- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
cok tatlisinizBence bu oyle bisey degil ne oldu uda bilmiyorum ama mesela aynanin karisinda konusurum soylenirim sarki soylerim bu benim gayet iyiyim severim kendimi
Ama telefonu elime alip bi selfi ceksem bi video ceksem allah diyorum bu nasil salak sapsal bi ifade bu kim yaa ne alaka olmus diyorum sinirim bozuluyove merak ediyorum disardan bakinca aynadaki gibi mi yoksa videoyada fotodaki gibi mi gorunuyorum diye
Bence bu oyle bisey degil ne oldu uda bilmiyorum ama mesela aynanin karisinda konusurum soylenirim sarki soylerim bu benim gayet iyiyim severim kendimi
Ama telefonu elime alip bi selfi ceksem bi video ceksem allah diyorum bu nasil salak sapsal bi ifade bu kim yaa ne alaka olmus diyorum sinirim bozuluyove merak ediyorum disardan bakinca aynadaki gibi mi yoksa videoyada fotodaki gibi mi gorunuyorum diye
Izledigim bi videoda fotoğraf çekmenin bazı püf noktalarından bahsediyodu ünlü biri aklımda kalmış fotoğraf çekerken biriyle beraber çekilmek daha güzel olmasını sağlıyormuş hiçkimseyi bulamazsan heykel bibloyla yanyana çek diyordu kadınAyyy sacma gelecek simdi
Duzgunce anlatmaya calisiyim sizde sizde de oluyor mu soyleyin bakalim
Simdi makyaj yaptim hazirlandim diyelim aynaya bakiyorum okey hersey iyi guzel hos gorunuyo
Ama ayni sekilde bi foto mu cekiyim ayni tipte amaan allahim sapsal boyle alik alip bakan gozum yuzum kayip bi tufah cikiyo
Valla bakin harbi oyle aynadaki benle fotoraftaki ben ayni degil gibi sizede oluyomu esimede soyledim cok inceliyosun kendini cok kusur buluyosun iyi iste diyo ama fotoraftan nefret ettim valla
Hani bariz cidden fark var aynada gozun burnum gayet iyi normal ama fotoda cok kotu
Hic boyle dusunen var mi kendinde ?
Ayyy sacma gelecek simdi
Simdi makyaj yaptim hazirlandim diyelim aynaya bakiyorum okey hersey iyi guzel hos gorunuyo
Ama ayni sekilde bi foto mu cekiyim ayni tipte amaan allahim sapsal boyle alik alip bakan gozum yuzum kayip bi tufah cikiyo
Valla bakin harbi oyle aynadaki benle fotoraftaki ben ayni degil gibi sizede oluyomu esimede soyledim cok inceliyosun kendini cok kusur buluyosun iyi iste diyo ama fotoraftan nefret ettim valla
Hani bariz cidden fark var aynada gozun burnum gayet iyi normal ama fotoda cok kotu
Ayyy sacma gelecek simdi
İndiriyorum suan programiIzledigim bi videoda fotoğraf çekmenin bazı püf noktalarından bahsediyodu ünlü biri aklımda kalmış fotoğraf çekerken biriyle beraber çekilmek daha güzel olmasını sağlıyormuş hiçkimseyi bulamazsan heykel bibloyla yanyana çek diyordu kadınAyrıca B612 candy camera gibi programlar var beğenerek kullanıyorum güzel efektleri var normal kamera tam bir bunalım sebebi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?