- 18 Nisan 2021
- 1.527
- 3.900
- 63
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
size lazım diye rafa bırakmıştım oysa. piyasanın değişkenliği konusundaki yoruma verdiğiniz cevap nöroloji derslerinde okutmalık çünkü.Beynini raftan al , kafana tak tekrar oku. Oda kiralamak derken? Önce okuduğunu algıla sonra kin kus. Hadsizlige bak ya. Dubleksin ilk katından bahsediyorum alt kat daireden değil.iki artı bir orası. Oda kiralayan da var ayrıca. Ve tek odalar da 4 binden başlıyor. 1500 değil.
O kadar da değildir dedim ama o kadarmış gerçektenKendisine yer yapıyor şimdiden. Çocuğu yapınca adama tekmeyi basıp anasının altına yerleşecek.
Aynen öyle. Çocuğum olsa da olmasa da tekmeyi basıp oraya geçeceğim. Annem yalnız sonuçta. Seni rahatsız eden ne acaba?
Niye kiracı bunu kabul etsin? Niye ısınmayan eve geçsin? Niye taşınırken eşyaları bir daha sök tak yapsın da yıpratsın?Kiracı ile evleri değiştirin. Anneniz alt kata insin. Kiracı dubleks daireye taşınsın. Niyetiniz gerçekten annenizin sağlığı ve evin ısısı ise
Piraye, evi anasını düşündüğünden değil kendini düşündüğünden istiyor, kocayı boşayıp kendi yerleşecek, şu tüp bebek bi tutsun, şöyle güzel bir nafaka alıp adamı başından atacak, kendine baktıracak orda, anayı düşünen kim?Siz bu kiracıyı çıkarınca dubleks boş kalacağına , kiracıyı çikartmayin, dublexi kiraya verin, kira bedeliyle annenize güzel ısinan düzayak, kendinize yakın bir 1+1 tutun, diğer evin kirasını da keyfine harcasin...
Sen değil siz. Ben siz diye hitap ederken siz bana sen diyemezsiniz. Karşınızda kocanız yok, haddinizi bilin. Ev benim değil ki benim art niyetim olsun. Ev annenizin sizin bile değil. Kiraca yasal olarak artışını yapar, kirasını düzenli yapar oturur. Onun verdiği kira doğalgaza yetmiyor diyorsanız yaşara saygılı davranıp kendi masraflarınızdan kısıp ödeyin doğalgaz parasını. Evin sahibi anneniz diye her istediğinizi yapma hakkınız yok. Hem yasa deyip hem yasa da açık bulmaya çalışıyorsunuz. Yaptıklarınız karşınıza çıkıyor ama siz bunu bile fark edemeyecek kadar art niyetlisiniz.O senin art niyetin. Mesele kira olsa dubleksi boş tutmayız oranın kirası daha yüksek. isterse 5 kat fazla versin. Bize ev lazım.
Hayir kiracı tamamen bu aileden uzak durmalı zaten. Bunlara güvenip tekrar kiralarinda kalır, seneye yine bir bahaneyle atarlar ne gerek var yazık günah.Niye kiracı bunu kabul etsin? Niye ısınmayan eve geçsin? Niye taşınırken eşyaları bir daha sök tak yapsın da yıpratsın?
Aynen öyle. Çocuğum olsa da olmasa da tekmeyi basıp oraya geçeceğim. Annem yalnız sonuçta. Seni rahatsız eden ne acaba?
Banyosu olmayan evi kiraya vermişsiniz zaten bir de ucuz diyorsunuz. 5 bin mi verseydiler banyosuz eve?Lafta değil gerçekten taşınacak. Alt katta yatak odası banyo yok. Zırt pırt inip çıkmak zorunda kalıyor. Salon mutfak ve kış bahçesi var.
Nerde yıkanıyor bu insanlar yaf?Banyosu olmayan evi kiraya vermişsiniz zaten bir de ucuz diyorsunuz. 5 bin mi verseydiler banyosuz eve?
İstediği fiyat o zatenBanyosu olmayan evi kiraya vermişsiniz zaten bir de ucuz diyorsunuz. 5 bin mi verseydiler banyosuz eve?
İnsanı çatlatırsınız. Neden yazın söylemediniz adama? Kış vaktini neden bekledinis? Bu yazdan bahsediyorum. 1 2 ay önceden en azından. Tahminen dediniz ki para paradır. 2 ay daha cukkalayalım. Sonra atarız kapıyaHaklı değil art niyetliler. Evler aynı anda anahtar teslimi yapıldı. Aynı anda taşındılar. Farketse vermezdi zaten. Daha eve tasinmamisken çok soğuk olabileceğini farkettim. Bekletmek istedim ama kısmet
Ev sahibi oğlum oturacak diye kiracıyı tahliye ederse o evi 3 yıl boyunca kimseye kiralayamaz, üstelik kardeşinizin başka yerde oturduğu tespit edilirse cezai işlem uygulanır.Erkek kardeşim var kirada. Onu da gösterebiliriz ama annem oturacağı için merdiven iyi bir gerekçe mi onu merak ediyorum. Usül açısından yetersizse b planı var
Hanımlar annem dublekste oturuyor. Alt katında ise kiracı var. Merdiven inip çıkmak zorluyor. Kendisinin çok yaşi yok 56 yaşında ama bacağı ve beli problemli. Üstelik ev çok soğuk.
Alttaki kiracı ise eve taşınalı iki yıl oldu. O da çıkmak istemiyor tabi.
Annem kiracının oldugu bir alt kata taşınmak istiyor. Oturduğumuz ev verimli değilse, soğuk ve merdiven gibi sıkıntılı tarafları varsa kiracıyı çıkarabilir miyiz? Kombiyi en yüksek seviyeye alsak dahi ev soğuk ki o faturayı zaten annem karşılayamaz. Kiracının verdiği kira düdük gibi kaldı. Geçinemiy
Sen desene ona bi 15 20 bin verene kiraya vereceğim diyeKiracıyı oturtmayı düşünmüyoruz ki. Hakkımız varsa temelli çıkmasını istiyoruz. Orayı boş tutacağız ailece toplanmak için .
Asansörü yokmu bu binanın?Bide bişey daha takıldı kafama kiracı 1 kattamı oturuyor, yoksa dubleksde altlı üstlümü oturuyorlar?Hanımlar annem dublekste oturuyor. Alt katında ise kiracı var. Merdiven inip çıkmak zorluyor. Kendisinin çok yaşi yok 56 yaşında ama bacağı ve beli problemli. Üstelik ev çok soğuk.
Alttaki kiracı ise eve taşınalı iki yıl oldu. O da çıkmak istemiyor tabi.
Annem kiracının oldugu bir alt kata taşınmak istiyor. Oturduğumuz ev verimli değilse, soğuk ve merdiven gibi sıkıntılı tarafları varsa kiracıyı çıkarabilir miyiz? Kombiyi en yüksek seviyeye alsak dahi ev soğuk ki o faturayı zaten annem karşılayamaz. Kiracının verdiği kira düdük gibi kaldı. Geçinemiyor.
Kiracıyı oturtmayı düşünmüyoruz ki. Hakkımız varsa temelli çıkmasını istiyoruz. Orayı boş tutacağız ailece toplanmak için .
Erkek kardeşim var kirada. Onu da gösterebiliriz ama annem oturacağı için merdiven iyi bir gerekçe mi onu merak ediyorum. Usül açısından yetersizse b planı var
İtiraf etti bana, kendi oturacak tüp bebek tutsa da tutmasa da, kocayı başından atıpOysa ki konunun girisinde annenizin aldigi kira ile gecinemedigini yazmistiniz.
Nihayi planı bu olabilir gayet de haklısın ama tüp bebek yapacak da, tutacak da, doğuracak da, boşanacak da....nerden baksan iki yilı var...iki yıl boş bırakır mı bu kadın sence o daireyi?....illa verecek kiraya....hele dublexi boş tutucaz, ailecek toplasicaz asla kiraya vermiycez demesine inanan varsa onu da bilememPiraye, evi anasını düşündüğünden değil kendini düşündüğünden istiyor, kocayı boşayıp kendi yerleşecek, şu tüp bebek bi tutsun, şöyle güzel bir nafaka alıp adamı başından atacak, kendine baktıracak orda, anayı düşünen kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?