileyim, çocuğumu bişeyden mahrum etmeyeyim diyorsan o bile yetmez büyük şehirde 20 bine kadar yolu var sen de çalışmayacaksan.
mankenlik meslek değildir diyenlere de yuh diyorum, para kazanılan her iş bir meslektir, herkes kendini ne kadar kaf dağında görüyor maşşallah.
yalnız evlendikten sonra mankenlik yapmamanı isteyebilir anlıyorum eşin ama az çok moda bilgisi edinmişsindir bir moda evi vs açabilirsin bütün ünlü mankenler öyle yapıyor
çalışmayan bayanlar bi süre sonra erkeklerin gözünde bağımlı role bürünebiliyor ve kıymeti bilinmiyor bence az kazansan da çalışmalısın.
sene olmuş 2013
hala zengin koca bulma muhabbeti
La Havle
Evlenmeden önce çalışıyordum...Evlendiğimden beri dışarıda aktif olarak çalışmıyorum...Çünkü üst üste ameliyatlar,hamilelikler vs geçirdim,ayrıca çok sorunlu adet dönemlerim var...Bu günlerde yatağa mahkum oluyorum..Ağrı kesici falan da kar etmiyor...Kalkıp yemek bile yiyemiyorum...Çocuklarımı kreşe gönderiyorum ,çünkü kreşin çocuk gelişiminde ,sosyalleşmelerinde çok önemli olduğuna inanıyorum...Haftada 1-2 gün göndermediğim oluyor... Kimse kimsenin hayat şartlarını bilmiyor...Çocukları başından attı diyen densizler de var gerçi ama Allah da onların yüzünü güldürmüyor işte....Şimdi yeni yeni evimde kendi işimi yapmaya başladım... Tutumluyum,gereksiz harcamalarım yok...Bir mağazaya gidiyorum kendime ayakkabı bakıcam diye,bir çıkıyorum çocukların çizme ihtiyacı var deyip çizme almışım....Şu an tek maaşla geçiniyoruz...Yaşam standartlarımız çok süper olmasa da fena değil... Hatta iyi sayılır....Yani kimine göre armut piş,ağzıma düş yapıyorum değil mi ??Şimdi benim hakkım değil yaşadığım hayat öyle mi ??
Geçin bunları .... İnsanların özel durumlarını bilmeden uzaktan boşa konuşur,boş yere günah alırsınız............Allah 'ta yüzünüzü güldürmez....
(Bu topikten hiç kimseye cevap değil,sadece başka bir durum olabileceğine örnek vermek istedim........)
Rızkı veren ALLAH (c.c) dır. Parası var beni geçindirir her istediğimi alabilirim diye evlenirsin bi bakarsın işinden atılmış , iflas etmiş, hastalık gelmiş çalışamaz olmuş. Yada az maaş alırdır sonra RABBİM öyle bi kapı açar ki sen bile inanamazsın.Birde geçinebilmek insanın istekleriylede alakalı. Yeri geldiğinde kişi isteklerini asgariye indirgemeyi bilmeli bence.
Kimileri kızmış ama bence soru gayet mantıklı. Çünkü para olmadan karşındaki ne kadar iyi olursa olsun geçim olmuyor. Hele ki çocukta olunca hayat işkenceye dönüyor.
Bir tanıdığım var böyle ve hayat çok zor onun için evlendiiğinede pişman zaten.
Soruna gelecek olursak büyük şehirde 5000 (ist ankara izmir gibi) Diğer şehirlerde 4000 le gayet güzel bi hayat yaşarsın.
Ama şu var sende çalışmalısın en kızdığım şeydir kendi çalışmıyacakken rahatını düşünürken eşimin maaşı şu kadar olsun diyenler. Senin ne katkın olacakta karşındakinden bunu talep ediyorsun utanıp sıkılmadan. Ne olursa olsun bi katkı olmalı özellikle ilk zamanlarda. Sonra çocuk olur sağlık sorunları olur çalışmazsın o ayrı.
modellik meslek değildir diyen çok bilmiş arkadaşım biraz araştırma yap nette bence.öğretmenlik neden okuyayım İŞLETME mezunuyum.evet insanlar bilmeden yargılıyorlar ben çekimlere dahi zor gidiyorum sağlık sorunlarımdan dolayı ilerde doğum yapmm bile zor olacak ki çalışmam belki mümkün olmayacak bnu vurgu yapmaya gerek duymadım ama çok eleştiri alnca söylemk istedim.şimdiii zengn koca merklısı diyen kişiye söylüyorm herkes orta halli biryle evlnmk zornda değil benim zaten şuan evim var yani hayat standartm iyi ama ilerde adamı kendi evim otrtcak halm yok o bi ev almalı bn kirasını alırım kendi evimin.Modellik bir meslek değildir.
Keşke modellik yaparken birde öğretmenlik okusa idiniz.
Siz kendinizde söylemişsiniz,para kazanıyorsunuz ama kenara beş kuruş koyamıyorsunuz.Ki biriktirseniz bile kazandığınız parada sizin gelecek için bir iş kurmanıza imkan sağlayacak bir para değil.Modelliği belki 10 yıl ,belki 5 ,belkide 15 yıl yaparsınız.Peki ya sonra???
Maddi gücü olan bir adamla evlenmekle bitmiyor bu iş malesef.Boşanmayacağınızın garantisi varmı?Veya adamın cimri olmayacağının.Eğer ben yaşam standardımı değiştirmem diyorsanız,bunun için kendinizde çabalamalısınız.Hayat o kadar basit değil malesef.Bir zengin koca bulmakla hayatınızı garanti altına alamazsınız.
modellik meslek değildir diyen çok bilmiş arkadaşım biraz araştırma yap nette bence.öğretmenlik neden okuyayım İŞLETME mezunuyum.evet insanlar bilmeden yargılıyorlar ben çekimlere dahi zor gidiyorum sağlık sorunlarımdan dolayı ilerde doğum yapmm bile zor olacak ki çalışmam belki mümkün olmayacak bnu vurgu yapmaya gerek duymadım ama çok eleştiri alnca söylemk istedim.şimdiii zengn koca merklısı diyen kişiye söylüyorm herkes orta halli biryle evlnmk zornda değil benim zaten şuan evim var yani hayat standartm iyi ama ilerde adamı kendi evim otrtcak halm yok o bi ev almalı bn kirasını alırım kendi evimin.
modellik meslek değildir diyen çok bilmiş arkadaşım biraz araştırma yap nette bence.öğretmenlik neden okuyayım İŞLETME mezunuyum.evet insanlar bilmeden yargılıyorlar ben çekimlere dahi zor gidiyorum sağlık sorunlarımdan dolayı ilerde doğum yapmm bile zor olacak ki çalışmam belki mümkün olmayacak bnu vurgu yapmaya gerek duymadım ama çok eleştiri alnca söylemk istedim.şimdiii zengn koca merklısı diyen kişiye söylüyorm herkes orta halli biryle evlnmk zornda değil benim zaten şuan evim var yani hayat standartm iyi ama ilerde adamı kendi evim otrtcak halm yok o bi ev almalı bn kirasını alırım kendi evimin.
en az 10 bin.
eğer bi arabam olsun güzel yerlerde yemeğimi yiyeyim sinemama gideyim akşam çıkayım arkadaşlarımla takılayım, güzel yerlere tatile gideyim ya da yazlık evim olsun, istediğim kıyafeti alabileyim, çocuğumu bişeyden mahrum etmeyeyim diyorsan o bile yetmez büyük şehirde 20 bine kadar yolu var sen de çalışmayacaksan.
mankenlik meslek değildir diyenlere de yuh diyorum, para kazanılan her iş bir meslektir, herkes kendini ne kadar kaf dağında görüyor maşşallah.
yalnız evlendikten sonra mankenlik yapmamanı isteyebilir anlıyorum eşin ama az çok moda bilgisi edinmişsindir bir moda evi vs açabilirsin bütün ünlü mankenler öyle yapıyor
çalışmayan bayanlar bi süre sonra erkeklerin gözünde bağımlı role bürünebiliyor ve kıymeti bilinmiyor bence az kazansan da çalışmalısın.
en az 10 bin.
Bırak Allah aşkına ya,
Benim mesleğim modellik,kocam çalışmama izin vermezse çalışamam dedikten sonra işletme mezunu olmaya mı karar verdin.
Sana orta halli biriyle evlen diyede akıl vermedim,önce kendi standartlarını baba parasıyla değil,kendin oluştur,sonra zengin kocayıda bul dedim.
Ama benim anlattıklarımı anlama olasılığn olduğunu sanmıyorum.
Not;senin anlattıkların üzerinden yorum yapıyoruz burda,sağlık sorunlarını bilme olasılığımız yok sen anlatmazsan(oda şimdi çıkmadıysa tabi)
Mankenlik meslek değildir diyen benim arkadaşım,kendimide kaf dağında gördüğüm yok.
Üniversitede o kadar çok ben modelim diye dolaşan arkadaşım vardıki,sanırsınızki bu ülkede herkes manken ,model.
Hatta bir tanesi okulu bıraktı ben mankenim diye,şimdi 35 yaşında açıköğretimle ünicersite bitirmeye çalışıyor.
En iddialı mankenlerin bile 30 yaşından sonra iş bulması zorken,benim mesleğim modellik diye dolaşan ,üniversite okumayan kızlarımızın akıllı davranmaları için bir yazıydı benimki.
Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz anlayamadım.
10 bin, 20 bin mi?
Biz ölmüşüz, yaşamıyoruz :96:
ANLAMA konusunda özel üniyi işletme %100 bursla bitiren biri olarak senden daha iyi oldğum KESİN.işletmeyi bitireli de çok oluyor canım.modellik laf olsn diye değil ben bu işten para kazanıyorm düzenli olarak.sen beni tanımadan bu şekilde konuşamazsın etrafnda ki kendni model sanan kızlarla karştrma istersen.
YA şimdi kimse burda yok para önemli değil AŞK AŞK AŞK yalanlarına girmesin herkes evlenecği kişinn maddi durumunu ÖNEMLE dikkate alır.he şöyle bişi olabilir babasınn evnde durumu iyi değildr asgari ücretle vs geçinmiştir zaten o insan çok zengnlk istemez görmemiştir öyle şeyler zaten.ama maddi durumu baba evnde iyiyse o durumn altına düşmez İSTEMEZ.YADA zengn birinin tercih edeceği kadar güzel olmayabilir:)mesleği manken olan arkadaşım, sen kendin gibi manken birini bul, ne mesleğinden ayrı kalırsın, ne de paranızdan.
aylık gelir ne kadar olmalı diye konu açan birinin içinde sevgiye dair ufak bi kırıntı bulmak hata olur zaten.
siz maddi dünyada eğlenin, maneviyat size ağır gelir zira.
Parayla mutlu olunmaz, ama parasizlik kesin mutsuz eder.
YA şimdi kimse burda yok para önemli değil AŞK AŞK AŞK yalanlarına girmesin herkes evlenecği kişinn maddi durumunu ÖNEMLE dikkate alır.he şöyle bişi olabilir babasınn evnde durumu iyi değildr asgari ücretle vs geçinmiştir zaten o insan çok zengnlk istemez görmemiştir öyle şeyler zaten.ama maddi durumu baba evnde iyiyse o durumn altına düşmez İSTEMEZ.YADA zengn birinin tercih edeceği kadar güzel olmayabilir:)
maddi manevi dünyalara girersek benim kadar maneviyata deeğer verdiğini sanmıyorm çoğu kişinn..
ANLAMA konusunda özel üniyi işletme %100 bursla bitiren biri olarak senden daha iyi oldğum KESİN.işletmeyi bitireli de çok oluyor canım.modellik laf olsn diye değil ben bu işten para kazanıyorm düzenli olarak.sen beni tanımadan bu şekilde konuşamazsın etrafnda ki kendni model sanan kızlarla karştrma istersen.
YA şimdi kimse burda yok para önemli değil AŞK AŞK AŞK yalanlarına girmesin herkes evlenecği kişinn maddi durumunu ÖNEMLE dikkate alır.he şöyle bişi olabilir babasınn evnde durumu iyi değildr asgari ücretle vs geçinmiştir zaten o insan çok zengnlk istemez görmemiştir öyle şeyler zaten.ama maddi durumu baba evnde iyiyse o durumn altına düşmez İSTEMEZ.YADA zengn birinin tercih edeceği kadar güzel olmayabilir:)
maddi manevi dünyalara girersek benim kadar maneviyata deeğer verdiğini sanmıyorm çoğu kişinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?