- Konu Sahibi seymanur00
-
20 yasindayim :)
Biraz uzun olacak ama sizin fikirlerinize muhtacim çıkmazdaym ins okursunuz
Bir yıla yakın bi iliskim var sevgilim beni çok sever herkes imrenerek bakar bize nerden buldun bunu abisi varmi diye espri yaparlar hatta. Aile olarak durumlari iyi taninmis magazalari var suan iyi bi bölümde okuyor ama arada çalışıyor ve beni daha iyi yerlere goturmek bir dediğimi iki etmemek icin çalıştığına eminim. Arkadaslarima iyi davranır gözü benden başkasını görmez eski sevgilileri msj atar ben cevap veririm ya da engellerim yani kendinden cok ben giriyorum facesine diyebilirim telefonunu hep yanimda birakir.ne olursa olsun yanimda olan bi insan yani babam kanser oldugunda bi an olsn üzülmeme izin vermedi okulu bitince evlenme kararı aldık ben de istiyorum onunla evlenmek ama eski sevgilimi unutamiyorum geçici olsa coktan unutmuştum daha önce unuttuklarim oldu ama ilk aşk gibi o benim icin. onun kokusu sevgili kokusu ben onu görünce hala kalbim atıyor sanki oracıkta ölecekmisim kalp krizinden gibi. Dizlerim titriyor gozlerine bakamiyorum onunla aramda sacma sapan bi iliski gecti ama ikimizde cok seviyorduk baskalari ayirdi.bana o kadar deger veren baska kimse olmaz diyordum sevgilim karsima cikana kadar.hala sevgilimle beni görünce üzülüyor çöküyor ben de ağlıyorum gecmiste kurduğumuz hayaller geliyo aklıma hala düşündüğünü adımı andığını gorenlere beni sordugunu biliyorum ama gurur bizi bitirdi o seviyorum dese ben diyemem ben desem o demez insan iki yilda unutmaz mi bir bakisi kokuyu hala adi gecince gozleri mi dolar olmadık yerde onun uzuldugunu hissednce içi mi parçalanir bu kadar olmamali. Insan bu kadar sevip de araya duvar ormemeli gururdan korkulardan. simdi o nerde ben nerde... ailesinin dini bizimkinden farkli yaşays tarzları da farklı ben bunları sorun edecek bi kız degilim ama ilerde ne sorun yaşanır bilmiyorum yinede benimle gel herseyi bırak deseydi gelirdim. Bi bakisina ömrümü verirdim hala daha veririm ama gel demedi demiyecek ben de demem onun yerine aynalara anlatırım derdimi onu nasil sevdigimi nefretimi kizgnliklarimi . Gel Desem belki gelir ama sevgilimden vazgecemem sevgilim kadar huzurlu degil kolları yüreği onun kadar büyük değil. Arkadaslarim anlamiyor verdigim savaşı sevgilinden ayril diyorlar belki aranizda benim gibi hissetmis birileri vardir Bi kac haftaya yurt disina gidiyorum eski sevgilime hakkimi helal etmemistm gitmeden bir gun once arayip ettiğimi soyleyip kapaticam sizce yapmali miyim
Benim de hissettiklerim de bu anlattığınzdan farklı degilminnet çok farklı bir duygu. bu al yazmalım filmindeki gibidir belki. erkeğin yaptıklarından sonra yarı yolda bırakamamak. daha derin bir imnet için evlenmeyi düşünemiyorum bile. borç öder gibi. bunun dışında ben hep aşk+mantık olarak bakarım olaya. aşkın da bir mantığı vardır benim için. hem de baya ciddi oranda..
saçma bir ilişki insana duygu yaşatmaz. kör kütük imkansıza aşık olanların hayatlarında başka sorunlar vardır.Zaten başka sorunlar olduğu için de şefkati görünce liman gibi sığınma ihtiyacı hissedeler..bu da aslında aşık gibi sevmeden öte ana baba gibi sevilme iç güdüsündendir.
20 yaşındayım deyip neden gülüyorsunuz?
Sizde anlattıklarınıza gülüyorsunuz çünkü..
Konunun en başlarında kendinizi övmekten konuya girememişsiniz,tamam şimdi ki sevgiliniz bir dediğinizi etmez orasını anladık..
Konunun ortalarında,ilk aşkınızın sevgi koktuğunu,yani onun gibi kimsenin olamayacağını falan anlatmışsınız..
Konunun sonunda ise,şimdi ki sevgilinizin size çok şevkatli ve sevecen yaklaştığına dönmüşsünüz bir anda..
Ne alaka,nasıl bir bağdaşma anlamadım..
Herkes 20 yaşında oldu,bende 20 yaşımda eşime aşıktım deli gibi ve hala..
21 yaşımda ne istediğimi biliyordum,sevdim-aşık oldum-evlendim.
Yaşınız aklı başında davranmaya müsait, belkide akıl yaşta değil-baştadır olayını yaşıyorsunuz..Herkes her yaşta olgun olmak zorunda değil..
Fakat bir an önce ne istediğinize karar verin,bir bakmışsınız o iki kişi yüzünüze bile bakmayacak bir hal alır ona göre...
sen neden etik arıyorsun ki bu işte çek. zaten 2 kişiyi seviyormuş.3. neden olmasın ki..
Ya şu tür msjlar yazanlara soyluyorum benim durumumu anlamadiniz sanirm bi baştan okuyun ben simdiki sevgilimle 1 yıldır birlikteyim ondan once ilk aşkım olduğu icin unutamiyorum vur dedim oldurdunuz 7 Kocalı Hürmüz yaptiniz beni
çok ilginç şeyler yazmışsınız , nedir o teknik düzeneği ?İnanamiyorum sana sevgili arkadasim,
üzülmeye değer mi?
öncelikle sakin olmalısın,
bir kitap derki; Evrensel taç'a ulaşabilmek icin sana gosterilen o her kapı için ilginç bir teknik uygulamalısın,
teknik düzeneğini uygular isen o kilit çözulur ve hazır oldugunu görürsün . . .der. :))
elbette, toplumun temel iliskileri eski yuzyıllardan bu yana hep degisiklik gostermis ve bir sonraki liderin izini surmuslerdir,
gozlerini kapa ve ne istedigini soyle . .
Ornegin; benimde asik oldugum bir sevgilim var, yaklasik 7 senedir beraberligimiz oldu, harika bir erkek, zarif kibar ve bir bey efendi kendisi,
mesafeler uzak elbette, yurt disinda ikamet ediyor ve senenin 12 ayi gorusuruz ve gelir her daim, bunca zamandir iliskimizde bir engel olusmadi sevgili
/şeymanur00/
Gel zaman git zaman, gectigimiz 8 ay once biri ile tanistim, siradisi, gercekci, kadindan anlayan, zeki, olagan ustu gelismis tecrubeleri ve kisiligi var,
elbette diger tanidigim hic bir erkek gibi degil, farkli ve yaratici bir ozellikte,)
bir yandan senelerdir gorustugum yurt disindaki (C.Ş.) ve diger taraftan bulundugum ilde ikamet eden (C.B.)
ikisine de asik ve hayrandim ben,
C.B. İle evlilik harika ve dolu dolu,
ancak (C.Ş.) ile cok iyi bir sevgili olunur,
C.B. ile bu durumu cok konustuk, (C.Ş.) 'yi anlattim yeni sevgilime,
yeni sevgilim beni anlayisla karsiladi ve cok rahat muhabbet etmeye de basladik, C.Ş. ile ilgili iliskime dogal olarak destek de verdi,
yeni sevgilimle evliligi dusunuyoruz ve annesi ise harika bir insan, 2014 yilinda sozlenip evlenmeyi dusunuyoruz,
balayina da (C.Ş.)'nin bulundugu ülkeye gidelim istiyoruz)
ve coook mutluyum. .
Sanirim sen, her ikisi ile ilgili iliskini bir tanesine dahi soyleyecek cesareti bulamayabilirsin,
bende bulamadim once,
ama basardim,
nasil mi?
Aradigim erkegi bularak tabii, yeni sevgilim sevgilimden de öte bir arkadas, bir dost, bir sirdas, bir paylasan, bir hayat arkadasi kendisi,
Yeri ve zamani geldiginde yurt disindaki sevgilim (C.Ş.) metresimde olabilir, neden olmasin?
Metres hayati sadece erkeklere mi ozel saniyorsunuz?)
SEVGİLERİM .'. S.T.N.
Biraz uzun olacak ama sizin fikirlerinize muhtacim çıkmazdaym ins okursunuz
Bir yıla yakın bi iliskim var sevgilim beni çok sever herkes imrenerek bakar bize nerden buldun bunu abisi varmi diye espri yaparlar hatta. Aile olarak durumlari iyi taninmis magazalari var suan iyi bi bölümde okuyor ama arada çalışıyor ve beni daha iyi yerlere goturmek bir dediğimi iki etmemek icin çalıştığına eminim. Arkadaslarima iyi davranır gözü benden başkasını görmez eski sevgilileri msj atar ben cevap veririm ya da engellerim yani kendinden cok ben giriyorum facesine diyebilirim telefonunu hep yanimda birakir.ne olursa olsun yanimda olan bi insan yani babam kanser oldugunda bi an olsn üzülmeme izin vermedi okulu bitince evlenme kararı aldık ben de istiyorum onunla evlenmek ama eski sevgilimi unutamiyorum geçici olsa coktan unutmuştum daha önce unuttuklarim oldu ama ilk aşk gibi o benim icin. onun kokusu sevgili kokusu ben onu görünce hala kalbim atıyor sanki oracıkta ölecekmisim kalp krizinden gibi. Dizlerim titriyor gozlerine bakamiyorum onunla aramda sacma sapan bi iliski gecti ama ikimizde cok seviyorduk baskalari ayirdi.bana o kadar deger veren baska kimse olmaz diyordum sevgilim karsima cikana kadar.hala sevgilimle beni görünce üzülüyor çöküyor ben de ağlıyorum gecmiste kurduğumuz hayaller geliyo aklıma hala düşündüğünü adımı andığını gorenlere beni sordugunu biliyorum ama gurur bizi bitirdi o seviyorum dese ben diyemem ben desem o demez insan iki yilda unutmaz mi bir bakisi kokuyu hala adi gecince gozleri mi dolar olmadık yerde onun uzuldugunu hissednce içi mi parçalanir bu kadar olmamali. Insan bu kadar sevip de araya duvar ormemeli gururdan korkulardan. simdi o nerde ben nerde... ailesinin dini bizimkinden farkli yaşays tarzları da farklı ben bunları sorun edecek bi kız degilim ama ilerde ne sorun yaşanır bilmiyorum yinede benimle gel herseyi bırak deseydi gelirdim. Bi bakisina ömrümü verirdim hala daha veririm ama gel demedi demiyecek ben de demem onun yerine aynalara anlatırım derdimi onu nasil sevdigimi nefretimi kizgnliklarimi . Gel Desem belki gelir ama sevgilimden vazgecemem sevgilim kadar huzurlu degil kolları yüreği onun kadar büyük değil. Arkadaslarim anlamiyor verdigim savaşı sevgilinden ayril diyorlar belki aranizda benim gibi hissetmis birileri vardir Bi kac haftaya yurt disina gidiyorum eski sevgilime hakkimi helal etmemistm gitmeden bir gun once arayip ettiğimi soyleyip kapaticam sizce yapmali miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?