Aynı binadaki kiracının evine çıkmak mümkün mü?

size lazım diye rafa bırakmıştım oysa. piyasanın değişkenliği konusundaki yoruma verdiğiniz cevap nöroloji derslerinde okutmalık çünkü.

Kiracı ile evleri değiştirin. Anneniz alt kata insin. Kiracı dubleks daireye taşınsın. Niyetiniz gerçekten annenizin sağlığı ve evin ısısı ise
Niye kiracı bunu kabul etsin? Niye ısınmayan eve geçsin? Niye taşınırken eşyaları bir daha sök tak yapsın da yıpratsın?

Piraye, evi anasını düşündüğünden değil kendini düşündüğünden istiyor, kocayı boşayıp kendi yerleşecek, şu tüp bebek bi tutsun, şöyle güzel bir nafaka alıp adamı başından atacak, kendine baktıracak orda, anayı düşünen kim?

O senin art niyetin. Mesele kira olsa dubleksi boş tutmayız oranın kirası daha yüksek. isterse 5 kat fazla versin. Bize ev lazım.
Sen değil siz. Ben siz diye hitap ederken siz bana sen diyemezsiniz. Karşınızda kocanız yok, haddinizi bilin. Ev benim değil ki benim art niyetim olsun. Ev annenizin sizin bile değil. Kiraca yasal olarak artışını yapar, kirasını düzenli yapar oturur. Onun verdiği kira doğalgaza yetmiyor diyorsanız yaşara saygılı davranıp kendi masraflarınızdan kısıp ödeyin doğalgaz parasını. Evin sahibi anneniz diye her istediğinizi yapma hakkınız yok. Hem yasa deyip hem yasa da açık bulmaya çalışıyorsunuz. Yaptıklarınız karşınıza çıkıyor ama siz bunu bile fark edemeyecek kadar art niyetlisiniz.

Niye kiracı bunu kabul etsin? Niye ısınmayan eve geçsin? Niye taşınırken eşyaları bir daha sök tak yapsın da yıpratsın?
Hayir kiracı tamamen bu aileden uzak durmalı zaten. Bunlara güvenip tekrar kiralarinda kalır, seneye yine bir bahaneyle atarlar ne gerek var yazık günah.

Aynen öyle. Çocuğum olsa da olmasa da tekmeyi basıp oraya geçeceğim. Annem yalnız sonuçta. Seni rahatsız eden ne acaba?

O zaman kiracıya insanca, düzgünce söyle. Kabul ederse eder, etmezse etmez. Dürüst, düzgünce insanca iletişim kurmak neden bu kadar zor? Bu ev sahipleri türlü yalanı, rezilliği yapıyor ama doğruyu dürüstçe söyleyemiyor nedense. Allah akıl fikir versin.

Haklı değil art niyetliler. Evler aynı anda anahtar teslimi yapıldı. Aynı anda taşındılar. Farketse vermezdi zaten. Daha eve tasinmamisken çok soğuk olabileceğini farkettim. Bekletmek istedim ama kısmet
İnsanı çatlatırsınız. Neden yazın söylemediniz adama? Kış vaktini neden bekledinis? Bu yazdan bahsediyorum. 1 2 ay önceden en azından. Tahminen dediniz ki para paradır. 2 ay daha cukkalayalım. Sonra atarız kapıya

Erkek kardeşim var kirada. Onu da gösterebiliriz ama annem oturacağı için merdiven iyi bir gerekçe mi onu merak ediyorum. Usül açısından yetersizse b planı var
Ev sahibi oğlum oturacak diye kiracıyı tahliye ederse o evi 3 yıl boyunca kimseye kiralayamaz, üstelik kardeşinizin başka yerde oturduğu tespit edilirse cezai işlem uygulanır.

Asansörü yokmu bu binanın?Bide bişey daha takıldı kafama kiracı 1 kattamı oturuyor, yoksa dubleksde altlı üstlümü oturuyorlar?

Kiracıyı oturtmayı düşünmüyoruz ki. Hakkımız varsa temelli çıkmasını istiyoruz. Orayı boş tutacağız ailece toplanmak için .

Erkek kardeşim var kirada. Onu da gösterebiliriz ama annem oturacağı için merdiven iyi bir gerekçe mi onu merak ediyorum. Usül açısından yetersizse b planı var

Oysa ki konunun girisinde annenizin aldigi kira ile gecinemedigini yazmistiniz.

Oysa ki konunun girisinde annenizin aldigi kira ile gecinemedigini yazmistiniz.
İtiraf etti bana, kendi oturacak tüp bebek tutsa da tutmasa da, kocayı başından atıp Koca buna yıkıldı, görümce yıkılmaya çalıştı, konu sahibi de anasına yıkılma planları yapıyor, ailede maşallah yıkılan yıkılana.

Şimdi konu sahibi bayan size ne desek az kalacaktır. Burdaki birçok kişi kiracı yada ev sahibi. Ben de ev sahibiyim hemde altı üstü 1 adet evim var. Eski evimi satarak yeni ev aldım içinde kiracı var 1 buçuk ay önce çıkması gerekiyordu çıkmadı. Ben çıkmak zorundaydım. Kiracının evine bir odasına eşyamı koydum. Ben 15 gündür misafir olarak orda burda kalıyorum. Üstüne üstlük 1.5 aydır kira almıyorum ve öyle 1.500 falan değil 4500. Sırf kışa girerken çıkartmak zorunda kaldığım için. Ben evsizken gece vicdanım rahat olsun diye kimsenin hakkına girmeyeyim küçücük çocukla ortada kalmasın diye düşünürken. 2 kuruş para için insanları sokağa bırakıyorsunuz. Ki geçmiş konuklarınıza parayı ne çok sevdiğinizi gördük. Allah akıl fikir ve en çok vicdan versin lütfen

Nihayi planı bu olabilir gayet de haklısın ama tüp bebek yapacak da, tutacak da, doğuracak da, boşanacak da....nerden baksan iki yilı var...iki yıl boş bırakır mı bu kadın sence o daireyi?....illa verecek kiraya....hele dublexi boş tutucaz, ailecek toplasicaz asla kiraya vermiycez demesine inanan varsa onu da bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…