aynadaki goruntu ve foto arasinda fark

Bende de tersi oluyor hatta herkes bana fotojenik diyor herkesin bı derdi var ama öyle şeylere takılma tatlım eminim çok hoş bir bayansindir
Kiz valla boyle manyaklik olamaz dun suslandim esimle gezmeye gitcez ama bayram cocugu gibiyim boyle sikir sikir full makyajla on numara hissediyodum dedim bide foto cekiyim bu kadar hazirlanmisken veee olamaz yani tam bi saskoloz gibi ciktidefalarca cektimyok video cekiyorum yok hani sanki ozellikle ozurlutaklidi yapiyomusum gibi sinirim bozuldu normalde insanlarada disardan oyle gorunuyosam vay halime

Bence ayna yanıltıyor
Kameradakı halımız gercek halımız
Ayyy uzuldum oyleyse..sonucta goruntuye cok takilmamak gereksede insanlar sana bakarken konusurken iletisim kuratken icine degil yuzune bakiyor ozguven yerlerde...
Tabiki karakter kisilik kalbin guzelligi zeka hepsi bi butun ama goruntununde onemi buyuk diye dusunuyorum

Bende resımdekı halımi embesılmışım gıbı goruyorum arastırmıstım netde ve aynada yanılma oldugunu ogrendım...

Gozun gormek ıstedıgı beyın yanılması falan ...

Mesela her ınsanın yuzunun ıkı tarafı bırbırınden farklıymış ayna bunu gormuyormuş ama kamera bunu goruyor buyuzden fotojenıksin veya degılsın derlermış...

Ben varım hiç fotojenik değilim, kimisi kamerayı görünce hemen poz verir ben ise eh öh elim kolum nereye koysam modunda giriyorum, öyle olunca tövbe bismillah dedirten pozlar çıkıyo ortaya, benim resimlerim habersiz çekilecek ya da profesyonel çekim olacak yönlendirecek beni, tabi öncesinde yarım saat sohbet edecek rahatlıcam, öyle çekiyorum çektim yok

şimdi gerçekte fotoğraftaki gibisniz diyenler mesela hangi fotoğraftaki gibi ? profesyonelle başka, ön kamerayla başka, arka kamerayla bambaşka çıkıyoruz. bu saçma bence fotoğrafa güven olmaz.

telefon kamerasıyla yani ön kamerayla farklı çıkıyoruz bence çünkü benim burnum kemikli çıkıyor normalde küçük bir burnum var resmen laz uşağı gibi çıkıyorum ..ön kamera farklı gösteriyor ..başka biri uzaktan çektiğinde daha farklı çıkıyorum..birde poz vermeyi bilmek lazım kendimi kasarsam özürlü gibi çıkıyorum ama mesela doğal davranmaya çalışırsam daha normal oluyorum

şimdi gerçekte fotoğraftaki gibisniz diyenler mesela hangi fotoğraftaki gibi ? profesyonelle başka, ön kamerayla başka, arka kamerayla bambaşka çıkıyoruz. bu saçma bence fotoğrafa güven olmaz.

Fotografcı açıyı bıldıgı ıcın en guzel nasıl gorunebılecegınızı bıldıgı ıcın cekımlerı guzel.

Burada yine böyle bir konu açılmıştı, aynada kendimizi bilmem kaç kat güzel görüyormuşuz ama fotoğraftaki gerçek halimizmiş diye. O süreci yeni atlattık çoğumuz, yeni akıma gerek yok Bana fotojeniksin diyorlar o zaman da "demek ki olduğumdan iyi çıkıyorum, demek ki daha bile çirkinim" diye dertleniyorum. Kadının derdi bitmez arkadaş

Cunku arka kemara daha yuksek cozunurluge sahıp farkı ondan
Ön 5 arka 15 megapiksel

Özellikle iphone'larda ön kamera fotoğrafı ters çeviriyor.. Ben de ilk farkettiğimde hayrete düşüp sonra iki üç kişi çektiğimiz selfie lerde yanımdakilerin de gözümün normalde gördüğünden farklı çıktığını görünce çözmüştüm olayı.. :))

Ben..
kız arkadaşımda oldugundan daha iyi çıkıyor fotoğraflarda kendi de der beni sokakta biri görse tanımaz diye. Fotojenik değiliz sadece

Yaa aynı ben yemin ederim bu kadar olurrr.. Özellikle telefon kamerasında olan bişey bu normal fotolarda o kadar farklı gözükmüyorum.. Ama telefon fotoğraflarında özellikle yakın çekimlerde yüzüm resmen inanılmaz asimetrik çıkıyo

Benim bir arkadaşım var yasemin yalçına benziyor, resimlerde yandan Lopez,önden Azra akın gibi çıkıyor kız. Benim ön kamera es kaza açılsa kendimden korkuyorum. Kim çekerse çeksin ağzım burnum yamuk çıkıyor normal duruyorum yok yamuk yüzüm elim kolum ayaklarım maymun ile goril arası bişeyim galiba.
Normalde beğeniler. Resim çekilmeyi hiç sevmiyorum.

anlatayim. aynadaki goruntuyu beyin olabildigince guzellesitrerek bize sunuyo. yani en iyi sekilde goruyoruz kendimzii. beynin bizi kendmze en iyi gosterme hareketi. ancak gerckte nasil gorundugumuz fotograftaki gibidir.

Yok
yok yok tatlım ya eminim guzelsindir fotojenik ola mevzuatı var o yüzden boşver takılma ben takmıyorum foto sen güzel çıkıyorsun diyorlar he bende diyorum normalde değil yani gülüp geçiyorum boşver yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…