Aynı durumu yaşayanlar Dertleşelim

seheryeli4113

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
30
21
3
33
Boşandığım eski eşim Daha bir sene olmadı boşanalı . Ayrı eve çıkmış ayrıca bir kızla . Ben ister istemez çok üzülüyorum belki evlenmiştir de gizli nikah ile . Ben yaptıklarından pişman olur çabalar diye düşünüyordum ama niye böyle çabuk adapte olabiliyor

Boşandığım eski eşim Daha bir sene olmadı boşanalı . Ayrı eve çıkmış ayrıca bir kızla . Ben ister istemez çok üzülüyorum belki evlenmiştir de gizli nikah ile . Ben yaptıklarından pişman olur çabalar diye düşünüyordum ama niye böyle çabuk adapte olabiliyor
Boşanmışsınız daha neye pişman olsun. Adam hayatına devam etmiş siz de devam edin hayatınıza

Belli ki uzgunsunuz ve bosanmanin etkilerini atlatamamissiniz onun icin sizi daha fazla uzmek istemem ama cabalayacak olan evliyken cabalardi. Bosanma sebebiniz neydi?

Aklı başında bir insan pişman olacak şeyler yapmaz demek ki yaptıkları ahlakı ile aynı ki pişmanlık duymuyor.
O yolunu çizmiş sizde çizip yaşayın pişman oldu olacak diye beklemeyin

Aldatmaydı ve siddetti canım . Ama bi kez pişman olsun isterdim o ise hemen başka kadınlarla
Ama hanımefendi bu herif hem sizi aldatmış hem de şiddet uygulamış pişman olsa geri mi dönecektiniz? Aldatan birinin başkasıyla yaşaması sizi neden şaşırttı ki? Bırakın şeytan görsün yüzünü. Siz kurtulmuşsunuz böyle birinden bence sevinin bile.

Aldatmaydı ve siddetti canım . Ama bi kez pişman olsun isterdim o ise hemen başka kadınlarla
Aldatan ve şiddet uygulayan karakterde biri asla pişman olmaz zaten. Pişman oldum diye geldiyse de kesin bir menfaati vardır ve rol yapıyodur.

Böyle birinden kurtuldum diye sevinmek yerine geri dönmesini beklemek neden? Affedip barışınca farklı mı olacak sanıyorsunuz?

Sizi incitmek istemem ama siz evliyken bile başka kadınlarla birlikte olan adamın sizden boşandıktan sonra başkasıyla olmasına şaşırmamak lazım. Ayrıca size yaşattıklarını aynı eve çıktığı kıza da yaşatmayacağının garantisi yok, aldatmak karakter ve biraz da alışkanlık meselesidir, yarın bı gün onu da aldatır, önünüze bakın siz de eğer iyi biri çıkarsa karşınıza onu hayatınıza alın eskisini beklemeyin döner diye...

Boşanalı 1 sene olmuş kaldı ki dava bile belki çok daha uzun süre önce açılmıştır zaten hukuken mahkemeler uzun sürüyor e yuh yani :) yıllarca kendini kapatacak biri olsa neden ayrılsın.
Haklı. Biriyle olmakta.
Siz de olun, siz de yapın bakın zaman değerli sevin sevilin aşık olun insan tanıyın

Back
X