aynadaki goruntu ve foto arasinda fark

Bence ne ayna gerçeği gösterir ne de fotoğraf aynada kendimizi daha güzel görüyormusuz beyin algisiyla ilgili bir durummus , fotoğraf desen çekim acısı kameranın çözünürlüğü vs. Her yönden farklı çıkarsın o yüzden en iyisi etrafında ki insanların dediklerine bak sen özellikle dobra arkadaşlarının dediklerine bak onlar begeniyorsa tamamdır ki zaten her kadın güzeldir önemli olan güzelliği ortaya çıkarabilmek ❤

Aynadaki görüntünüz ters, siz de hep aynadaki görüntüye alışkın olduğunuz için fotoğraftaki haliniz daha kötü geliyor gözünüze. Yani açıklaması böyle diye biliyorum. Hatta kötü bir şey daha söyleyeyim, insanların sizi gördüğü bakış açısı da fotoğraftaki gibi. :) Çektiğiniz fotoğrafı simetrik olarak çevirdiğinizde fotoğraf gözünüze daha güzel gelecektir. Tabi fotoğraf çekilirken olan ışık seviyesi, derinliği, açısı falan da çirkin çıkmaya etki ediyor olabilir de fotoğraflarda çoğu kişinin kendini olduğundan çirkin bulduğu bir gerçektir ve ilk söylediğime dayanır.

Son düzenleme:
Beterin beteri var mesela ben aynada da kötü görünüyorum fotoğrafta da tam olarak böyle

Fotoğraf çektiğin telefonun megapikseliyle gözlerimizn ki arasında çok fark var. Gözlerimiz daha net ve iyi görüyo, fotoğraflarda çoğu zaman aynı olmuyo görüntü. Birde fotoğraf saliselik bi anı alıyo cansız bi an kalıyo. Bendede aynısı oluyo

Aynen ya bende de böyle. Bi fotoğraf cekiyim dudagim asimetrik gözümün biri büyük aynadakiyle alakası yok

ayy valla kendimi bigasim geliyo boyle o kadar alik bi ifade varki normal bakiyorum dumduz karsidan cekiyorumya bildigin saskin soka girmis gibi bi ifade var niye ven boyleyim yaaa ey allahim taktim simdi iyice

cok tatlisiniz

selfie ya da video çekmek neysede dışardan birinin çektiği fotolarda bende iğrenç çıkıyorum yanlız değilsin kesinlikle

Izledigim bi videoda fotoğraf çekmenin bazı püf noktalarından bahsediyodu ünlü biri aklımda kalmış fotoğraf çekerken biriyle beraber çekilmek daha güzel olmasını sağlıyormuş hiçkimseyi bulamazsan heykel bibloyla yanyana çek diyordu kadın Ayrıca B612 candy camera gibi programlar var beğenerek kullanıyorum güzel efektleri var normal kamera tam bir bunalım sebebi zaten

Şuraya bir fotomu koysam Allah yardımcınız olsun, sokakta pek görünmeyin dersiniz.
Bir gün bir hastane bankosundaki kıza ödeme yapıyordum, yüzümde de sadece gözaltı kapatıcı var. Kız bana döndü dedi ki, hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardardan birisiniz.
Tamam kendimi beğenirim aynada ama yine de hayretler içinde kaldım, fotoğraflarıma göre bildiğin çirkinim yahu

Bende de oluyor bazen aynada angelina jolie gibi hissediyorum fotoda kezban gibi cikiyorum

Hah işte benim durumumdan
Aynaya bakıyorum tamam diyorum cillop gibi oldum
Bir resim çekiyorum koca burunlu acayip bir tip
Resim çekmenin tekniğini bilmiyorum sanırım ya da fotojenik değiliz =)

Yabancı forumda buldum şimdi. Kız şöyle diyor:
Duştan çıktığımda ıslak halimle vücuduma bakıyorum ve diyorum ki, "kahretsin çok iyiyim!" Fakat fotoğraflarda mongol gibiyim.

İndiriyorum suan programi

Asıl halinde de, aynada da, fotoda çirkin olduğum için bende sıkıntı yok raadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…