ayni anda iki kisiyi seviyorum

Allah seni iyi etsin cute güldürdün beni :))

Aşk iki kişiyi aynı anda sevmek midir??
Aşk bahsettiniğiz diğer konu sahibinin yaşadıkları mıdır??
Aşk ne zamandır böylesine kirlendi?

Aşkın son hali bu demek!

yazdım sildim yazdım sildim cidden dicek bişi yok.. tek diyeceğim. size yapılmasını istemediğiniz şeyi sizde başkasına yapmayın. buna hakkınız yok

Dışarda sonra neden bu kadar kız boşta diyoruz keşke herkes biriyle yetinse. eski sevgilimden ayrıyım ama o sevsin beni yinede ama şuanki sevgilimdende ayrılayamam o çok iyi davranıo bana

cedric diyorki, "Eğer 8 yaşındaysanız ve âşıksanız hayat gerçektende çok karmaşık"

ama sen iki karpuzu bır koltuğa sığdırmak istiyorsun
bence aynı anda 3-4 kişiye kadar sevebılırsın gibime geldi:26:
aslında, begendıgın her erkeği sevebılırsın desem daha doğru olur; çünkü iki kişiyi seven 3, 4 ü de sever yanlış anlama sakın
senınkı sevmek değil beğenmek...

Aşk iki kişiyi aynı anda sevmek midir??
Aşk bahsettiniğiz diğer konu sahibinin yaşadıkları mıdır??
Aşk ne zamandır böylesine kirlendi?

Ben yaptiklarimin doğru olduğunu söylemedim o konu sahibi hakkinda yorum yapmaya gerek yok cok buyuk yanlislar icinde zaten ben orda sadece abartilmis duygu derken neden bahsediyor onu sormak icin ornek olsn diye söyledim

Buna benzer birşeyi çok önceden yaşamıştım.Hayır tabiki asla ve asla geçmişe dönmeyin.Emin ol şu anki sevgilin senden uzaklaşırsa
sana hoş gelen o olacak.Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım.Demek ki önceki ile bir gelecek yokmuş.Senin eski sevgilinle tekrar görüşmen ile eski sevgiline dönmen aynı şey olacak.Aklında o olacak.Ona mesaj atınca cevap bekleyeceksin.Cevap atınca mesajlar..
Atmasa aklın onda kalacak sürekli.
İkisini de sevemezsin.Bence önceki sevgilin yarım kalmışlıklardan ibaret.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yaşınız genç sizin Buna dayanarak şunları söyliycem: Yorum yapan bir arkadaşımızında dediği gibi sizinki kesinlikle aldanma yani farkındasınızda eskiyle bişey olmıycağını adı üstünde eski!.. Gerçek birşey olsaydı yaşadığınız o eskiyle şuan şimdi bu durumda olmazdınız zaten.. Bence şuanki hayatınızda olan kişinin değerini bilin sizi sevenin değer verenin yanında olun Anca bu şekilde mutlu olursunuz.. Birde aramayın boşu boşuna gerekmez.. Şuan ki sevgiliniz bunu haketmiyo çünkü..

Hepiniz haklisinz ben direk cevap veremediklerime de diyeyim.
Sadece merak ediyorum bu yasa kadar sevmeyi beceremeyen bi kız duruyor karşınızda evet çocuk ruhluyum buyumuyorum sacmaliyorum kararsizim uniye gecerken de iki yıl boyunca tercih yapamadim bu yuzden ogrenmek istedigim şey şu eski sevgilimin acısı hic gecmese de dönmem ben ona. sevgilim baba olabilecek biri evine düşkün olacak benim icimde de ona karşı sevgi cok yalanı da yok en guzel vakitlerimi onunla geciriyorum siz ne dusunerek evlendiniz bu yeterli değil mi

ikincisinin sevgisinden eminsin hersey cok guzel,ilki yarim kalmis uhde kalmis icinde. uzak olmasida iyice percinlemis. ikincisi gelip hadi bitti dese o zaman anlarsin kimin icin olursun. oyle bi anlarsin ki degerini:) tecrube efenim.

Macera arayışına çıkmış senin kalp..

Mükemmeli aramaktasın şu an, kendi mükkemmel tanımına uymayan herkese ilgi duymak potansiyelin var. Bunu sevmek diye adlandırıyorsun

Aynen öyle yarim kalmış şeyler daha çok can yakiyor suana kadar en bana yakin buldugum cevabi verdniz teşekkür ederim bi hafta sonra uzaklascam bakalim zaman gosterecek :)

Yeterli değil ablacığım.
O saydıkların evlenmek içn önemli etkenler ama kalbinin sadece ona ait olması ve gözünün ondan başka bir erkeği görmemesi de gerekir evlenmek için.

Siz şuanki sevgilinizle sırf bu düşünceyle evlilik yaparsanız bu mantık evliliğinden başka bi boyuta geçemez! Anladığım kadarıyla içinizde aşk yok sevgilinize karşı çok iyi düşünün derim.. Bu birazda sevgilinize haksızlık olur..

Bi kalpte iki kişi olmaz

Sen ilk sevgilin 'gel' demedi diye
Yenisi ile birliktesin

Duyguların hala birincideyken
Bu adam kullanmaktan başka değil

Helal isteyeceğin biri varsa o eski sevgilin değil ' yeni ve kandırılan sevgilin '

Helall sana iştee bu kesinlikle çok doğru dedinn

Evet haketmiyor o canim benim :/ aramayayim ustunden o kadar zaman geçmiş olaylar daha da karismasin benimki gecen yazdan beri hic konusmadigim eski sevgilimi bi kac kere üstüste gördüğüm icin oldu belki de bu duygular geçici iki tarafa da belli etmeden icimde oldurcem duygularımı

Sizin tarzınızdaki insanlar için Attila İlhan'ın güzel bir şiirinde geçen bir kısım var. Umarım okuyup bir şeyler çıkarırsınız kendi payınıza.

Sen kendine yetmiyorsun, hiç kimse sana yetmiyor.
Birini bitirmeden aklın öteki yolculukta.

Madem unutamadın ne diye çocuğu umutlandırıp diğerine ağlıyosun.

Anlamıyorum cidden..

E ne diyelim ayrıl desek dinşlemiycen unut desek unutmycan.

Biraz karşınızdakine saygılı olun ya.

Onun yüzüne gülüp koklaşın akşam diğerine ah vah edip ağlayın. Yahu günah bile.

Olmamışsa olmamıştır madem unutamadın kimseyle olmazsın .

şimdi yurtdışındaki gel dese şimdiki sevgilini yüzüst bırakacağın ortada..

neyse mutluluklar dilerim kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…