E canım kayınbaban kendi evini kiraya versin onlar da sizin eve taşınsınlar...
yardım olarak gördükleri bize verdikleri ev allah razı olsun yınede ama işte biz insanoğlu mu tatmin olamıyoruz bilmiyorum belki bazılarınız kira vermiyorsun işte otur oturdugun yerde dıyordur.
ama her insan evlenince kendi evi olsun oranın hanımı olmak ister ama burda oyle olmuyor ıste baskasının evınde baskasının goz hapsınde yasıyor gıbı oluyorsun.alt kata ınmeyı akıllarından gecırmıyorlar bır arkadasında dedıgı gıbı o evı kendılerı yaptıkları ıcın kendı evlerı sanıp gırıp cıkmakta sorun gormuyorlar.onlardan maddı destek falan almıyoruz
canım hiçbir şekilde bize kirayı vermek istemiyorlar zaten bahane sorun çıkmayalım ordan mutsuz olsunlar ama aynı yerde olsunlar benım gozumun onunde olsunlar hesabı ya su an kotu gelın modundayım hıc yukarı gelmıyor oluyor bir arkadasım sey demıştı işte kızım sen kiralık ev tut gıdıyoruz de esıne gelırse senınle gelır gelmezse zaten yollarınızı ayırırsınız demıstı bu da cok emrıvakı olur degıl mı
benim ailemde üzülüyor artık kızım karar senin her zaman arkandayız üzme kendini bir karar ver diyor onlarda haklılar ne yapacağım bilmiyorum
canım zor durumdasın kesinlikle..
katlanılır şey değil..
sanırım eşin başka eve gitmeye, ev almaya falan razı ama maddi açıdan ürküyor. doğru mu anlamışım?
sen çalışıyor musun bilmiyorum. madden zor durumdaysanız, o evin kirasını istemek yerine maddi açıdan yeni ufuklar açmaya çalışsanız imkanlarınız dahilinde.. bu mümkün mü?
kayınpederin hem o evin kirasını vermek zorunda değil, hem de kendi evinin bir kısmı gibi gördüğü yeri o adam kiraya vermez. siz çıkar giderseniz dublex falan yaparlar orayı onlar, evin bir eklentsi gibi görüyorlar zaten,başka bir ev gibi değil..
evet canım maddi açıdan korkuyor eşim bende çalışıyorum ama sonucta esimede dıyorum yanı babanların evı olmasaydı bız evlenmeyecekmıydık sonucta sokakta kalacak halımız yok bır evde kırada oturacaktık o zaman nasıl gecınecektık dıyorum gerek yok kı sımdıye coktan bosanmıstık dıyor maddı sıkıntılar yuzunden evet kıraya vermeyecek bu bellı oldu ama esımde yenı ev parası bırıktırmekten se bu evı tadılat yaptırmak ıcın para harcamak ıstıyor bende buna karsı cıkyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?