aynı apartmanda oturduğumuz için ayrılacağız sanırım :(

eşim anahtarı vermeye razı oldu fakat bahçe kapısını kapattırmıyor bende anahtarı vermenın bır anlamı yok o zaman dıyorum cunku gene ıcerıye gırmek ıcın bahanelerını kapatmak ıstıyorum ben haklı degıl mıyım

erkek tarafı sürekli gelinden bir şeyler istiyor afra tafta yapıyorlar
hep bir karşılık bekliyorlar...
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Yani bide şu var ama canım onların sana karışmasını istemiyorsan; sen de onlardan hiçbişey almicaksın ancak öyle olursa belki karışmazlar...
yoksa birçoğu yardımı dokunuyorsa karışmaya hakkı olduğunu düşünüyor...

yardım olarak gördükleri bize verdikleri ev allah razı olsun yınede ama işte biz insanoğlu mu tatmin olamıyoruz bilmiyorum belki bazılarınız kira vermiyorsun işte otur oturdugun yerde dıyordur.
ama her insan evlenince kendi evi olsun oranın hanımı olmak ister ama burda oyle olmuyor ıste baskasının evınde baskasının goz hapsınde yasıyor gıbı oluyorsun.alt kata ınmeyı akıllarından gecırmıyorlar bır arkadasında dedıgı gıbı o evı kendılerı yaptıkları ıcın kendı evlerı sanıp gırıp cıkmakta sorun gormuyorlar.onlardan maddı destek falan almıyoruz

Ne akıl verilir ki?

Baştan herşey belliymiş.

Evinizin anahtarını almışlar en baştan, kendi evleri gibi girip çıkıyorlar, düzenleri böyle..

Eşinizin bu konuda ailesiyle netttt bir dille konuşması lazım bu konuları, ama onu yapacak erkek pek yoktur Türkiyede.

ışiniz zor..Kiraya çıkmayı da ne onlar ne eşiniz kabul edermiş...Kötü bir durum.
Sanki düzelmez gibi geldi bana, yani eşiniz hafif baş kaldırabilse düzelir ama .......aması işte..

Bu şekilde de haklısınız evlatlık gibi bir yaşamınız var..
Çokkk zor.

E canım kayınbaban kendi evini kiraya versin onlar da sizin eve taşınsınlar...

canım hiçbir şekilde bize kirayı vermek istemiyorlar zaten bahane sorun çıkmayalım ordan mutsuz olsunlar ama aynı yerde olsunlar benım gozumun onunde olsunlar hesabı ya su an kotu gelın modundayım hıc yukarı gelmıyor oluyor bir arkadasım sey demıştı işte kızım sen kiralık ev tut gıdıyoruz de esıne gelırse senınle gelır gelmezse zaten yollarınızı ayırırsınız demıstı bu da cok emrıvakı olur degıl mı

Yok canım haklısın..
Öyle otur oturduğun yerdeyle olmuyor..
Zaten erkek tarafı da, ev verdikleri için herşeye hakları olduğunu düşünüyorlar ondan kafalarına göre girip çıkıyorlar..
Eee ev onların sonuçta:)))

Kiraya vermezler orayı sanmıyorum.Kiracının evine kafalarına göre girip çıkamayacaklarına göre verir mi kayınpederin:))))

En mantıklısı yine eşinizin konuşması, biraz araya mesafe sokmaya çalışmak..
Başka yolu yok bence..

kiraya çıkma ihtimaliniz yok gibi. kayınvaliden kaçıncı katta oturuyor?
onlarla yer değiştirseniz nasıl olur ?

Kendi çabalarınızla kiraya çıkma durumunuz varsa hiç bekleme...
Eşini de razı et, hayat sizin..
Burda huzurum yok de.
Böyle giderse sonumuz kötü falan de.
Ya ailesiyle konuşsun ya da çıkın gidin..

Kötü gelin olayına gelince anlattııklarına göre sen normalsin, bırak adın kötü olsun..

Evlatlık değilsin ya:)

kayınvaliden 2.katta ben 1.katta oturuyorum yanı canım ev degıstırmemız bır sey ıfade etmeyecek ki sonuc gene aynı mısafırım geldıgınde gene gelecek ınmezsek asagı surat asacak yıne aynı seyler olacak.

zaten babası demıs esıme konustugun da esim konustu ev almak istiyoruz biz baba sizde bize yardımcı olun burayı kiraya verelim burdan gelecek kirayla banka taksıtlerını odememızde yardımcı olur hem ev sahıbı olmus oluruz demıs babası da sızın kendı gucunuz varsa cıkın yoksa bana burdan kıra verın falan demeyın vermem demıs

canım zor durumdasın kesinlikle..

katlanılır şey değil..

sanırım eşin başka eve gitmeye, ev almaya falan razı ama maddi açıdan ürküyor. doğru mu anlamışım?

sen çalışıyor musun bilmiyorum. madden zor durumdaysanız, o evin kirasını istemek yerine maddi açıdan yeni ufuklar açmaya çalışsanız imkanlarınız dahilinde.. bu mümkün mü?

kayınpederin hem o evin kirasını vermek zorunda değil, hem de kendi evinin bir kısmı gibi gördüğü yeri o adam kiraya vermez. siz çıkar giderseniz dublex falan yaparlar orayı onlar, evin bir eklentsi gibi görüyorlar zaten,başka bir ev gibi değil..

evet canım maddi açıdan korkuyor eşim bende çalışıyorum ama sonucta esimede dıyorum yanı babanların evı olmasaydı bız evlenmeyecekmıydık sonucta sokakta kalacak halımız yok bır evde kırada oturacaktık o zaman nasıl gecınecektık dıyorum gerek yok kı sımdıye coktan bosanmıstık dıyor maddı sıkıntılar yuzunden evet kıraya vermeyecek bu bellı oldu ama esımde yenı ev parası bırıktırmekten se bu evı tadılat yaptırmak ıcın para harcamak ıstıyor bende buna karsı cıkyorum

keşke eşinle bunları evlenmeden önce netleştirseydiniz canım...gerçekten zor bi durum
eşini başka eve gitmeye ikna etmen şart gibi görünüyor...

anladım.
eşinin tek kaygısı maddi açıdan sanırım.

erkekler bizim gibi derinlemesine düşünemeyip, en kestrme yoldan çözüme ulaşmaya çalışırlar hep. ama bu çözüm de tam olarak mutluluk getirmes çoğu zaman.

kendisine ait olmayan eve dünya kadar masraf yapacak ama kiraya çıkıp gerekirse biraz zora dayanıp, ileride kendine ait bir eve sahip olma ihtimalini, herşeyden önce de yuvasının huzurunu sağlama ihtimalini yok edecek..

baştan böyle olmasaymış keşke ama olmuş.. önünüze bakmanız lazım.

eşini kirası cüzzi miktarda bir eve çıkma konusunda ikna etsen, yeni evden beklentin olmadığını,gerekirse başka masraflarınızdan kısabilceğini, ve senin ailenin de yardıma hazır oldugunu söylesen,(250 lira ile 2 kişi mutfak masrafınızı görebilirsiniz pek ala)

ikiniz de çalışıyormuşsunuz hem..
eşin biraz abartıyor bence.. bu kadar zor olmasa gerek bu..

BEN BÖYLE BİR EVLİLİK İSTEMİYORUM..BUNUN İÇİN EVLENMEDİM DE..GAYET CİDDİ BİR ŞEKİLDE AL KOCANI KARŞINA..KONUŞ...KAVGA ETME TARTIŞMA BİLE...BAK ELTİMDE GİTTİ DE..ÖRNEK GÖSTER..ARTIK BENDE DAYANAMIYORUM TÜKENİYORUM..BÖYLE DEVAM EDECEKSE KESİNLİKLE ÇOK SÜRMEZ..BİTER DE....kısa ve öz bukadar ..çok ciddi bir şekilde bu konuşmayı yaparsan...SENİN EVİ TERKEDECEK OLMANIN YARATTIĞI KORKU... ANNESİNİN ONU EVLATLIKTAN SİLECEK DİYE DUYDUĞU KORKUYA AĞIR BASACAKTIR..

Düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor, insanın yuvasını bozacak seviyeye getiriyorlar. Ne kadar yazık.
Size özel hayat diye birşey kalmamış, sizin ev serin oluyormuş, gelip yatıyorlarmış filan, çok tuhaf geldi bana. Resmen kendi evleri, sizin eviniz değil. Bu durumda neden o evi yenilemeye çalışıyorsunuz anlayamadım, bu sizi tamamen o eve bağlayacak. ınsanın yeter ki huzuru olsun, kirada da oturur. Tabi bunu bir erkeğe anlatmak zor. Kimse ailesini silmemeli, ama sırf seni mutlu edeceğim diye kimseyi üzemem anlayışıda yanlış. Sizide mutlu etmek zorunda o zaman, alış demek kolay olan. 2 gün sonra Allah korusun ayrılınca ne olacak, o zaman herkes mutlu mu olmuş olacak.

Ne deseniz anlamıyorlar bazen, illa son noktaya gelene kadar. Allah sabır versin.

Evlenmeden önce eşinizle bunları konuşmuş ve kabul etmişsiniz ama anladığım kadarıyla...
Sanki eşiniz de haklı gibi biraz.Sonuçta o evde oturmayı kabul ederek evlenmişsiniz.
O da vefa borcu gibi görüp ailesini bırakmak istemiyor olabilir, bazı erkeklerde bu var...

Daha önceden böyle birşeyi kabul etmek demek, herşeye katlanmak zorunda olmak demek değildir değil mi? ınsan fedakarlıklar yapıyor ve bu iyi düşünceden kaynaklanıyor, o zaman insanı iyi düşündüğüne pişman mı etmeleri lazım. Böyle şeyler yaşanacağını bilse kimse kabul etmez. En iyisi uzak olmak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…