- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
On kamerayi kullaniyorumsol ust kosedeOn kamerayimi kullaniyosunuz?
Sag/ sol ust kosedemi kameraniz?
Kiz valla boyle manyaklik olamaz dun suslandim esimle gezmeye gitcez ama bayram cocugu gibiyim boyle sikir sikir full makyajla on numara hissediyodum dedim bide foto cekiyim bu kadar hazirlanmisken veee olamaz yani tam bi saskoloz gibi ciktidefalarca cektimyok video cekiyorum yok hani sanki ozellikle ozurlutaklidi yapiyomusum gibi sinirim bozuldu normalde insanlarada disardan oyle gorunuyosam vay halimeBende de tersi oluyor hatta herkes bana fotojenik diyorherkesin bı derdi var ama öyle şeylere takılma tatlım eminim çok hoş bir bayansindir
Ayyy uzuldum oyleyse..sonucta goruntuye cok takilmamak gereksede insanlar sana bakarken konusurken iletisim kuratken icine degil yuzune bakiyor ozguven yerlerde...Bence ayna yanıltıyor
Kameradakı halımız gercek halımız
Ayyy uzuldum oyleyse..sonucta goruntuye cok takilmamak gereksede insanlar sana bakarken konusurken iletisim kuratken icine degil yuzune bakiyor ozguven yerlerde...
Tabiki karakter kisilik kalbin guzelligi zeka hepsi bi butun ama goruntununde onemi buyuk diye dusunuyorum
şimdi gerçekte fotoğraftaki gibisniz diyenler mesela hangi fotoğraftaki gibi ? profesyonelle başka, ön kamerayla başka, arka kamerayla bambaşka çıkıyoruz. bu saçma bence fotoğrafa güven olmaz.
Cunku arka kemara daha yuksek cozunurluge sahıp farkı ondantelefon kamerasıyla yani ön kamerayla farklı çıkıyoruz bence çünkü benim burnum kemikli çıkıyor normalde küçük bir burnum var resmen laz uşağı gibi çıkıyorum ..ön kamera farklı gösteriyor ..başka biri uzaktan çektiğinde daha farklı çıkıyorum..birde poz vermeyi bilmek lazım kendimi kasarsam özürlü gibi çıkıyorum ama mesela doğal davranmaya çalışırsam daha normal oluyorum
Yaa aynı ben yemin ederim bu kadar olurrr.. Özellikle telefon kamerasında olan bişey bu normal fotolarda o kadar farklı gözükmüyorum.. Ama telefon fotoğraflarında özellikle yakın çekimlerde yüzüm resmen inanılmaz asimetrik çıkıyoBence bu oyle bisey degil ne oldu uda bilmiyorum ama mesela aynanin karisinda konusurum soylenirim sarki soylerim bu benim gayet iyiyim severim kendimi
Ama telefonu elime alip bi selfi ceksem bi video ceksem allah diyorum bu nasil salak sapsal bi ifade bu kim yaa ne alaka olmus diyorum sinirim bozuluyove merak ediyorum disardan bakinca aynadaki gibi mi yoksa videoyada fotodaki gibi mi gorunuyorum diye
yok yok tatlım ya eminim guzelsindir fotojenik ola mevzuatı var o yüzden boşver takılma ben takmıyorum foto sen güzel çıkıyorsun diyorlar he bende diyorum normalde değil yaniKiz valla boyle manyaklik olamaz dun suslandim esimle gezmeye gitcez ama bayram cocugu gibiyim boyle sikir sikir full makyajla on numara hissediyodum dedim bide foto cekiyim bu kadar hazirlanmisken veee olamaz yani tam bi saskoloz gibi ciktidefalarca cektimyok video cekiyorum yok hani sanki ozellikle ozurlutaklidi yapiyomusum gibi sinirim bozuldu normalde insanlarada disardan oyle gorunuyosam vay halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?