Aynı binadaki kiracının evine çıkmak mümkün mü?

Altın satmak isteyen herkes için aynı fiyattır. Bir kuyumcu 500 e diğeri 1000 tlye satmaz. Konu para değil. Merdiven ve soğuk. En büyük sorun merdiven .

cevaptan zeka taşıyor aman yarabbim

Düzgün konuş. Yorum yapmak zorunda değilsin. Konuyu kisisellestirip konuyu acana saldırmak saygisizca. Sizinle ilgisi dahi yok. Bahsi geçen kiracı siz değilsiniz.

Konunun parayla ne alakasi var acaba? Merdiven ve soğuk olmasa taşınmak diye bir gündemimiz olmayacak çünkü.

Düzgün konuş. Yorum yapmak zorunda değilsin. Konuyu kisisellestirip konuyu acana saldırmak saygisizca. Sizinle ilgisi dahi yok. Bahsi geçen kiracı siz değilsiniz.
Düzgün konuşuyorum. "Ne halin varsa gör" İyi niyetliysen iyi niyet, kötü niyetliysen kötü niyet gör demektir. Ama sen niyetin konusunda düzgün davranıp davranmadığın konusunda vicdanınla yüzleş. zira benim cevabım hangi niyeti taşıyorsan oraya gider

Arkadaşlar konu sahibine söylediğiniz tüm laflar duvardan sekiyor farkındayız değil mi?

Zira gerçekten yaşlılar dubleks evlerde yapamıyor, soğuk artı merdiven sağlam dizleri de mahvediyor.

Allah korusun kiracı da böyle konuşsa konu sahibi elinde doktor raporuyla 3 ay sonra kış ortasında kiracıyı çıkartır.

Konu sahibi kiracı mağdur olmak istemez elbette, zaten kışa da az vakit var.

Annenizi olmazsa ev bulunana kadar misafir etsinler ya da günlük işlerinde yardımcı olsunlar. Süreyi yayın ya da zaten kira düşük diyorsunuz birkaç aylık kira ile taşınsınlar. Alışverişinde bile yardımcı olsalar, iki kap yemek gelse kışı çıkartır.

Bu arada kiracı düzgün fiyata ev bulup, helalleşip ayrılırsınız.

Bu vaka iki tarafın da haklı olduğu olaylardan, iki taraf da iyi niyetle yaklaşırsa güzel çözüm bulunur.

Keşke ilk farkettiğinde harekete geçseymişsiniz. Şimdi herkes bunu daha yüksek kira geliri elde etmek için yaptığınızı düşünüyor haklı olarak.

Tahminim ilk günler biraz zorlansa da çok ağrısı yoktu. Zamanla o dizler merdiven yüzünden aşına aşına ağrılar dayanılmaz hale geldi. Salonda yatmak nedir yani?

Keşke yaz döneminde kiracıya tüyo verilseymiş, şimdi kiracı ortada kalır mı diye endişelenmemiş olurduk.

Beynini raftan al , kafana tak tekrar oku. Oda kiralamak derken? Önce okuduğunu algıla sonra kin kus. Hadsizlige bak ya. Dubleksin ilk katından bahsediyorum alt kat daireden değil.iki artı bir orası. Oda kiralayan da var ayrıca. Ve tek odalar da 4 binden başlıyor. 1500 değil.

Yasal olarak hiçbişey yapamazsınız, devletin verdiği zam oranında artış yapar, düzenli kirasını öder. Zaten evin sahibi siz değilsiniz. Size ne.

Ee anneniz nasıl geçicenecek o zaman kira olmadan. Maaşı az ya hani. Öyle diyordunuz. Şimdi boş tutucaz diyorsunuz.
Kendisine yer yapıyor şimdiden. Çocuğu yapınca adama tekmeyi basıp anasının altına yerleşecek.

Keşke ilk farkettiğinde harekete geçseymişsiniz. Şimdi herkes bunu daha yüksek kira geliri elde etmek için yaptığınızı düşünüyor haklı olarak.
Haklı değil art niyetliler. Evler aynı anda anahtar teslimi yapıldı. Aynı anda taşındılar. Farketse vermezdi zaten. Daha eve tasinmamisken çok soğuk olabileceğini farkettim. Bekletmek istedim ama kısmet

Aynı il sınırları içerisinde başka evi yok ise geçerli bu dediğiniz. Ev sahibi zaten kiracısının üst katında oturuyormuş. Sağlık sorunu, soğuk olması filan da hikaye, yorumlarından okursanız esas derdi kiranın az gelmesi

O senin art niyetin. Mesele kira olsa dubleksi boş tutmayız oranın kirası daha yüksek. isterse 5 kat fazla versin. Bize ev lazım.

Aynen öyle. Çocuğum olsa da olmasa da tekmeyi basıp oraya geçeceğim. Annem yalnız sonuçta. Seni rahatsız eden ne acaba?
Senin gibilerin içini biliyorum. Kalbinin ekmeğini yiyorsun, bu yaşadıkların hep ondan, hep de o kalbinin ekmeğini ye inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…